Deseti pokusni let SpaceX-ovog Starshipa bio je sa

poruka: 8
|
čitano: 1.297
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Deseti pokusni let SpaceX-ovog Starshipa bio je sa".
9 godina

Gulf.

Znam da mnogo voliju CNN, pa evo slika s CNN-a. 

1 0 hvala 0
16 godina

Bas danas pogledao video od Scott Manley-a

Jos mi nije jasno kako misle rijesiti topljenje krilaca prilikom ulaska u atmosferu.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.

2 0 hvala 0
9 godina

Više ili manje - ali uspjeh jeste, molim sve naysayere da se jave kako to ništa ne valja i da Musk (ovdje) prodaje maglu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Re: Deseti pokusni let SpaceX-ovog Starshipa bio j
syncmaster245b kaže...

Jos mi nije jasno kako misle rijesiti topljenje krilaca prilikom ulaska u atmosferu.

Jamacno boljim sustavom hladjenja!

9 godina

Izgleda kao da je eksplodirao na vodi. 

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Uhm, okej. Ali za stvarni uspjeh sam očekivao da Starship preživi i slijetanje.
K
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
syncmaster245b kaže...

Bas danas pogledao video od Scott Manley-a

Pa u ovom testu su namjerno maknuli određene dijelove toplinskog štita. Cilj je bio izložiti raketu što većem stresu i ispitati kako se ponaša kada određeni dijelovi zakažu. Osim što su neke dijelove u startu namjerno "oštetili", i tokom leta su se događale promjene pa je u jednom trenutku tako namjerno ugašen jedan motor kod potisnika da se ispita ponašanje kod otkazivanja motora. Tako da ne bih rekao da je let bio više-manje uspješan nego 100% uspješan. Čak i eksplozija prilikom "slijetanja" u ocean nije neočekivana. Impresivno je i to što su uspjeli snimiti i uživo prenositi cijeli let pa i to slijetanje tik do bove na drugom kraju svijeta. Tako nešto ne bi bilo moguće bez Starlink-a ili nečeg sličnog.

Amenoum
13 godina
Korky kaže...
Uhm, okej. Ali za stvarni uspjeh sam očekivao da Starship preživi i slijetanje.

To je ono kaj ai ti ocekivao. Sad odi procitaj plan i program ovog leta i vidi kaj su oni planirali.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice