Sada imam trenutno Acer Nitro 5 i dosta se pregrijava da dolazi do smanjenja performansi već u radu sa više Google Meetova, a da ne govorim o igranju. Tako da bih prodao ovaj koji sad imam i uzeo neki drugi.
Tražio sam laptop do nekih 3000 € za gejmanje i rad (al više gejmanje ofc) i među ostalim laptopima mi je izbacilo Dream Machines RX4080-17 kao najbolju opciju za uzet. Nisam prije ni čuo za tu tvrtku, a moram reć da su recenzije za taj model stvarno oskudne, pa ako tko ima kakvu preporuku ili savjet, cijenio bih to. E da, i da se može kupiti u Hrvatskoj, da se ne moram zafrkavat sa garancijom ako se šta desi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poljaci to proizvode. Ako ti to ne predstavlja problem, pogledaj što sve nude
https://dreammachines.eu/en/laptops
Pogleda sam i čini se da imaju stvarno dobre laptope, ali nemaju dostavu u nas. Može se selectat Hrvatska kao jedna od shipping zemalja, al ni na jednom laptopu nema opcije da se kupi onda. A njihovi laptopi koji se nađu u našim trgovinama su dosta skuplji ovdje.
A opis ovog laptopa sam i ja dobia upisivanjem u GPT, ali ipak i dalje vjerujem više nečijem iskustvu. Dosta mi je to novaca za potrošit na laptop koji nisam siguran.