Prevara preko online trgovine-povrat love da li ne

poruka: 3
|
čitano: 1.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Prevara preko online trgovine-povrat love da li ne

Pozdrav svima,

prvo da se ispričam na loše sročenom naslovu,htio sam biti što precizniji u otvaranju teme.

Ovako,imam jedan problem.

Naime,kupio sam par predmeta sa jednog web shopa koji se ''nalazi'' u Americi.

Tek sam pukim slučajem saznao da je ta stranica fake,odnosno scam i sad me hvata panika.

Samo da napomenem da mi je ovo prvi put da mi nije stigao email sa potvrom da sam obavio kupnju preko Paypala,inače mi za sve drugo stiže.

Pošto sam te predmete naručio prekjučer,i platio putem Paypala,zanima me da li imam pravo na povrat novca?

Molim pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2020 9:33 (Jurassic Park).
15 godina
Re: Prevara preko online trgovine-povrat love da l

Jesi se ulogirao u PayPal i provjerio jel ta uplata uopće odrađena? Postoji mogućnost da je cijelo "plaćanje" provedeno kroz phishing stranicu pa ti je netko maznuo PayPal username i password. Ako je plaćanje provedeno kroz PayPal, nemaš nikakve brige - samo otvori case u detaljima te transakcije (na PayPal-u) i lovu ćeš dobiti natrag.

13 godina
Re: Prevara preko online trgovine-povrat love da l
kipo kaže...

Jesi se ulogirao u PayPal i provjerio jel ta uplata uopće odrađena? Postoji mogućnost da je cijelo "plaćanje" provedeno kroz phishing stranicu pa ti je netko maznuo PayPal username i password. Ako je plaćanje provedeno kroz PayPal, nemaš nikakve brige - samo otvori case u detaljima te transakcije (na PayPal-u) i lovu ćeš dobiti natrag.

Logirao sam se na Paypal i piše da je transakcija odrađena.Password na Paypalu sam promijenio danas,te sam nazvao PBZ i rekao što se dogodilo.Rekli su da bi bilo najbolje da mi blokiraju Visu i pošalju novu,na što sam i pristao.

EDIT:ništa od toga,sad sam dobio ovu poruku s Paypala:

Transactions not refunded

We have been unable to provide any refund on the transactions listed.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2020 15:39 (Jurassic Park).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice