[Prodaja] Monitor 34" LG 34WP65CP-B zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.676
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] Monitor 34" LG 34WP65CP-B

Prodajem monitor od 34" LG 34WP65CP-B. Monitor je u savršenom stanju 10/10, bez ikakvih fizičkih oštećenja i tragova i bez mrtvih pixela. Monitor je kupljen 12.12.2023. i od tada teče garancija na 3 godine. Uz monitor ide kutija, kablovi (HDMI i DP) i račun. Razlog prodaje prešao sam na OLED monitor.

Specifikacije:

Veličina zaslona:                                            86,6 cm (34"), 21:9
Rezolucija:                                                    UW-QHD (3440 × 1440)
Vrsta zaslona:                                               VA
Svjetlina:                                                      300 cd/m²
Kontrastni omjer/dinamički nast. omjer:        3000:1 (Typ.), 3000:1 (Min.)
Vrijeme odaziva:                                          5 ms (GtG at Faster), 1 ms MBR
Frekvencija osvježavanja:                            160 Hz
Sync tehnologija:                                         AMD FreeSync™ Premium
Kut gledanja:                                               178 ° okomito / 178 ° vodoravno
Priključci:                                                     2× HDMI 2.0
                                                                   1× DisplayPort
                                                                   1× Izlaz za slušalice
Podešavanje:                                               Nagib – Da
                                                                   Visina – Da
VESA standard:                                            100 × 100 mm
Boja:                                                           Crna
Ostalo:                                                        Motion Blur Reduction, Smart energy saving, HDR10

Link sa službene stranice od monitora.

Prodaja isključivo za novac, ne zanimaju me zamjene.

Osobna dostava na području Bjelovarsko-bilogorske županije, Virovitičko-podravske županije i Požeško-slavonske županije, za ostatak RH šaljem putem HP pouzećem na Vaš trošak.

Cijena: 230€

4 godine

Molim te fotkaj kad dižeš windows u mraku , znači da vidim ima li i koliko probijanja osvjetljenja na crnoj pozadini.

Zainteresiran sam za monitor.

合氣道
15 godina

Iskreno mi se ne da više spajati (bez ljutnje), pošto samo stavio novi monitor, a ovaj već spremio. Probija po donjem rubu i čoškovima, ne strasno, ali probija, vidi se samo kod dizanja i gašenja sustava. Standardno za sve LED TV-e i monitore sa pozadinskim osvjetljenjem.

15 godina

Bump.

15 godina

Cijena 220€. 

Samo osobna dostava na području Bjelovarsko-bilogorske županije, Virovitičko-podravske županije i Požeško-slavonske županije, jer HP neće poslati moj paket jer je pretežak i preveliki  danas to saznao.

4 godine
Re: [Prodaja] Monitor 34" LG 34WP65CP-B
MasterOfDisaster kaže...

Cijena 220€. 

Samo osobna dostava na području Bjelovarsko-bilogorske županije, Virovitičko-podravske županije i Požeško-slavonske županije, jer HP neće poslati moj paket jer je pretežak i preveliki  danas to saznao.

Regaš se na GLS ili Overseas stranicu, ispuniš podatke o paketu, zapakiraš, platiš dostavu nekih 8 do 10 €, sutra ti dođu kući po paket.

Ako je s otkupninom, upišeš svoj IBAN i sjednu ti novci drugi dan od kad ga oni uruče kupcu.

Max težina 40 kg, duljina 200 cm 

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.2.2025 12:16 (Zaporožac).
13 godina
Da, GLS.

Narucio, malo lagao o dimenzijama paketa jer je bio stvarno ogroman, platio 8 eura i nitko nista nije pitao. Slijedeci dan isporucen na drugi kraj Hrvatske.
14 godina
Zaporožac kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Cijena 220€. 

Regaš se na GLS ili Overseas stranicu, ispuniš podatke o paketu, zapakiraš, platiš dostavu nekih 8 do 10 €, sutra ti dođu kući po paket.

Ako je s otkupninom, upišeš svoj IBAN i sjednu ti novci drugi dan od kad ga oni uruče kupcu.

Max težina 40 kg, duljina 200 cm 

Potpis na sve ovo, više puta sam slao GLSom i uvijek sve 5. Dostave na adresu dan nakon prikupa uvijek, u mojim slučajevima novcu od pouzeća treba da sjedne na račun barem 3 radna dana.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
15 godina

Fala za info ljudi.

15 godina

Prodano van foruma 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice