Drzavna matura. par pitanja..

poruka: 7
|
čitano: 1.578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

pozdrav svima.
Kako mi je ove godine drzavna matura molio bih znalce da mi razjasne par stvari :)

primjer:  Fakultet mi trazi 40% matematike A razina i 0% hrvatskog B razina isto tako engleskog.
Ocu li ostvarit vise bodova u konacnici ako ja polozim sve A razinu? ili njih ne zanima sto sam ja polozio A razinu, oni traze B i zdravo!

mslim, glupo pitanje ali me to interesira jer mi je sestra nesto spominjala da neki nisu upali jer je bilo ucenika koji su polozili sve A razinu i upali

zelim biti siguran da bezveze ne ucim hrvatski i engleski za A razinu :D

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
14 godina
neaktivan
Re: Drzavna matura. par pitanja..

Znači samo da ti se boduje matematika dok hrvatski i engleski moraš samo proći,tj najbolje ti je to ić na B razinu.

Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.
16 godina

Pretpostavljam da ideš u "Končar" :D

hrvatski i engleski se uopće ne boduju... treba samo proći ispit mature

Fizika se boduje tako da probaj što više dobit bodova na Matematici i Fizici. 

Praktički ti je najvažniji njihov prijemni.

WithSkill
14 godina
neaktivan

evo saznao sam i ja neke informacije u medjuvremenu..
ako dobijes 5 na B razini to je kao 3 na A razini.

a tako sam i planira, pisat matematiku A i fiziku ovo dvoje samo da prodjem. samo moram jos utvrdit jel mi to ulazi u prosjek od sve cetiri godine, ako mi i ovi predmeti ulaze u prosjek onda cu pisat sve A razinu

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
17 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

evo saznao sam i ja neke informacije u medjuvremenu..
ako dobijes 5 na B razini to je kao 3 na A razini.

Ali ako faks traži A razinu, B razina nista ne znaci i da bude 100% rijesena tocno.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
znam.
Ali ako trazi B razinu a ti pises A razinu mozes skupiti vise bodova.
Jer ocjena 5 sa B razine je kao ocjena 3 sa A razine
15 godina
neaktivan
Pošto su ostale teme prilično neaktivne, evo ode pitanje u vezi PRIRUČNIKA IZ MATEMATIKE.
Elementova mu24 mi je preteške, jer mi ne treba neki rezultat samo da prođem višu, pa ako je netko vježbao po Profilovoj Matematici (Šikić, Šikić) ili po onoj od ŠK (Noskov, Brleković), zanima me dali imaju postupke i objašnjenja zadataka. Ako imaju samo rješenje to bi mogao biti problem jer neznam doći do tog rješenja.
Uglavnom, ako je netko vježbao, molio bih kratku recenziju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice