Upit oko e commerca/web shopa?

poruka: 1
|
čitano: 1.065
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Upit oko e commerca/web shopa?

Pozdrav, evo, imam potrebu se educirati o poslovanju web shopa, pa mi je svaki komentar dobrodošao, bitno je da mi komentar vezan usko za temu. Zanima me klasična prodaja preko web shopa, uzeti ću primjer mikronisa, protisa, linksa i ostalih web shopova elektroničkom opremom. Pitam ovdje za temu, jer znam da ću ovdje dobiti vjerojatno najbolji odgovor ili više njih.

1. O čemu ovisi kvaliteta web shopa? ( kvaliteti izrade web shopa, brzini, vizualu, seo optimizaciji, roku isporuke, mogućnostima plaćanja? )

2. O čemu ovisi dolazak klijenata na web shop? ( marketingu, dostupnosti proizvoda, zvucnosti imena, poviješću naziva? )

3. Cijenu nisam spomenuo iz razloga toga što recimo jedan proizvod na nabava net negdje kosta 130e dok najskuplja verzija kosta 230e, dakle skoro duplo skuplje, ali se ipak proda za skuplje.

4. Da li fizički shop igra ulogu za web shop? 

5. Koliko mislite da bi se novi webshop dao pokrenuti, odnosno koliko bi on imao rezona da mjesečno napravi netto 1000e? Odnosno, da pokrije hladan pogon? Nekako bih volio pokrenuti web shop sa dropshippingom u hr, odnosno, netko naruci od mene ujutro u pon, ja osobno isporrucim u utorak ujutro, bio bih sretan da na kraju mjeseca spremim cistih 1500e nakon plaćanja svega što se mora platiti.

6. Smatrate li da je pokretanje web shopa sa malim kapitalom suluda ideja? Da li mislite da je zlatno vrijeme web shopa proslost?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice