The Book of Eli?
Bez signala: 10 filmova koji prikazuju svijet bez
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.505
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-cesta, izuzetan film.. ne preporučujem gledati :) pogotovo ne roditeljima ili onima koji se tako osjećaju (ah mi majke..) .. ostalo su sve kamilice za pokupiti novac, adrenalin i sl. .. cesta je krah svega, čovjeka.

Da su ostali, ne bi bilo filma, ili bi bio proglašen dosadnim...a osim toga, kakva im se budućnost nudi u onoj rupi, osim što ne bi bili gladni neko vrijeme?
Obožavam postapokalipstične filmove, potpisujem gore sve navedene, osim eventualno franšize MadMaxa i 28 Days Later. Mislim da je prvi Mad Max film jedini vrijedan gledanja i daleko najbolji. Sve ostalo je komercijala...Kod 28 Days, zombija mi je više puna kapa! Mada ih ima i u I'm Legend, ali eto...progutati ću nekako i to i Will Smitha, budaletinu.
Zaboravili ste spomenuti "Poštara", jeste spada u kategoriju Costnerove megalomanije, ali ipak je postapokalipstični...
Nastavci Mad Maxa ti nisu vrijedni gledanja, a potpisuješ I am Legend, jedan od najgorih filmova ikada, a pogotovo kada se gleda kao ekranizacija istoimenog literarnog djela...
-cesta, izuzetan film.. ne preporučujem gledati :) pogotovo ne roditeljima ili onima koji se tako osjećaju (ah mi majke..) .. ostalo su sve kamilice za pokupiti novac, adrenalin i sl. .. cesta je krah svega, čovjeka.
Threads je kamilica za pokupiti novac? Pogledaj pa javi. Ili još bolje nemoj gledat taj film, nikad.
Isto Ja sam legenda fantastičan film i ne znam koliko puta sam ga ponovio , kao dobro vino. Dok oni originali Omega man s vampirima 🙄
A ukusi , ima nas svakakvih, neki vole sise a neki guzice 😅

Da sutra neka solarna baklja ili već nešto sprži svu distribuciju i proizvodnju el energije na svijetu i da treba samo tri mjeseca da se sve obnovi. Koliko bi ljudi umrlo samo žeđi, koliko od gladi, koliko od nasilja ?
Da sutra neka solarna baklja ili već nešto sprži svu distribuciju i proizvodnju el energije na svijetu i da treba samo tri mjeseca da se sve obnovi. Koliko bi ljudi umrlo samo žeđi, koliko od gladi, koliko od nasilja ?
-povjerovati, vjerovati.. možeš bilo što, u male zelene... razlika između vjere i znanja, znanosti.. ono što npr arheologija radi (kao i ostale znanstvene grane, matematika, kemija, fizika, ..).
-gle.. nađeni ostatci recimo dinosaura.. nema neke piramide, newyorkškog nebodera, kineskog zida.. -nema. .. ono čega nema, -nema.. može se vjerovati, maštati, no nema (osnove)..
-točno, tj problem 'negativnog' dokaza.. tj to što nešto ne možemo pronaći, ne znači da ne postoji.. no tu na scenu dolazi logika, ne vjera.. koja kaže, uz statističke šanse, da je nešto postojalo vjerojvatno bi pronašli nešto.. neki trag.. tj vjerojatnije-točnije je pretpostaviti da nije postojalo.
-kao i vic, dokaz arheoloških iskopina.. ono za mobitel, jer nema žica-kablova (bakar-coax-optika) i zaključak !! bili smo najnapredniji s mobitelima (bežično) :) .. u tom rangu je pretpostavka za nestalu civilizaciju, tj ispuštaš iz vida važan podatak.. da se gelološka starost zemlje ipak prati... da se zna kad su nastale pojedine stijene kao granit, kad su se razvili koji oblici života kao biljke, ribe, tranzicija na kopno pa povratak sisavca u more.. .. sve to potvrđuju nalazi... no nema nestalih civilizacija. .. ako ih nema, tad je logičnije zaključiti da ih nema, ne da ih samo nismo do sad pronašli, ni jedan trag..
-odnosno, umjesto gledanja pod zemlju, možemo na drugu stranu, prema zvijezdama.. i ono što do sad vidimo, znamo.. nema ni tamo, nema jako-jako-jako.. daleko, nema.. što će reć, život je ipak nešto što nije baš na svakom čošku svemira, mada samih galaxija ima toliko da statistički negdje mora biti još života, jednostavno predaleko-preveliko.. vjerojatno ima, no za sad sve u nekom dosegu znamo da nema.. .. a to ako primjeniš na Zemlju implicira da nije ni bilo nešto što nam je promaklo.. jer nije da samo ne možemo pronaći ostatke, nego nema ni puno šire po svemiru, unutar galaxije za sad ni traga osim statističke šanse.. vjerovati ili znati, nije baš isto, mada ponekad zvuči :) ...
vidiš, meni su prva dva Max-a vrh vrhova, pogotovo prvi, a ova dva nova samo upicanjeni blockbusteri (ne kažem da su loši, naprotiv, ali...) - kak i sam veliš, ukusi...
Threads je kamilica za pokupiti novac? Pogledaj pa javi. Ili još bolje nemoj gledat taj film, nikad.
Nema pojma o čem priča. Nemaš ga u filteru? :)