Veleprodajna nabava

poruka: 7
|
čitano: 1.888
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Veleprodajna nabava

Triba mi netka tvrtka koja prodaje informatičku opremu po veleprodajnim cijenama za tvrtku naravno.

Koristim Links ali mi počinju lagano dizat živce i postaju pre spori. Sad sam u procesu uspostave kupnje sa HG-om al mi je njihova ponuda pocela bit mala i neizbirljiva

Neznam da li ve-mil ima veleprodaju?

ima li jos koja tvrtka u hrvatskoj koju se isplati pogledat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Veleprodajna nabava

-loš timing, hgspot i vemil su u banani, nema veze s banana državom, nego neki neimenovani predsjednik, koji je btw tajni svjedok i priča odlične viceve... povlači svoj portfelj (još samo posljednji đob s msan-om o kuponima za DVB-T.... što nema veze s kumovima, zar ne?...) -no, povratak, kontaktiraj Lost (mislim da još preživljavaju)

edit: dodatak, slikovit, jedna stranka je upravo kupila u nekom malom, šugavom dućanu neki šugavi laserski printer jer u dotičnim velikim centrima nema ničeg... desilo se nezamislivo, npr HP-LaserJet-a nema.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 17:09 (ihush).
16 godina
neaktivan
Veleprodajna nabava

znaci više manje sjeb...n sam?

lost je u zagrebu meni triba oko splita nesto...imaju neku podružnicu vamo al mi nije bas....

jel ima još išta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Veleprodajna nabava

Da ne otvaram novu temu, koliko % jeftinije dobiješ kada obavljaš kupnju za svoju tvrtku, npr. za računalni servis?

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj sa esys-om..  esys.hr ..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Veleprodajna nabava

pa ako ides preko tvrtke onda mozes nabavljat po veleprodajnim cijenama... to je nekih 5-10% manja cijena... nisam siguran...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recro, M-San, Asbis...

ako plaćaš predračunom - dobiješ i lizalicu :-)

-- HaHa na sve
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice