Ta cijena je aktualna od 11.8.
I isporučuju ljudima te proizvode.
Ta cijena je aktualna od 11.8.
I isporučuju ljudima te proizvode.
Bok ekipa, jel ovo rabljeni tv i jel siguran ovaj shop? Preniska je cijena pa je malo sumnjivo
Taj TV je ulazna serija pa i nije toliko strasno dobar deal...
Deal je bolestan, 65'' OLED ispod 900 EUR... nisam dosad vidio ispod 1200
Njihova stranica je iskocila na jeftinije.hr , a vidim da imaju i placanje pouzecem. Osobno nisam narucivao.
Ne znam samo kako dođete do ovakvih "lijevih" trgovina...
Osobno ne bi tamo kupio nešto za 20 eura, a ne 900.
Uz dodatak da je dostava 39,99eura!
Naručeno pa budemo vidjeli što će biti od toga. Nadamo se najboljemu:)
Deal je bolestan, 65'' OLED ispod 900 EUR... nisam dosad vidio ispod 1200
Je al za visi srednji razred!
Euronics je sve samo ne lijeva trgovina. To je lanac koji posluje u hrpi država Europe, a odnedavno imaju webshop za RH, sigurno će i fizička trgovina uskoro.
Imali su razni mađari, slovaci, česi... webshopove pa onda romani kukanja po forumima kad treba ostvariti jamstvo.
Ovlašteni servisi brenda na našem tržištu uopće ne poznaje te trgovine ni njihove uvozne lance, pa onda natezanje kako šta riješiti.
Ne znam kad će se ljudi više opametiti... ali dobro, who gives a fuck, nek svatko ostavlja pare gdje želi.
Imali su razni mađari, slovaci, česi... webshopove pa onda romani kukanja po forumima kad treba ostvariti jamstvo.
Ovlašteni servisi brenda na našem tržištu uopće ne poznaje te trgovine ni njihove uvozne lance, pa onda natezanje kako šta riješiti.
Ne znam kad će se ljudi više opametiti... ali dobro, who gives a fuck, nek svatko ostavlja pare gdje želi.
Ovlašteni serviseri su dežurni uzeti uređaj iako nije kupljen kod nas, nema tu natezanja, ako se nateže uključi se društvo za zaštitu potrošača. Trebaš imati dokaze o kupnji kao i obično, i sam sam to radio više puta. Plaćanje skupljih cijena kod nas je porez na lijenost
I opet drobiš nešto skroz nevezano. Ponavljam, budući da očito ne čitaš, Euronics je veliki lanac, na nivou MediaMarkta, i ne da nije lijevi dućan nego nije u istoj galaksiji s tim nekim nasumičnim dućanima koji povremeno iskaču.
To što ti nisi čuo za Euronics, ne znači da je lijevi dućan.
Ne miješaj kruške i jabuke, PS5 kupljen u Njemačkoj nije moguće reklamirati u HR.
Jel dobra akcija za Combo MX Keys 3S + Miš MX Master 3S na Mall.hr za 200 eura? ima li netko iskustva sa navedenim? Dosta ljudi se zali da lijevi klik prestane radit nakon niti godinu dana...
Ne pretjeruj baš toliko, ribolovac si ili lovac, ili pak oboje :))
Na računalo od 1100e mogao si uštedjeti možda 300e, malo je i to nerealno no hajde de...... što i nije malo, no 600 do 700e na taj iznos khmm, kolega te je neki nazvao i prozvao da si sa sela, ne vidim ništa loše u tome sve i da jesi, no jebote sad ti nas da smo iz Hlebina i majstori naive....malo smanji te cifre kolega
Ima na amazonu rtx 5070 sa diskom MSI od 1tb za 580e ako tko cilja, nije loša ponuda.
Može neki MAC znalac reci jel ova ponuda za "Apple Mac mini stolno računalo, M2 Pro" stvarno ovako dobar deal ili je neka cakica u pozadini?
Gledam ženi uzet neki uređaj, a vjerujem da bi bila i više nego zadovoljna mac-om. Ili taj mac + periferija (monitor, mis, tipkovnica) ili neki laptop da joj piknem. Više pratim ovdje da vidim hoće li neki dobar laptop iskočit pa kad sam vidio Mac malo sam zalutao u mislima
Može neki MAC znalac reci jel ova ponuda za "Apple Mac mini stolno računalo, M2 Pro" stvarno ovako dobar deal ili je neka cakica u pozadini?
Gledam ženi uzet neki uređaj, a vjerujem da bi bila i više nego zadovoljna mac-om. Ili taj mac + periferija (monitor, mis, tipkovnica) ili neki laptop da joj piknem. Više pratim ovdje da vidim hoće li neki dobar laptop iskočit pa kad sam vidio Mac malo sam zalutao u mislima
Sasvim korektna ponuda, ja sam na M1 Pro i bavim se profesionalno iOS developmentom i ne planiram ga još mjenjati. Malo baci oko na Macbook Air M4, mislim da su procesori tu negdje M4 (obicni) a Mac mini + periferija dođe nekako na istu cijenu. Nisam pobliže gledao reviewe tako da ne mogu preporuciti iz prve ruke.
edit: Ili mac mini m4 (iako je ovaj sa 256, a na mall.hr je 512), mislim tu su negdje (evo nekih komentara)
Uz dodatak da je dostava 39,99eura!
Naručeno pa budemo vidjeli što će biti od toga. Nadamo se najboljemu:)
Vezano za taj Samsung i Euronics. TV je stigao i visi na zidu :) Prelazak sa 15 godina stare Samsungove plazme na ovo je razlika nebo i zemlja. Sve je prošlo u redu, od dostave, plaćanja i priče sa SZK koja se nalazi u Zg (nisam ni zano da vrše otkup/odvoz starog TV po potrebi). Nadam se da garanciju ili nešto slično neću morati koristiti, ali ako i budem također javim dojmove. TV je bio nov, dobro zapakiran sa svim folijama na sebi, međutim izgleda jedan primjerak jer ga više nemaju na stanju.
Komentar na - Laptop ASUS Vivobook 15 M1502YA-BQ086 iz BigBanga
Danas sam kupio dva, trebalo je ukućanima pa sam se dao u instaliranje Windowsa 11.
Uglavnom jedino zeznuto je dobiti drivere jer nema ethernet port tako da je opcija imati neki USB WiFi adapter.
Ručno instaliranje drivera sa njihove stranice mi nije pomoglo, tek nakon Windows updatea.
Kakav je sto se tice kvalitete izrade? Kuciste? Tipkovnica?
Ima li cvrstine ili je to ona mekana plastika?
Danas sam kupio dva, trebalo je ukućanima pa sam se dao u instaliranje Windowsa 11.
Uglavnom jedino zeznuto je dobiti drivere jer nema ethernet port tako da je opcija imati neki USB WiFi adapter.
Ručno instaliranje drivera sa njihove stranice mi nije pomoglo, tek nakon Windows updatea.
Cisto savjet za buducnost - spojis mobitel preko USB kabela i podijelis net.
tako je, problem je nedostatak drivera u instalaciji winsa, isto kao sto zna zezat i sa intel cpu IRST driver di ne vidiš ssd dok ga ručno ne loadaš.
meni je već normalno danas da moram imat "torbicu" sa "alatima" sa sobom
frendica me zamolila da joj dignem OS na tom laptopu pa sam ostao odusevljen koliko nudi za tu cijenu
inaće imam jedan usb wifi adapter d-linkov koji na sebi ima memoriju i na toj memoriji driver.
radi se o modelu AX18U, a može poslužiti i bilo koji tp link (vecina su plug n play).
Kakav je sto se tice kvalitete izrade? Kuciste? Tipkovnica?
Ima li cvrstine ili je to ona mekana plastika?
Kućište i sama plastika se meni ne sviđa osobno ali čist ok je za tu cijenu, ima sličnih modela u big bangu izloženih pa se može probati i vidjeti.
Ne znam što bi rekao za čvrstinu ali čak i nije toliko mekana po meni.
Tipkovnica ima i backlight što je fora za po noći ali po danu ako je backlight upaljen tipke se slabo vide.
NumPad je malo skraćen pa imaš enter ispod numeričkih tipki, nije intuitivno kako smo navikli ali se da naučiti.
Cisto savjet za buducnost - spojis mobitel preko USB kabela i podijelis net.
Odlično, thx na ideji! Nije mi palo napamet
tako je, problem je nedostatak drivera u instalaciji winsa, isto kao sto zna zezat i sa intel cpu IRST driver di ne vidiš ssd dok ga ručno ne loadaš.
meni je već normalno danas da moram imat "torbicu" sa "alatima" sa sobom
frendica me zamolila da joj dignem OS na tom laptopu pa sam ostao odusevljen koliko nudi za tu cijenu
inaće imam jedan usb wifi adapter d-linkov koji na sebi ima memoriju i na toj memoriji driver.
radi se o modelu AX18U, a može poslužiti i bilo koji tp link (vecina su plug n play).
Hehe, morat ću i ja tako cijeli box i onda ajmo instalirati
Probao sam ga i ručno skinuti pa na USB i instalirati kako kažu i na službenim stranicama ali ni to nije radilo.
Baš tako, imao sam plug n play stick neki od tp-linka ili sličnog proizvođača, spojio se na wifi, skinuo sve drivere i radi.
Laptop za tih 340€ leti, 16 GB (uzme malo shared grafika memorije), 1 TB SSD... Mislim da je čist okej, kad to prebacimo u kune ispadne manje od 3000kn za Ryzen 7 seriju
Jel display tragedija ili je ok?
svi driveri su na:
https://www.asus.com/laptops/for-home/vivobook/vivobook-15-m1502/helpdesk_download?model2Name=M1502YA
samo se klikne na EXPAND ALL:
jer izgleda da ima 2 inačice laptopa, s Realtek i MediaTek WLANom...
izgleda da u Hrvatsku dolazi MediaTek inačica...
za ostale, laptop je fino napravljen, čvrst ali tanak, ekran je korektan, bolji nego što specke najavljuju...