Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 575.556
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

mozda je i leonardo da vinci postao assassin,...neznam jel to ide po krvi ili osječajima...

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Assassin's Creed : Brotherhood
calypso kaže...

Ma šta neće Brotherhood biti spinoff u AC serijalu, kao Warhead u Crysis serijalu?

Premalo mi se čini jedna godina (iako puno ljudi radi na igri) za AC 3.

pa to ja cijelo vrijeme i govorim

@dečko1987-   da a facu bi novom junaku mogao pokloniti Russel Crowe! lol omg

15 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
calypso kaže...

Ma šta neće Brotherhood biti spinoff u AC serijalu, kao Warhead u Crysis serijalu?

haha da il da izgleda ovako ko na tvojoj  slici

The Truth Is Writen In Blood.And I am an Assassin Like my Father and Brother...Fight for True...
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...
Oblomir Gombalo kaže...
calypso kaže...

haha da il da izgleda ovako ko na tvojoj  slici

haahhah da da, de zamisli, ja ne kužim zašto uvijek glavni junaci igara moraju biti ono, mačo man, manekeni i sl., što jednom ne stave nekog gabora da vidimo kako bi ljudi to prihvatili, npr eno kako su ljudi prihvatili novog Max Payna hahha, no možda ipak ne kad razmislim bolje hahha

15 godina
neaktivan

Jokera u arkham asylumu su dobro prihvatili a nije neki maneken...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerojatno spinoff ne vjerujem da u tako kratkom razdoblju mogu napraviti idući nastavak....Očito se u Ubi slijevaju pare unatoc DRM-u pa žele svoj proizvod s razlogom iskoristiti do kraja....engine imaju,radnju imaju...i da..netko je rekao u ac2 temi da ce vjerojatno iduci nastavak biti ekspanzija...pa čestitam...pogodio je :)....još nešto....ezio ima ljepse odijelo neg u 2-ici...to mi se sviđa :D

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Vjerojatno spinoff ne vjerujem da u tako kratkom razdoblju mogu napraviti idući nastavak....Očito se u Ubi slijevaju pare unatoc DRM-u pa žele svoj proizvod s razlogom iskoristiti do kraja....engine imaju,radnju imaju...i da..netko je rekao u ac2 temi da ce vjerojatno iduci nastavak biti ekspanzija...pa čestitam...pogodio je :)....još nešto....ezio ima ljepse odijelo neg u 2-ici...to mi se sviđa :D

to kratko vrijeme je oko godinu dana...a valjda je kratko zato sto vec vevcinu toga imaju, likovve, gradove...opet je u italiji...nije valjda bilo tolko puno posla kad im je sve ostalo iz dvice...godinu dana im je u ovom slucaju sasvim dosta za kvalitetnu igru

15 godina
neaktivan

slažem se ;)

17 godina

Najavljeno je da će single player kampanja trajati oko 15 sati. Nadam se da je ta procena tačna za nekoga ko igra malo brže od mene, prvi prolaz kroz AC2 mi je trajao dobrih 40 sati, tako da ovo nije neka brojka koja me posebno raduje. Jedino se tešim da se i dvojka realno može preći mnogo brže ako se samo prate glavna sećanja i skupljaju stranice codexa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Najavljeno je da će single player kampanja trajati oko 15 sati. Nadam se da je ta procena tačna za nekoga ko igra malo brže od mene, prvi prolaz kroz AC2 mi je trajao dobrih 40 sati, tako da ovo nije neka brojka koja me posebno raduje. Jedino se tešim da se i dvojka realno može preći mnogo brže ako se samo prate glavna sećanja i skupljaju stranice codexa.

tako su rekli i za dvojku da je story oko 20 sati pa sam je ja preso za 12 h a netko i prije

17 godina

Svaka ti čast kako si ga sabio!  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jako dobra vijest...za sve ljubitelje assassins creeda...pitao sam ubisoft prek fejsa dali je brotherhood zadnji ac...odgovorili su mi da nije da ce btiti assassins creed 3...znaci potvrrđeno je da je ac:b spin-off

...bilo bi super da malo avatar iz 3 djela bude u eng pa upozna robin hooda u 15 st

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 22:39 (decko1987).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...

Jako dobra vijest...za sve ljubitelje assassins creeda...pitao sam ubisoft prek fejsa dali je brotherhood zadnji ac...odgovorili su mi da nije da ce btiti assassins creed 3...znaci potvrrđeno je da je ac:b spin-off

...bilo bi super da malo avatar iz 3 djela bude u eng pa upozna robin hooda u 15 st

Ma znao sam odmah, u premalom razmaku je da bi bila trojka, osim toga mislim da neće biti u trojci glavni protagonist Ezio Auditore

15 godina
neaktivan

Neznam je li već bilo ali evo cover art....

17 godina

Ako ste dobro primjetili neće biti nekakvog pomaka u vremenu.

Radnja se nastavlja odmah nakon kraja radnje 2. dijela,

oružja su dobra ali samostrijel je imala rosa u 2.dijelu

Da je baba muško - deda bi bio gay

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ja jedino nekužim par stvari...na kraju AC2 Ezio ima već dobrih 40 godina....ako ste primjetili na kraju AC2 postaje nekako tromiji i sporiji....i sad kako će on kao takav ubijat one velike face i bježati od čuvara itd...znam da se spinoff zove brotherhood al nevjerujem da ce ekipa bit uz njega cijelo vrijeme...isto tako te velike face kao u 2. dijelu ce morati ubijati kroz određene vremenske periode...tako da ce postajati sve spooriji s vremenom....i još jedna stvar....volio bih da vidimo Eziovu starost ili recimo kako je on zavrsio (Altair je u svojoj ekspanziji za Nintendo DS otisao na nekakav otok)...

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...

Ja jedino nekužim par stvari...na kraju AC2 Ezio ima već dobrih 40 godina....ako ste primjetili na kraju AC2 postaje nekako tromiji i sporiji....i sad kako će on kao takav ubijat one velike face i bježati od čuvara itd...znam da se spinoff zove brotherhood al nevjerujem da ce ekipa bit uz njega cijelo vrijeme...isto tako te velike face kao u 2. dijelu ce morati ubijati kroz određene vremenske periode...tako da ce postajati sve spooriji s vremenom....i još jedna stvar....volio bih da vidimo Eziovu starost ili recimo kako je on zavrsio (Altair je u svojoj ekspanziji za Nintendo DS otisao na nekakav otok)...

Možda će pokazivati što se događalo u onim godinama koje su u AC2 preskočene...5 godine poslije, 3 godine poslije itd....

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
17 godina

Ja nisam primetio da je postao tromiji, samo da je otkad su ga izboli u Forliju razvio averziju prema brijanju.  Neodlučan Čak mu ni sestra nije ostarila, eto šta znače zdrav seoski život i lenjost da se napravi više kompleta tekstura za sporedni lik.  Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ja nisam primetio da je postao tromiji, samo da je otkad su ga izboli u Forliju razvio averziju prema brijanju. Neodlučan Čak mu ni sestra nije ostarila, eto šta znače zdrav seoski život i lenjost da se napravi više kompleta tekstura za sporedni lik. Smijeh

Ako se dobro sjećam u zadnjoj misiji u Firenci, u govoru Ezio kaže da je 22 godine lovio urotnike.

Mislim 22 godine, malo mi je to predugo.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina

Ako "uncle Mario" može bit assassin onda može i stari čika Ezio Smijeh

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa da, ako u igri prođu 22 godine, onda Mario ima kojih 50-60 godina.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da vi razglabate o prici  i sta bi moglo biti novog

mp je jedino sta ubi ima na umu sa ovim ac zele vidjet kak ce to radit sve skupa

zele nabit mp da nabiju prodaju time naravno sp pada u drugi plan tako da nemojte ocekivat da ce igra bit bolja od ac2

u sp vjerojatno ista sto nije losa stvar ofc

ali glavna svrha ove igre je da ubi vidi hoce li mp biti win ili fail te tak da znaju dali mogu pomocu mp-a nabijat prodaju

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

da vi razglabate o prici  i sta bi moglo biti novog

mp je jedino sta ubi ima na umu sa ovim ac zele vidjet kak ce to radit sve skupa

zele nabit mp da nabiju prodaju time naravno sp pada u drugi plan tako da nemojte ocekivat da ce igra bit bolja od ac2

u sp vjerojatno ista sto nije losa stvar ofc

ali glavna svrha ove igre je da ubi vidi hoce li mp biti win ili fail te tak da znaju dali mogu pomocu mp-a nabijat prodaju

potpisujem....još bih dodao svoje mišljenje a to je da će ovaj mp projekt sve skupa vjerojatno fail-ati...jer nije ovo cod da se mozes napucavati...osobito jer se sve zasniva na counter attacku....

no s druge strane mogli bi i dobiti na ovom mp-u...ako više ulože u hideoute i mjesta gdje možeš obaviti silent assasination,a manje u otvorenu borbu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 17:45 (-Desmond-).
16 godina

Ma ja ne razumjem kako onu uopće misle napraviti mp, da je bio co-op pa bi bilo dobro ali baš mp i neige u ovakvu igru.

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 17:46 (xxxxx).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni je najgluplje sto je u traileru za prvi dio altair imao samostrijel a nije ga koristio u igri,...moz<da tako bude i ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
decko1987 kaže...

meni je najgluplje sto je u traileru za prvi dio altair imao samostrijel a nije ga koristio u igri,...moz<da tako bude i ovdje

Kao što je Sam Fisher u SSovima pred igru  (kojih btw scena uopće u igri nema) imao malo dužu kosu i zabrazdio u bradurinu :)

Al najjači su mi ovakvi likovi koji kažu ova će igra sigurno failati, ma odakle ti liče iz priče znaš da će bit sigurni neuspjeh, umjesto da reče "očekujem puno no vidjet ćemo", on odma i prije nego što je pošteni trailer izašao popljuje igru

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 18:10 (Oblomir Gombalo).
16 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
decko1987 kaže...

Kao što je Sam Fisher u SSovima pred igru  (kojih btw scena uopće u igri nema) imao malo dužu kosu i zabrazdio u bradurinu :)

Al najjači su mi ovakvi likovi koji kažu ova će igra sigurno failati, ma odakle ti liče iz priče znaš da će bit sigurni neuspjeh, umjesto da reče "očekujem puno no vidjet ćemo", on odma i prije nego što je pošteni trailer izašao popljuje igru

Da, i ja se toga sjećam, čak i onog gameplay videa kada je mogao uzeti kakav predmet ( stolica ili nešto ) da zablokira vrata ili razbije prozor, izgleda da su od toga totalno odustali, nebi se čudio da i ovdje bude isto.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
15 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
decko1987 kaže...

Dečko ajde prvo malo ohladi i razmisli što sam napisao...ukazao sam na moguće nedostatke mp-a nisam ga osudio na propast,naprotiv radujem se tome jer će biti jedno novo osvježenje igri....i da....nemoj ovdje solit pamet na forumu si tek 5 dana i vjerojatno si se regao samo zbog jedne igre ili teme.....tako da...nemoj...nisam ni ja dugo korisnik...ali ti si tu tek 5 dana i pokupio si svu pamet svijeta...

16 godina
neaktivan
-Desmond- kaže...
Oblomir Gombalo kaže...

ma osvježio bi ja teb znaš koga, nisam ja pokupio svu pamet svijeta ja sam ju već imao kad sam se rodio hahahah

Sad neka netko kaže da je ovaj dečko prošao pubertet -.-

nije on prošao nista

on je obicni jadni troll koji je na ovom forumu vec jako dugo a znate ga pod imenima robert je glup,bart simpson,fish sandwich,f1 iva itd.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitam se kad izađe igra sto ce biti sa altairovim armorom i macom iz ac 2.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice