Vidovnjakinja joj rekla da kupi kriptovalute: osta

poruka: 9
|
čitano: 1.581
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vidovnjakinja joj rekla da kupi kriptovalute: osta".
16 godina

Samo Vidoviti Milan, ostalo su šarlatani

11 0 hvala 2
9 godina

Vrlo klasicna prica.

Dovoljan je pogled u te telece oci doticne omladinke da je sve jasno. Rodjena s zlatnim, srebrnim ili platinastim zlicama u ustima, nasla si je najbolju frendicu iz Kalifornije (to je ova lijeva frendica sa slike), koja joj je prodala story da su kriptovalute sada tako cool, i zasto ne ulozis jer sam evo i ja, i zaradila 4 slepera peneza v mesec dana. I nije samo tvoj deda bio sposoban i zaradio milijarde, i ti si devojce mlado, i ako je mogao on, mozes i ti. Mlada pametna inteligentna, i zena pa f@ck the patriarchy itd.

Samo jedini koji je zaradio slepere love je bio Luka Rajic koji je mam fletno zdimil v Svajcarske dok je vrijeme, dok se moze, a ovoj je frendica nasapunjala dasku i dala BFF pogur u ledja.  

I onda u stilu kupovine iPhone-a preko njuskala, upunomocis ljepoticu iz Cali-ja, koja te s predumisljajem navukla kao rubber na njeznik, i za lepe novce dobijes komad crijepa u kuverti, pa padas u nesvjesti i krivis okrutni svijet, svoju dobru dusu i vjeru u ljude i Sai Babu te karme kako i cime si zasluzio ovaj zgoditak na lotu?

Advokati ce imati posla da rascijaju ovaj nered. 

2 0 hvala 0
12 godina
Re: Vidovnjakinja joj rekla da kupi kriptovalute:
Vidi se da ih nije zaradila
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Trebala je slušati Babu Vangu, a ne ovu bezveznu (ne)vidovnjakinju.

4 0 hvala 1
7 godina
Matej 7,15 – ”Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi.”

Matej 24,24 – »Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane.«

Rimljanima 16,18 – Jer takvi ne služe Gospodinu našemu Kristu, nego svom trbuhu te lijepim i laskavim riječima zavode srca nedužnih.

2. Petrova 2,1– Bilo je u narodu i lažnih proroka, kao što će i među vama biti lažnih učitelja, onih koji će prokrijumčariti pogubna krivovjerja, zanijekati Gospodina koji ih otkupi, i navući na se brzu propast.
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Gajotres kaže...

A sta fali nasem Braci, domaci, a svjetski covijek.

10 mjeseci
HCMAA kaže...
Matej 7,15 –”Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi.”

Matej 24,24 –»Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’– ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane.«

Rimljanima 16,18 – Jer takvi ne služe Gospodinu našemu Kristu, nego svom trbuhu te lijepim i laskavim riječima zavode srca nedužnih.

2. Petrova 2,1– Bilo je u narodu i lažnih proroka, kao što će i među vama biti lažnih učitelja, onih koji će prokrijumčariti pogubna krivovjerja, zanijekati Gospodina koji ih otkupi, i navući na se brzu propast.

Čak i ta knjiga ima dobrih savjeta

16 godina
pravi_covijek kaže...
Gajotres kaže...

A sta fali nasem Braci, domaci, a svjetski covijek.

Nemoj Bracu među ove šarlatane stavljati. Braco je institucija, znači na svim poslovnim profilima otkako su mi omogučili samostalno upload slika sam si stavio Bracu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2025 10:59 (Gajotres).
13 godina
Najgore je kad inteligencija sklizne u minus – primjer imamo upravo ovdje.
*# @Frk #*/
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice