Vozilo s kabinom

poruka: 5
|
čitano: 407
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Vozilo s kabinom

Pozdrav svima, 

Zanima me da li postoji nekakvo vozilo električno ili benzin, na dva, tri ili četiri kotača, ne prebili dimenzija, s kabinom da ga se može voziti tokom cijele godine i po "lošijem" vremenu. Ne znam kako u Hrvatskoj stojimo s tim na tržištem ili naravno najbolje nešto izvana kupiti. 

Svi govore kupi si auto, ali bi mi to bilo zadnja opcija, rađe bi kupio nekakav bicikl ili tricikl s kabinom ili eventualno quad ili nešto.

0 0 hvala 0
10 godina
Re: Vozilo s kabinom

Bikeri bi rekli: "nema lošeg vremena - ima samo loše opreme."

14 godina
Vozilo s kabinom

pogledajte renault twizy

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vozilo s kabinom

-baš nešto pričam s bingom.. (brat u zatvoru, artritirs.. no biz as južual) i planiramo preko dellboya uvesti posljednji krik vozila, jedino što još urbanistički plan treba doraditi za parking, koji je sad fokusiran na obične i električne bicikle, ne na veća vozila (i fizički, samo mala), no i to će se riješiti, gumicom na planu uz odgovarajuće novčano pokriće klasične mitologije .. pa eto, ponuda, prvih 4 kupca dobiju i navlaku za kišobran gratis!! sve po 9,99 dnevno..

(sorry, vic.. no realnost i ponuda su takvi za ovo pitanje..) :)

napomena, pošto je s UK tržišta, pri izboru modela kišobrana po potebi promijeniti ruku, lijevo-desnu, par tehničkih problema (ne prolazi tehnički za sad... a ni neće skoro) no sve se to da riješiti, novcem na pravom mjestu u džepu osobe koja provodi kontrolu čime se dodatno akcelerira rast hr tržišta koje je vodeće u eu po svim kriterijima čak i kriminalnim.. :)

iduća napomena, za sad kupac-naručitelj nema opciju izbora boje.. jer cigo odbija zaprimanje takve narudžbe u triatlonu.. (sad se netko pita kakve veze s tim ima triatlon.. pa znaju oni koji znaju vic, otrči do jaruna, prepliva i vrati se s bicom..) :) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
Vozilo s kabinom

Možda bi bilo lakše ako objasniš zašto tražiš to što tražiš, zašto je automobil poslednja opcija i sl. Treba ti vozilo do neke cene, želiš ekonomičnost eksploatacije, treba da ti može stati u određeni prostor? Jesu li Smart i Aygo preveliki (mada nikad nisam čuo nešto previše hvale za Smart)? Novo ili igra i polovno? Pretpostavljamo da motivacija nije da tražiš vozilo koje je skučeno i nema prtljažnik, nego da su specifikacije date jer treba da ispuni određen specifičan zadatak, ali nisi precizirao koji.

Što Gamer reče, Twizy se uklapa u opis, no barem ovde ih ima nekoliko na oglasima i svi su stari 10-ak godina i koštaju 5000€ i ja bih to zaobišao u širokom luku.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 20:12 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice