- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma svejedno ti je... ka bus isel negdje gdje su ljubazniji... oni ti to slazu besplatno al samo ak si sve djelove kupio kod njih u suprotnom placas... a ak nisi sve kod njih kupio.. neko ce ti objesnit kak se slazu.. ima tutorijale na ovom forumu detaljno sve opisno... odi pod slaganje konfiguracija.
kod njih bih sad samo kupio novi procesor, ostalo sam u eurotradeu kupio
Ako je ista cijena, odi tamo gdje su ljubazniji.
kod njih bih sad samo kupio novi procesor, ostalo sam u eurotradeu kupio
ma, ne znam gdje su ljubazniji, ne , ja nadograđujem,tj. samo bi novi procesor stavio
Ako se ne varam kao šta je gore već spomenuto, za procesor i sličnu robu moraš ići na piramidu jer ovi u varteksu ne drže i samo te pošalju kod kolega. Bio, pitao, vidio, osjetio...
Ako se ne varam kao šta je gore već spomenuto, za procesor i sličnu robu moraš ići na piramidu jer ovi u varteksu ne drže i samo te pošalju kod kolega. Bio, pitao, vidio, osjetio...
Ok! Znam da je Vmil tema ali moram nesto reci sto mi se dogodilo u netcom-u neki dan.
Krenu sam prema prodavacu da ga upitam za usb hub (onak sta on misli sta preporucuje) ali on me je preduhitrio i pitao me kao se pise "key" dali se pise kye ili key? Pomislio sam da se sprda ali covjek je stvarno utipkao kye i rekao a valjda se onda pise key. Kad sam to vidio odustao sam od bilo kakve kupovine u netcom-u. I mogu samo reci vemil je zakon ljubazni i znaju svoj posao.
vemil uzima 189kn za usluge servisa, neovisno dali si kupio u njih ili ne.
Ok! Znam da je Vmil tema ali moram nesto reci sto mi se dogodilo u netcom-u neki dan.
Krenu sam prema prodavacu da ga upitam za usb hub (onak sta on misli sta preporucuje) ali on me je preduhitrio i pitao me kao se pise "key" dali se pise kye ili key? Pomislio sam da se sprda ali covjek je stvarno utipkao kye i rekao a valjda se onda pise key. Kad sam to vidio odustao sam od bilo kakve kupovine u netcom-u. I mogu samo reci vemil je zakon ljubazni i znaju svoj posao.
Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje.Mogu li ja odnijet svoje kuciste u vemil da mi izvade stare komponente iz njega i stave nove i koliko bi me to kostalo
Iko zna
Ne znam ja bi ti to naplatio 100kn oni ce skuplje bez sumlje a gledaj imam ideju.
Nazoves i pitaš, što kažeš?
Da li još postoji ve-mil centar u Varteksu? Na njihovoj stranici ne piše više Ve-mil Rijeka 2, samo onaj u ulici Slavka Cindrića.
Nisam iz ri, a sutra ću biti tamo pa sam mislio onuda proći.
u varteksu je samo PERIFERIJA a onaj drugi KOMPONENTE tj hardware
Lijepo sam pitao, a ti bubneš krivu informaciju kao iz topa.
Za sve ostale, bio sam danas u Varteksu, nema više Ve-mila tamo.
Postoji samo onaj (novouređeni) u ulici Slavka Cindrića.
Lijepo sam pitao, a ti bubneš krivu informaciju kao iz topa.
Za sve ostale, bio sam danas u Varteksu, nema više Ve-mila tamo.
Postoji samo onaj (novouređeni) u ulici Slavka Cindrića.
tako je
znam jer sam radio u varteksu u vrijeme kad su se selili.
Neznam zasto, jer znam da im je ta trgovina radila bolje za privatne kupce nego ona na piramidi, a isto tako ona na piramidi je bila cesce posjecena od poslovnih korisnika