Preporučam da ako ikako možeš, uzmeš Revelations. Puno bolji i ispeglaniji Multiplayer.
ma znam da je bolje al nemam ja tako terminatorski pc :D
laga mi i jebe me to pa radije brotherhood pa dok kupim novi pc onda cu i org
a i sad mi je malo skupo
Moze li mi tko reci gdje se nalazi "save" navedene i prijasnjih naslova?
morao sam formatirat sistem, tako da moram nanovo instalirat, a ne znam gdje su u folderu savovi... ukoliko uopce postoji file
Imam problem s igrom uvjek kad krenem igrat komp mi se ugasi
HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel živa uopće ova igra, ima li koga na serverima?
ona prva misija kad si na topu, nemogu je prijec, ja puca po njima, po 2 topa odjednom unistim a uvijek padnem misiju, jan ezz koji k uniste grad uvijek
Mislim da si ti prvi s ovakvim problemom, nisam nailazilo na ništa slično po netu. Prvim topom samo mlati katapulte, i to onu liniju desno od onog tornja preko kojeg ulaze ( tvoej lijevo ), kad ih sve razvališ onda udri po njemu, kad ti unište dop šaltaj se na drugi i isto, samo što sad gađaš drugu liniju.
Dafuq? Imam porblem koji se javlja iskljucivo u AC2 i AC:B. Kom mi baci AMD Display driver has crashed and recovered bla bla. SAMO u tim igrama, ArmA II radi normalno. Je imao tko takav problem? Igre sam vec presao bez problema tako da mi nije jasno. Probao sam reinstalirat igru, i reinstalirat catalyst 12.6.
Bilo kakve ideje su dobrodosle.
kada udjem u igricu nema sounda radi se o rip kaos verziji
Evo ja sam baš nedavno krenuo igrat Broherhood i mog reć da mi je odlična sve mi je nekako taman xD
imam problem sa assassins creed brotherhood, ugl. da ne duzim skino sam assassins creed brotherhood i instaliro sve normalno al kad hocu igrat izbaci mi nes da bink32.dll neradi(taknesto) ljudi pamazite ak znate il dajte link nemrem nis nac na netu!
Evo završio sam AC:Brotherhood, pa me zanima što se događa nakon što ubijete onu žensku, jel' Revelations ima ikakve veze sa sljedećim nastavkom ili?
Ja sam ga jučer opet skinuo i zaigrao multiplayer hehe, uglavnom kada izađe novi ac bojim se da će opet biti sranje sa ovim portovima nikako se spojiti kako treba...
mogu dobit odgovor
Meni je AC 2 bio najbolji, Brotherhood i Revelations nisu donjeli dovoljno inovacije al su opet bili dovoljno dobri da ih odigram do kraja i istražim svijet, mislim da će AC 3 biti pravi, revolucionarni i inovativni nastavak i jedva čekam da izađe da vidim kako će ispasti
dobar dan :) jel bi mi mogao netko reći hoću li moći igrati ac:brtherhood sa ovom konf. intel 2x2.8,2gb ram,nvidia 7300le 512mb,windows 7
Baš sam danas krenuo igrat i to mi je prvi prelazak. Ma igra mi je fantastična, baš sam se iznenadio ugodno.
Moze li mi netko pomoci zelim igrati assassins creed broterhood multyplayer ali neznam kako
Ovih dana je na PC neočekivano došla nadogradnja koja (besplatno) donosi Copernicus Conspiracy, koji je do sada bio PlayStation ekskluziva.