Čini se da Galaxy S26 Ultra neće imati veću bateri

poruka: 5
|
čitano: 657
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čini se da Galaxy S26 Ultra neće imati veću bateri".
15 godina

Samsung je sa kapacitetom baterija i brzinom punjenja ostao u 2020. godini. Nema napretka, a cijena samo ide gore.

Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Re: Čini se da Galaxy S26 Ultra neće imati veću ba
Less is MORE...s obzirom da procesori svakom generacijom postaju sve manje potrošjivi...čudi me ča uopće i stavljaju bateriju

Trend zvan tanje je više uzima danak u bateriji...ono ultra mobitel od 16cm X 8cm...mora biti 5mm tanak jer ovih 16*8 uopće nije problem...eto problem je tih par mm debljine
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Eh, da su ostali na Note dizajnu i liniji, mogli bi ići i na 7mm, ostalo bi dosta mesa za S Pen pune funkcionalnosti 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MasterOfDisaster kaže...

Samsung je sa kapacitetom baterija i brzinom punjenja ostao u 2020. godini. Nema napretka, a cijena samo ide gore.

Najgore što sporim punjenjem ništa ne postižu, jer im baterije traju kraće nego na kinezima sa 60-90-120W punjačima.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
15 godina
uss kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Najgore što sporim punjenjem ništa ne postižu, jer im baterije traju kraće nego na kinezima sa 60-90-120W punjačima.

Zato jer sporo punjenje ne štedi bateriju budući da su za zdravlje skoro pa jedino bitni ciklusi punjenja (0-100%).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice