Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa zaključana tema

poruka: 512
|
čitano: 83.713
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoenixa

Iskrena sućut obitelji, djevojci, prijateljima.
Još uvijek sam u nevjerici iako nisam s njim bio ni u dobrom ni u lošem kontaktu.
Nadam se da je sad na boljem mjestu.

Why So Serious?
16 godina
odjavljen

Iskrena sućut. Bio sam dobar s njim, čuli smo se koji put na PM. Stvarno mi je iskreno žao, posebno djevojke jer je toliko puta javno iskazivao ljubav prema njoj.

Ne znam što reći, nadam se da će to prebrodit.

av-gurus.blogspot.com/
14 godina

RIP EnlightenedPhoenix.

Nisam toliko dugo na forumu, ali mislim da sam njega prvog primjetio kao kvalitetnog forumaša sa pametnim i kvalitetnim postovima.

Tebi Elena svaka čast što si bila uz njega cijelo vrijeme.

O tempora, o mores !
16 godina
neaktivan

Iako ga neznam, počivao u miru.

Nadam se da će mu biti bolje gore :/

17 godina

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.  {#}

15 godina
neaktivan

Iskrena sućut...pokoj mu u duši.. 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
17 godina

Moja iskrena sučut cijeloj obitelji, i svima koji su poznavali Igora nadam se da je sad na boljem mjestu nažalost izgubio je prerano borbu sa opakom bolešču.{#}U par navrata sam preko privatnih poruka, s njim razgovaral o njegovoj situaciji te bolesti i bio je vrlo optimističan ali eto dogodilo se najgore nažalost još jednom pozdrav Igore ma gdje god bio.{#}{#}

Bon Voyage

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
protjeran

Iskrena sućut...

Bio je mudar i kvalitetan forumaš...

WP
15 godina
neaktivan

A što reći :(

Sućut obitelji i curi.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina

R.I.P. Igore

17 godina
neaktivan

Hvala vam svima od srca....

Razumijem da je nekima ovo bilo nevjerojatno za vjerovati i ne krivim nikoga....
Igor je provodio zadnje dane na ovom forumu jer se tako opuštao, smirivao i bilo mu je drago da ima s kim popričati o raznim stvarima koje su daleko od razgovora o bolesti i tuzi...
Nije želio da ga nitko od obitelji, nekad cak ni ja, vidim u nekim stanjima pa se često povukao u sobu i slušao pjesme i malo pričao s vama....

Nemate pojma koliko mi je drago vidjeti da je toliko vas reklo dobre riječi za njega...
Bio mi je sve na svijetu i znam da sam i ja bila njemu....i drago mi je da je zadnje dane proveo sa mnom....često mi je znao reci da se bori samo radi mene...imali smo stotine planova...

Nije imao lak život...bio je težak i siromašan...borio se kako je znao i uvijek bi uspio u svojim naumima...
Neću uopće reci da je bolest bila jača od njega...on je uvijek bio jači od nje...ali tijelo mu se predalo.....

Nije patio...otišao je u bolnici u rukama svoje mame...bio je svjestan do zadnjeg trenutka...toliko mu je svijest bila jaka...kao i uvijek....
Sve se dogodilo u roku od 3 sata....otišao je govoreci najljepše riječii na svijetu....da me voli...iako nisam bila tu.....

Vozim se prema zagrebu i čitam vaše postove....hvala vam puno....
Uvjerena sam da je na boljem mjestu i da ima sve što je zaslužio.....

jedna mi je osoba rekla da Bog ne treba zle ljude, da uvijek zove najbolje jer mu oni trebaju........dok moja ljubav nije otišla nisam bila uvjerena u to....
vi ga znate po postovima, ja ga znam po životu..i to je najbolji čovjek kojeg sam upoznala....nikad nikoga nisam vidjela da može nekoga toliko voljeti kao što je on mene...kao da nije bio s ovog svijeta.....

malo dužim, nadam se da ne zamjerate....toliko sam tužna da moram reci ove stvari....jer bio je dugo ovdje i znam da je volio provoditi vrijeme tu...sjećam se da mi je rekao da mu je žao jer su mu neke zvjezice nestale ovdje....ne znam o čemu je govorio ne razumijem se baš....ali znam da mu je drago gore negdje znati sve ove lijepe riječi koje ste rekli.....

živio je mirno, povuceno i hvala bogu unatoč svemu što je proživio na kraju i sretno....i nije otišao, nikad neće otići, za mene će uvijek biti tu negdje, kraj mene , čuvati me, kao što mi je i obečao....

ispracaj će biti u ponedjeljak, ni ja još ne znam kada točno....ali sve koje interesira će saznati na vrijeme....

Hvala vam svima još jednom....

Elena

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan

Baš neki dan čitam njegove postove, ne mogu vjerovati, eto šta ti je život...

R.I.P Igore, imoja sućut obitelji.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
15 godina
neaktivan
Re: Oproštaj za moju ljubav, Igora Enlightenedphoe

Barem nije patio

Neka počiva u miru{#}

17 godina
neaktivan

R.I.P.

And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom.
14 godina
protjeran
Bera kaže...

Barem nije patio

Neka počiva u miru{#}

Patio je on, patio...

Sting like a bee, flow like a butterfly... /// R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Nemam riječi... Tako mlad... Ovo je užasno...

Moja iskrena sućut!{#}

Žao mi je{#}

Samo bih poručio djevojci Eleni i obitelji da se drže!

15 godina
neaktivan

evo jedna za EP. RIP!

14 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...

...

Inače ne plačem, ali ovo, i ramba bi rasplakalo. Zvjezdice možda čine dobrog forumaša - ali ne čine takvu dobričinu od čovjeka kakav je bio Igor.

15 godina

Razumijem da je nekima ovo bilo nevjerojatno za vjerovati i ne krivim nikoga....
Igor je provodio zadnje dane na ovom forumu jer se tako opuštao, smirivao i bilo mu je drago da ima s kim popričati o raznim stvarima koje su daleko od razgovora o bolesti i tuzi...
Nije želio da ga nitko od obitelji, nekad cak ni ja, vidim u nekim stanjima pa se često povukao u sobu i slušao pjesme i malo pričao s vama....

Nemate pojma koliko mi je drago vidjeti da je toliko vas reklo dobre riječi za njega...
Bio mi je sve na svijetu i znam da sam i ja bila njemu....i drago mi je da je zadnje dane proveo sa mnom....često mi je znao reci da se bori samo radi mene...imali smo stotine planova...

Nije imao lak život...bio je težak i siromašan...borio se kako je znao i uvijek bi uspio u svojim naumima...
Neću uopće reci da je bolest bila jača od njega...on je uvijek bio jači od nje...ali tijelo mu se predalo.....

Nije patio...otišao je u bolnici u rukama svoje mame...bio je svjestan do zadnjeg trenutka...toliko mu je svijest bila jaka...kao i uvijek....
Sve se dogodilo u roku od 3 sata....otišao je govoreci najljepše riječii na svijetu....da me voli...iako nisam bila tu.....

Vozim se prema zagrebu i čitam vaše postove....hvala vam puno....
Uvjerena sam da je na boljem mjestu i da ima sve što je zaslužio.....

jedna mi je osoba rekla da Bog ne treba zle ljude, da uvijek zove najbolje jer mu oni trebaju........dok moja ljubav nije otišla nisam bila uvjerena u to....
vi ga znate po postovima, ja ga znam po životu..i to je najbolji čovjek kojeg sam upoznala....nikad nikoga nisam vidjela da može nekoga toliko voljeti kao što je on mene...kao da nije bio s ovog svijeta.....

malo dužim, nadam se da ne zamjerate....toliko sam tužna da moram reci ove stvari....jer bio je dugo ovdje i znam da je volio provoditi vrijeme tu...sjećam se da mi je rekao da mu je žao jer su mu neke zvjezice nestale ovdje....ne znam o čemu je govorio ne razumijem se baš....ali znam da mu je drago gore negdje znati sve ove lijepe riječi koje ste rekli.....

živio je mirno, povuceno i hvala bogu unatoč svemu što je proživio na kraju i sretno....i nije otišao, nikad neće otići, za mene će uvijek biti tu negdje, kraj mene , čuvati me, kao što mi je i obečao....

ispracaj će biti u ponedjeljak, ni ja još ne znam kada točno....ali sve koje interesira će saznati na vrijeme....

Hvala vam svima još jednom....

Elena

Ovo me je doslovno rasplakalo{#}, ali koliko god me rasplakalo sada me je naučilo da i u najtežim trenutcima netreba posusttajati

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 17:34 (luxxxfromhell).
15 godina
neaktivan
Buller kaže...
Bera kaže...

Barem nije patio

Neka počiva u miru{#}

Patio je on, patio...

Ne mislim kroz cijeli period bolesti nego zadnji trenutci. Otišao je na onaj svijet sa ljubavi......

15 godina
neaktivan

Danas upao na forum i vidim, vrvi od ove vijesti.

Stvarno, malo me "hvatalo", nisam znao da li da nešto napišem ili ne... ali evo, ovim putem mogu reći da me ovo pogodilo, kao i druge forumaše!

Elena, svaka ti čast i divim ti se kako si smogla hrabrosti da otvoriš ovu temu, kako si i sama rekla. Ne znam da li će ona ovo pročitati, ali samo da kažem, ovako mi je lakše...

23.06. ove godine, prije par dana, razgovarao sam s Igorom... Doduše, preko PM-a, ali jesam, i to puuuno puta. Pitao sam ga nešto o internet bankarstvu, a razgovarali smo i o ovome, još sam i kompliment dao Eleni, na profilnoj... To je bio jedan od mnogih razgovora, a mogu reći da mi je bila čast! Uvijek je bio jako optimističan, a takva ga je sudbina snašla.

Bilo je i ljudi koji su se nedavno i žalili na njega ("Stalno prigovara i gnjavi"). Neću upirati prstom u nikoga, da izbjegnem moguće neugodne situacije. To nije bilo u redu! Ali je kako je, pa život ide dalje.

Igor mi je pomogao oko snalaženja po forumu, oko internet bankarstva, a većinom i oko životnih situacija.

Stvarno, nemam riječi. Kako se ubojice, lopovi i svi loši ljudi uvijek izvuku, a ovakvi ne. Pošteni i dobri uvijek odu!

Nemam više što za dodati, ali zbog njegove stalne optimističnosti, djelovanja i dobre duše, možda bismo trebali svi za profilnu staviti nekakvu "bijelu" sliku, anđela ili slično...

Možda bi na forumu trebala postojati još jedna "ikonica", odmah pokraj gumba za PP, koja predstavlja velikog čovjeka koji je ovako otišao!

Igora nisam privatno poznavao, ali ovo što jesam bilo je super! Uvijek će mi ostati u sjećanju...

{#}

Počivao u miru- EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Razumijem ...

Citajuci ovaj tekst, morao sam ispustiti suzu...{#}

Nikad te necemo zaboraviti. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

R.I.P {#}

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
protjeran
rocker55555 kaže...

Razumijem ...

Citajuci ovaj tekst, morao sam ispustiti suzu...{#}

Također...

Ali još jedna stvar koja je zapanjujuća je njena snaga da to sve napiše, uz toliku tugu i bol...

Svaka joj čast..

Sting like a bee, flow like a butterfly... /// R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Evo iako sam rekao da se više neću ulogiravati, njegov brat me zamolio nešto.

15 godina
neaktivan

...ovo mi je strašno za čuti, a baš prije par tjedana smo nešt malo pričali na "Nespavalice" podforumu...ono, dosta zbunjujuće da više nije s nama. Moja iskrena i najdublja sućut, pokoj mu duši bio, i nek proslijedi par dobrih riječi sv. Petru i Velikom :)

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
15 godina
neaktivan

Elena, svaka tvoja riječ me ubola u srce. Mada nisam bio često u kontaktu s njim, po njegovim postovima sam vidio koliko je on zapravo veliki čovjek bio.

Sada shvaćam, ovako mlad, koliko je život uistimu okrutan i prolazan.

Još jednom, Enlightenedphoenix počivaj u miru navjeke..

Zeppe :D
15 godina
neaktivan

R.I.P.

UP THE IRONS!!! \m/
15 godina
neaktivan
Mogu pitati koliko godina je imao?
Počivao u miru- EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
tonchy kaže...
Mogu pitati koliko godina je imao?

Punih 23

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice