Vemil centar

poruka: 22
|
čitano: 6.721
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vemil centri Rijeka
Sad kupujem novi procesor, amd 6000+ i sad ne znam da li kupiti u rijeka 1 (Slavka Cindrića 5) ili ovaj Rijeka 2(r.k. varteks) mislim gdje su ljubazniji, i gdje mi mogu ojansiti kako ugraditi ili čak ugraditi besplatno, te da li mi je možda svejedno gdje kupim?
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.1.2009 15:57 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vemil centri Rijeka

ma svejedno ti je... ka bus isel negdje gdje su ljubazniji... oni ti to slazu besplatno al samo ak si sve djelove kupio kod njih u suprotnom placas... a ak nisi sve kod njih kupio.. neko ce ti objesnit kak se slazu.. ima tutorijale na ovom forumu detaljno sve opisno... odi pod slaganje konfiguracija.

17 godina

kod njih bih sad samo kupio novi procesor, ostalo sam u eurotradeu kupio

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
protjeran
Vemil centar

Ako je ista cijena, odi tamo gdje su ljubazniji.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vemil centar
u vemil centru u varteksu ne drze komponente racunala nego samo periferiju i smeđu tehniku. ako ces kupit samo proc nece ti besplatno slozit komp. ja mislim da sastavljanje naplacuju oko 200kn al nemoj me uzet za rijec nisam siguran za to
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

kod njih bih sad samo kupio novi procesor, ostalo sam u eurotradeu kupio

Strucniji, ljubazniji, "normalniji", informiraniji i zeljni pomoc

robna kuca Varteks

oni tamo na Piramidi samo stetu rade zivcima a i krvnom tlaku.

Nedavno sam poslao email na njihovu adresu (posto se na telefone javljaju koliko i ovi iz HZZOa) i dobio odgovor u 30 minuta.
Posto sam po navedeno dosao u drugu smjenu, frka i panika jer nitko nista nezna osim one osobe koja je odgovorila na moj mail.
Toliko o strucnosti.
ako postoji 1 email od prodaje, onda bi valjda svi trebali bit upoznati sa sadrzajem mailova koji pristizu ili??
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina

ma, ne znam gdje su ljubazniji, ne , ja nadograđujem,tj. samo bi novi procesor stavio

17 godina
znači nitko nema iskustva ni sa vemil 1 ni 2 ri
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
znači nitko nema iskustva ni sa vemil 1 ni 2 ri
 a neznam zasto ti treba?
ja uvijek idem u varteks a na piramidu saljem nekog drugog da ide umjesto mene...
ni u jednog ni u drugog neces dobit strucan savjet
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
Vemil centar

Ako se ne varam kao šta je gore već spomenuto, za procesor i sličnu robu moraš ići na piramidu jer ovi u varteksu ne drže i samo te pošalju kod kolega. Bio, pitao, vidio, osjetio...

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ako se ne varam kao šta je gore već spomenuto, za procesor i sličnu robu moraš ići na piramidu jer ovi u varteksu ne drže i samo te pošalju kod kolega. Bio, pitao, vidio, osjetio...

Po mom iskustvu si u krivu.
Ja uvijek odem u Varteks i oni doslovno sve naruce, cijeli komp sam slozio kod njih u varteksu i kupio, dok sam 30 minuta prije na piramidi dobio odgovor da nista nemaju i nemogu narucit
16 godina
neaktivan
Vemil centar

Ok! Znam da je Vmil tema ali moram nesto reci sto mi se dogodilo u netcom-u neki dan.

Krenu sam prema prodavacu da ga upitam za usb hub (onak sta on misli sta preporucuje) ali on me je preduhitrio i pitao me kao se pise "key" dali se pise kye ili key? Pomislio sam da se sprda ali covjek je stvarno utipkao kye i rekao a valjda se onda pise key. Kad sam to vidio odustao sam od bilo kakve kupovine u netcom-u. I mogu samo reci vemil je zakon ljubazni i znaju svoj posao.

Bagi !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vemil centar

vemil uzima 189kn za usluge servisa, neovisno dali si kupio u njih ili ne.

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
i što sad,mislim kupujem ovaj 6000+ amd u rijeci i ne znam gdje da kupim u hgspotu mi je jeftinije i još kažu da ugrađuju besplatno, sad ne znam gdje da kupim
17 godina
neaktivan
Bagi kaže...

Ok! Znam da je Vmil tema ali moram nesto reci sto mi se dogodilo u netcom-u neki dan.

Krenu sam prema prodavacu da ga upitam za usb hub (onak sta on misli sta preporucuje) ali on me je preduhitrio i pitao me kao se pise "key" dali se pise kye ili key? Pomislio sam da se sprda ali covjek je stvarno utipkao kye i rekao a valjda se onda pise key. Kad sam to vidio odustao sam od bilo kakve kupovine u netcom-u. I mogu samo reci vemil je zakon ljubazni i znaju svoj posao.

ja sam dosao u netcom sa ljubaznom namjerom kupit monitor :)
zamolio sam covjeka da mi isprinta specifikaciju 3 monitora da usporedim...
odabrao sam jedan, napravili racun i ja sam se predomislio nasta sam mu rekao da zelim onaj drugi
on je nervozno stavio ovaj u kutiju i otisao po drugi, ali dok je dosao po njega ja sam sa frendom jos raspravljao i zamolio ga da saceka.
Nakon odabira on je uzeo onaj monitor i stisnuo ga palcima u rubovima monitora i dosao na kasu i rekao, citiram: "ili uzmite ovaj ili nemojte uzet nijedan, mene vise ne jebe".
Nakon toga sam ja rekao da ne mislim uzimat monitor koji je neki nadrkani majmun stisnuo ko sivonja, a da sefu objasni sta je bilo kad sutra dode...

taj covjek i dalje tamo radi, inace izgleda malo zbunjeno, ima gelom podignutu duzu kosu, svjetlo smedu pa se malo pripazite. rade nemojte kupovat dok je taj tamo, a brijem da je ovo sa KYE i KEY njegovo maslo :X
16 godina
neaktivan
Vemil centar

Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.Mogu li ja odnijet svoje  kuciste u vemil da mi izvade stare komponente iz njega i stave nove i koliko bi me to kostalo

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 16:02 (razor1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil centar

Iko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam ja bi ti to naplatio 100kn oni ce skuplje bez sumlje a gledaj imam ideju.

Nazoves i pitaš, što kažeš?

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
16 godina
neaktivan
Vemil centar

Da li još postoji ve-mil centar u Varteksu? Na njihovoj stranici ne piše više Ve-mil Rijeka 2, samo onaj u ulici Slavka Cindrića.

Nisam iz ri, a sutra ću biti tamo pa sam mislio onuda proći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil centar

u varteksu je samo PERIFERIJA a onaj drugi KOMPONENTE tj hardware

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vemil centar

Lijepo sam pitao, a ti bubneš krivu informaciju kao iz topa.

Za sve ostale, bio sam danas u Varteksu, nema više Ve-mila tamo.

Postoji samo onaj (novouređeni) u ulici Slavka Cindrića.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adam44 kaže...

Lijepo sam pitao, a ti bubneš krivu informaciju kao iz topa.

Za sve ostale, bio sam danas u Varteksu, nema više Ve-mila tamo.

Postoji samo onaj (novouređeni) u ulici Slavka Cindrića.

tako je

znam jer sam radio u varteksu u vrijeme kad su se selili.

Neznam zasto, jer znam da im je ta trgovina radila bolje za privatne kupce nego ona na piramidi, a isto tako ona na piramidi je bila cesce posjecena od poslovnih korisnika

potpis :D
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice