- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Strašno.. sućut obitelji, curi i prijateljima..
Znam ga već par godina još sa net.hr foruma, pdf glazba.. imam ga i na last.fm-u, iako nismo baš previše pričali..
RIP
Dečka nisam poznavao ni komunicirao s njim na Forumu ali vidim i osjećam da je imao veliki broj prijatelja.
Iskrena sućut svim ožalošćenima.
vidi nas brate, vidi nas
A veliki ga je broj ljudi "pljuvao" zbog toga što je par puta jadikovao...
JBG ne cijeniš nešto dok ga ne izgubiš...
Nemam riječi
A veliki ga je broj ljudi "pljuvao" zbog toga što je par puta jadikovao...
JBG ne cijeniš nešto dok ga ne izgubiš...
Slažem se da ne cijeniš nešto dok ne izgubiš, znam to iz iskustva, a to što su ga ljudi pljuvali zato što je jadikovao par puta mi je neshvatljivo, jer sam gotovo siguran da i oni jadikuku kad im nešto nije po voli i slično.
Znam da će on zauvijek ostati u sjećanju, i kad god vidim njegovu poruku, sjetit ću se tog predivnog iskustva s foruma.
Kad god Elena dođe na forum, zahvalit ću joj se i pozdraviti ju.
Moramo nastaviti, šta ćeš?
Ovo stvarno nisam ocekivao :\
Sokiralo me da iskreno kazem.
Pokoj mu dusi.
Takvi su se već na prvoj stranici ispričali... I za to treba biti čovjek.
Iskrena sućut obitelji, djevojci i prijateljima.
Joj, ne mogu prestati misliti na Igora... Mislim da ću malo izaći na zrak, moram...
Čujemo se.

Počivao u miru.
Joj, ne mogu prestati misliti na Igora... Mislim da ću malo izaći na zrak, moram...
Čujemo se.
I meni je cijeli dan nekako sve... lose, tmurno, otkad sam vidio ovu vijest ujutro...
A svaki put kad vidim naslov ove teme, oci mi zasuze...
Vexx5555 je otvorio temu gdje forumaši mogu napisati svoj "osobni stav", i već od jutros pokušavam nešto smisliti, 15ak rečenica, ali nikako da to stavim "na papir".
Bilo bi dobro kad bi netko pokušao, možda se stvarno nešto nađe na osobnom stavu...
R.I.P. ...iskrena sucut cijeloj obitelji.....
Evo otkad sam ovo pročitao sve je postalo tako tužno,ništa neće biti isto bez njega.
R.I.P.
Također, "najgore" od svega je to što sam ja jedan od onih koji su ga poznavali osobno te stvarno ne mogu zamisliti kako će biti bez njega, no život ide dalje...
Najviše me vuče odlazak na sahranu njegovu, što će biti teško izvedivo zbog roditelja, ne zbog daljine, jer jednostavno nešto me vuče, da ga odem posljednji put vidjeti spokojnog...
Preminula je ljudina.
Iskrena sućut.
Počivaj u miru.
Iskrena sućut obitelji, djevojci i prijateljima
Moja velika sućut. Kakva je on dobričina bio... Počivao u miru i neka ti je lahka zemlja LEGENDO.
R.I.P Igore. Iako nisam sa njim puno komunicirao, čitao sam njegove postove koji su bili pravi, jaki i direktni, bez muljanja. Sućut njegovim poznanicima, obitelji i curi Eleni.
"Jer sve prolazi, ostaje samo u nama.
u srcima, u umu i fotoalbumu
Priča svaka slika, da ne zaboravin nikad.
Nasmijana lica nekih starih prika.
Nekih nema više, ostale su sjene.
Mora bit da je s njima nesta i dio mene.
Al vrate ga kiše, i vitar s juga.
Neka stara pisma, nostalgija i tuga"
moja sućut , poćivao u miru