Bez signala: 10 filmova koji prikazuju svijet bez

poruka: 13
|
čitano: 5.505
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez signala: 10 filmova koji prikazuju svijet bez ".
12 godina

The Book of Eli?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2025 16:13 (60nine).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Bez signala: 10 filmova koji prikazuju svijet
Vrhunski film.
16 godina

-cesta, izuzetan film.. ne preporučujem gledati :) pogotovo ne roditeljima ili onima koji se tako osjećaju (ah mi majke..) .. ostalo su sve kamilice za pokupiti novac, adrenalin i sl. .. cesta je krah svega, čovjeka.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

3 0 hvala 0
7 godina
I onda pronađu skrovište pod zemljom puno konzervirane hrane i umisto da neko vrime ostanu oni nastave dalje
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
9 mjeseci
Pobješnjeli Max, Ja sam legenda i Vodeni svijet ajme kakvi filmovi 🤏👌
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HCMAA kaže...
I onda pronađu skrovište pod zemljom puno konzervirane hrane i umisto da neko vrime ostanu oni nastave dalje

Da su ostali, ne bi bilo filma, ili bi bio proglašen dosadnim...a osim toga, kakva im se budućnost nudi u onoj rupi, osim što ne bi bili gladni neko vrijeme?

Obožavam postapokalipstične filmove, potpisujem gore sve navedene, osim eventualno franšize MadMaxa i 28 Days Later. Mislim da je prvi Mad Max film jedini vrijedan gledanja i daleko najbolji. Sve ostalo je komercijala...Kod 28 Days, zombija mi je više puna kapa! Mada ih ima i u I'm Legend, ali eto...progutati ću nekako i to i Will Smitha, budaletinu.

Zaboravili ste spomenuti "Poštara", jeste spada u kategoriju Costnerove megalomanije, ali ipak je postapokalipstični...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
17 godina

Nastavci Mad Maxa ti nisu vrijedni gledanja, a potpisuješ I am Legend, jedan od najgorih filmova ikada, a pogotovo kada se gleda kao ekranizacija istoimenog literarnog djela...

10 godina
ihush kaže...

-cesta, izuzetan film.. ne preporučujem gledati :) pogotovo ne roditeljima ili onima koji se tako osjećaju (ah mi majke..) .. ostalo su sve kamilice za pokupiti novac, adrenalin i sl. .. cesta je krah svega, čovjeka.

Threads je kamilica za pokupiti novac? Pogledaj pa javi. Ili još bolje nemoj gledat taj film, nikad.

9 mjeseci
Viš' ti to , meni su stari Pobješnjeli Maxovi užasni , ali ova dva nova, vau! Ne mogu ih prestati ponavljati, svaki detalj filma top.
Isto Ja sam legenda fantastičan film i ne znam koliko puta sam ga ponovio , kao dobro vino. Dok oni originali Omega man s vampirima 🙄

A ukusi , ima nas svakakvih, neki vole sise a neki guzice 😅
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
5 godina
I zar je tako teško onda povjerovati da je u četiri milijarde godina koliko procjenjuju starost planeta moglo barem u zadnjih milijun biti još koja civilizacija prije ove u kojoj živimo ?

Da sutra neka solarna baklja ili već nešto sprži svu distribuciju i proizvodnju el energije na svijetu i da treba samo tri mjeseca da se sve obnovi. Koliko bi ljudi umrlo samo žeđi, koliko od gladi, koliko od nasilja ?

0 0 hvala 0
16 godina
Abraksas kaže...
I zar je tako teško onda povjerovati da je u četiri milijarde godina koliko procjenjuju starost planeta moglo barem u zadnjih milijun biti još koja civilizacija prije ove u kojoj živimo ?

Da sutra neka solarna baklja ili već nešto sprži svu distribuciju i proizvodnju el energije na svijetu i da treba samo tri mjeseca da se sve obnovi. Koliko bi ljudi umrlo samo žeđi, koliko od gladi, koliko od nasilja ?

-povjerovati, vjerovati.. možeš bilo što, u male zelene... razlika između vjere i znanja, znanosti.. ono što npr arheologija radi (kao i ostale znanstvene grane, matematika, kemija, fizika, ..).

-gle.. nađeni ostatci recimo dinosaura.. nema neke piramide, newyorkškog nebodera, kineskog zida.. -nema. .. ono čega nema, -nema.. može se vjerovati, maštati, no nema (osnove)..

-točno, tj problem 'negativnog' dokaza.. tj to što nešto ne možemo pronaći, ne znači da ne postoji.. no tu na scenu dolazi logika, ne vjera.. koja kaže, uz statističke šanse, da je nešto postojalo vjerojvatno bi pronašli nešto.. neki trag.. tj vjerojatnije-točnije je pretpostaviti da nije postojalo.

-kao i vic, dokaz arheoloških iskopina..  ono za mobitel, jer nema žica-kablova (bakar-coax-optika) i zaključak !! bili smo najnapredniji s mobitelima (bežično) :) .. u tom rangu je pretpostavka za nestalu civilizaciju, tj ispuštaš iz vida važan podatak.. da se gelološka starost zemlje ipak prati... da se zna kad su nastale pojedine stijene kao granit, kad su se razvili koji oblici života kao biljke, ribe, tranzicija na kopno pa povratak sisavca u more.. .. sve to potvrđuju nalazi... no nema nestalih civilizacija. .. ako ih nema, tad je logičnije zaključiti da ih nema, ne da ih samo nismo do sad pronašli, ni jedan trag..

-odnosno, umjesto gledanja pod zemlju, možemo na drugu stranu, prema zvijezdama.. i ono što do sad vidimo, znamo.. nema ni tamo, nema jako-jako-jako.. daleko, nema.. što će reć, život je ipak nešto što nije baš na svakom čošku svemira, mada samih galaxija ima toliko da statistički negdje mora biti još života, jednostavno predaleko-preveliko.. vjerojatno ima, no za sad sve u nekom dosegu znamo da nema.. .. a to ako primjeniš na Zemlju implicira da nije ni bilo nešto što nam je promaklo.. jer nije da samo ne možemo pronaći ostatke, nego nema ni puno šire po svemiru, unutar galaxije za sad ni traga osim statističke šanse.. vjerovati ili znati, nije baš isto, mada ponekad zvuči :) ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
Sirotanovic kaže...
Viš' ti to , meni su stari Pobješnjeli Maxovi užasni , ali ova dva nova, vau! Ne mogu ih prestati ponavljati, svaki detalj filma top.

vidiš, meni su prva dva Max-a vrh vrhova, pogotovo prvi, a ova dva nova samo upicanjeni blockbusteri (ne kažem da su loši, naprotiv, ali...) - kak i sam veliš, ukusi...

17 godina
Cansee kaže...

Threads je kamilica za pokupiti novac? Pogledaj pa javi. Ili još bolje nemoj gledat taj film, nikad.

Nema pojma o čem priča. Nemaš ga u filteru? :)

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice