Samo Vidoviti Milan, ostalo su šarlatani
Vidovnjakinja joj rekla da kupi kriptovalute: osta
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.581
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vrlo klasicna prica.
Dovoljan je pogled u te telece oci doticne omladinke da je sve jasno. Rodjena s zlatnim, srebrnim ili platinastim zlicama u ustima, nasla si je najbolju frendicu iz Kalifornije (to je ova lijeva frendica sa slike), koja joj je prodala story da su kriptovalute sada tako cool, i zasto ne ulozis jer sam evo i ja, i zaradila 4 slepera peneza v mesec dana. I nije samo tvoj deda bio sposoban i zaradio milijarde, i ti si devojce mlado, i ako je mogao on, mozes i ti. Mlada pametna inteligentna, i zena pa f@ck the patriarchy itd.
Samo jedini koji je zaradio slepere love je bio Luka Rajic koji je mam fletno zdimil v Svajcarske dok je vrijeme, dok se moze, a ovoj je frendica nasapunjala dasku i dala BFF pogur u ledja.
I onda u stilu kupovine iPhone-a preko njuskala, upunomocis ljepoticu iz Cali-ja, koja te s predumisljajem navukla kao rubber na njeznik, i za lepe novce dobijes komad crijepa u kuverti, pa padas u nesvjesti i krivis okrutni svijet, svoju dobru dusu i vjeru u ljude i Sai Babu te karme kako i cime si zasluzio ovaj zgoditak na lotu?
Advokati ce imati posla da rascijaju ovaj nered.
Trebala je slušati Babu Vangu, a ne ovu bezveznu (ne)vidovnjakinju.
Matej 24,24 – »Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane.«
Rimljanima 16,18 – Jer takvi ne služe Gospodinu našemu Kristu, nego svom trbuhu te lijepim i laskavim riječima zavode srca nedužnih.
2. Petrova 2,1– Bilo je u narodu i lažnih proroka, kao što će i među vama biti lažnih učitelja, onih koji će prokrijumčariti pogubna krivovjerja, zanijekati Gospodina koji ih otkupi, i navući na se brzu propast.

A sta fali nasem Braci, domaci, a svjetski covijek.
Matej 24,24 –»Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’– ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane.«
Rimljanima 16,18 – Jer takvi ne služe Gospodinu našemu Kristu, nego svom trbuhu te lijepim i laskavim riječima zavode srca nedužnih.
2. Petrova 2,1– Bilo je u narodu i lažnih proroka, kao što će i među vama biti lažnih učitelja, onih koji će prokrijumčariti pogubna krivovjerja, zanijekati Gospodina koji ih otkupi, i navući na se brzu propast.
Čak i ta knjiga ima dobrih savjeta
A sta fali nasem Braci, domaci, a svjetski covijek.
Nemoj Bracu među ove šarlatane stavljati. Braco je institucija, znači na svim poslovnim profilima otkako su mi omogučili samostalno upload slika sam si stavio Bracu.