Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.940
|
čitano: 3.076.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
17 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Ta cijena je aktualna od 11.8.

I isporučuju ljudima te proizvode.

Do not approach me unannounced – especially while I am eating!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Taj TV je ulazna serija pa i nije toliko strasno dobar deal...

scion of the storm
13 godina

Deal je bolestan, 65'' OLED ispod 900 EUR... nisam dosad vidio ispod 1200

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 mjeseci
August kaže...

Samsung S85D OLED 65 inca za 870eur

OVDJE

Ne znam samo kako dođete do ovakvih "lijevih" trgovina...

Osobno ne bi tamo kupio nešto za 20 eura, a ne 900.

0 5 hvala 0
12 godina

Njihova stranica je iskocila na jeftinije.hr , a vidim da imaju i placanje pouzecem. Osobno nisam narucivao. 

14 godina
SharkZ kaže...
August kaže...

OVDJE

Uz dodatak da je dostava 39,99eura!

Naručeno pa budemo vidjeli što će biti od toga. Nadamo se najboljemu:)

12 godina
Minneyar kaže...

Deal je bolestan, 65'' OLED ispod 900 EUR... nisam dosad vidio ispod 1200

Je al za visi srednji razred!

scion of the storm
14 godina
SharkZ kaže...
August kaže...

OVDJE

Euronics je sve samo ne lijeva trgovina. To je lanac koji posluje u hrpi država Europe, a odnedavno imaju webshop za RH, sigurno će i fizička trgovina uskoro.

13 mjeseci

Imali su razni mađari, slovaci, česi... webshopove pa onda romani kukanja po forumima kad treba ostvariti jamstvo.

Ovlašteni servisi brenda na našem tržištu uopće ne poznaje te trgovine ni njihove uvozne lance, pa onda natezanje kako šta riješiti.

Ne znam kad će se ljudi više opametiti... ali dobro, who gives a fuck, nek svatko ostavlja pare gdje želi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2025 19:59 (SharkZ).
11 godina
SharkZ kaže...

Imali su razni mađari, slovaci, česi... webshopove pa onda romani kukanja po forumima kad treba ostvariti jamstvo.

Ovlašteni servisi brenda na našem tržištu uopće ne poznaje te trgovine ni njihove uvozne lance, pa onda natezanje kako šta riješiti.

Ne znam kad će se ljudi više opametiti... ali dobro, who gives a fuck, nek svatko ostavlja pare gdje želi.

Ovlašteni serviseri su dežurni uzeti uređaj iako nije kupljen kod nas, nema tu natezanja, ako se nateže uključi se društvo za zaštitu potrošača. Trebaš imati dokaze o kupnji kao i obično, i sam sam to radio više puta. Plaćanje skupljih cijena kod nas je porez na lijenost

17 godina
Bilo je dosta slučajeva da stvari kupljene s najeftinijeg mađarskoga stopa nisu htjeli reklamirati kod nas. Ima tu na forumu je netko napisao kako se morao natezati s inspektoratima koja je trajala mjesecima.

Ja bi u takvih shopovima izbjegavao kupovinu, osim ako stvari koje nisu baš kvarljive, ili lomljive u dostavi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SharkZ kaže...

I opet drobiš nešto skroz nevezano. Ponavljam, budući da očito ne čitaš, Euronics je veliki lanac, na nivou MediaMarkta, i ne da nije lijevi dućan nego nije u istoj galaksiji s tim nekim nasumičnim dućanima koji povremeno iskaču.

To što ti nisi čuo za Euronics, ne znači da je lijevi dućan.

17 godina
A koliko stvari iz media markta ce priznat garanciju u hr?

Poznanik je imao ps5 kupljen tamo i nije mogao reklamirati u sancti, nego morao tražiti nekoga u njemackoj da riješi reklamaciju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gemmy kaže...
A koliko stvari iz media markta ce priznat garanciju u hr?

Poznanik je imao ps5 kupljen tamo i nije mogao reklamirati u sancti, nego morao tražiti nekoga u njemackoj da riješi reklamaciju.

Ne miješaj kruške i jabuke, PS5 kupljen u Njemačkoj nije moguće reklamirati u HR. 

3 godine

Jel dobra akcija za Combo MX Keys 3S + Miš MX Master 3S na Mall.hr za 200 eura? ima li netko iskustva sa navedenim? Dosta ljudi se zali da lijevi klik prestane radit nakon niti godinu dana...

0 0 hvala 0
17 godina

Ne pretjeruj baš toliko, ribolovac si ili lovac, ili pak oboje :))

Na računalo od 1100e mogao si uštedjeti možda 300e, malo je i to nerealno no hajde de...... što i nije malo, no 600 do 700e na taj iznos khmm, kolega te je neki nazvao i prozvao da si sa sela, ne vidim ništa loše u tome sve i da jesi, no  jebote sad ti nas da smo iz Hlebina i majstori naive....malo smanji te cifre kolega

17 godina

Ima na amazonu rtx 5070 sa diskom MSI od 1tb za 580e ako tko cilja, nije loša ponuda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Može neki MAC znalac reci jel ova ponuda za "Apple Mac mini stolno računalo, M2 Pro" stvarno ovako dobar deal ili je neka cakica u pozadini?
Gledam ženi uzet neki uređaj, a vjerujem da bi bila i više nego zadovoljna mac-om. Ili taj mac + periferija (monitor, mis, tipkovnica) ili neki laptop da joj piknem. Više pratim ovdje da vidim hoće li neki dobar laptop iskočit pa kad sam vidio Mac malo sam zalutao u mislima 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 11:18 (DariX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DariX kaže...

Može neki MAC znalac reci jel ova ponuda za "Apple Mac mini stolno računalo, M2 Pro" stvarno ovako dobar deal ili je neka cakica u pozadini?
Gledam ženi uzet neki uređaj, a vjerujem da bi bila i više nego zadovoljna mac-om. Ili taj mac + periferija (monitor, mis, tipkovnica) ili neki laptop da joj piknem. Više pratim ovdje da vidim hoće li neki dobar laptop iskočit pa kad sam vidio Mac malo sam zalutao u mislima 

Sasvim korektna ponuda, ja sam na M1 Pro i bavim se profesionalno iOS developmentom i ne planiram ga još mjenjati. Malo baci oko na Macbook Air M4, mislim da su procesori tu negdje M4 (obicni) a Mac mini + periferija dođe nekako na istu cijenu. Nisam pobliže gledao reviewe tako da ne mogu preporuciti iz prve ruke.

edit: Ili mac mini m4 (iako je ovaj sa 256, a na mall.hr je 512), mislim tu su negdje (evo nekih komentara

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 11:42 (Stryder).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice