Thermaltake V3 vs. V4 Black Edition

poruka: 55
|
čitano: 20.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

imas najobicniji molex konektor, samo ga spojis na napajanje :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Thermaltake V3 vs. V4 Black Edition
CodMW3 kaže...
doktor1 kaže...

Ma kako nema. Nego na kojem principu radi, ako nema pinove....

ma ima pinove ali nekakve velike 

To je onda molex. To prikopčaš na molex sa napajanja

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...
doktor1 kaže...

ma ima pinove ali nekakve velike 

Molex?

EDIT- neki su bili brzi

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 14:16 (mate960).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

ima najobičnije pinove, kao i svaki drugi vent kod tog kućišta.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan

Ako je plus verzija imaš 4 venta, 3 blue led i jedan obični koji se nalazi nazad, ova 3 imaju 3pin priključke koje spajaš na matičnu ploču, a obični koji je iza ima molex priključak koji spajaš na napajanje.
Ako je obična verzija z9 kućišta, onda imaš 1 blue vent kod harda koji ima 3pin priključak, a iza imaš obični koji se spaja na molex. :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Ako je plus verzija imaš 4 venta, 3 blue led i jedan obični koji se nalazi nazad, ova 3 imaju 3pin priključke koje spajaš na matičnu ploču, a obični koji je iza ima molex priključak koji spajaš na napajanje.
Ako je obična verzija z9 kućišta, onda imaš 1 blue vent kod harda koji ima 3pin priključak, a iza imaš obični koji se spaja na molex. :)

imam z9 plus, imam mjerenje temperature i kontrolu ventilatora. 

Xbox Live: phAnt0m K1LL3r
14 godina
neaktivan
CodMW3 kaže...
dombak1608 kaže...

i u čemu je sad problem?

13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
CodMW3 kaže...
dombak1608 kaže...

i u čemu je sad problem?

nema problema, kontrola je za sve ventove ili

Xbox Live: phAnt0m K1LL3r
16 godina
neaktivan

Evo kako ne bi puno mislio ja ti dam svoje za 800kn, a platio ga oko 1000kn, ko novi je. xd
Thermaltake xaser V.

Slika - http://imageshack.us/photo/my-images/860/p1060912o.jpg/

U svakom zlu ima malo dobrog, u svakom dobru ima malo zla. Budimo optimisticni.!
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 14:55 (IvanV).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
IvanV kaže...

Evo kako ne bi puno mislio ja ti dam svoje za 800kn, a platio ga oko 1000kn, ko novi je. xd
Thermaltake xaser V.

Zar nebi ljepse izgledao kad bi unutrasnji dio kucista bio crne boje,isto tako napajanje.Jos nesto slozi te kabele u pm,ovo u tebe izgleda ruzno za poludit. Kao da si kupio ferrari a imas motor od fiča

16 godina
neaktivan
Bejtman kaže...
IvanV kaže...

Thermaltake xaser V.

Zar nebi ljepse izgledao kad bi unutrasnji dio kucista bio crne boje,isto tako napajanje.Jos nesto slozi te kabele u pm,ovo u tebe izgleda ruzno za poludit. Kao da si kupio ferrari a imas motor od fiča

Misliš da ovaj dio od željeza, pregrade i to da presprejam u crno ili i na dijelove?
Pa ne mogu ja sad uzimat novo napajanje da bi bilo crno, a dobro mi je ovo, jedino ako postoji neka maska? :D
Znam za kabele, kuciste sam jucer uzeo tako da sam samo "pobaco" dijelo unutra što prije, potrudit cu se da slozim to nekako. ;) 

U svakom zlu ima malo dobrog, u svakom dobru ima malo zla. Budimo optimisticni.!
14 godina

Best buy po meni je Fractal Design 3000. Odlično kućište i dolazi sa 3 venta ( rijetko koje ima više od 1 u pakovanju ).

13 godina
protjeran
IvanV kaže...
Bejtman kaže...
IvanV kaže...

Thermaltake xaser V.

Misliš da ovaj dio od željeza, pregrade i to da presprejam u crno ili i na dijelove?
Pa ne mogu ja sad uzimat novo napajanje da bi bilo crno, a dobro mi je ovo, jedino ako postoji neka maska? :D
Znam za kabele, kuciste sam jucer uzeo tako da sam samo "pobaco" dijelo unutra što prije, potrudit cu se da slozim to nekako. ;) 

Pa vidi koja boja tebi odgovara,meni se sve to cini nabacano,kako si rekao malo posloziti to :)

13 godina
neaktivan

jel moze netko reci s koliko ventilatora dolazi v4 , a s koliko cm elite 431 ?? ako dolazi s ventilatorom , jeli on led ili obicni ?

MONKey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

TT V4 dolazi s : straznji 120mm plavi ( no jos se mogu staviti : prednji , donji i gornji 120mm )

CM Elite 431 dolazi s : prednji 120mm plavi ( jos se mogu stavit donji , straznji i dva gornja 120mm )

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Hvala... Jel zna netko kolko bi me izaslo da stavim na TTv4 sve plave ventove ?

MONKey
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Znaci trebaju ti jos 3 venta , ako nemas para mozes uzet neke jeftinije npr. OVE i to te izađe oko 110kn ! BTW za zahvalit imas gumb HVALA !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Haf932 kaže...

TT V4 dolazi s : straznji 120mm plavi ( no jos se mogu staviti : prednji , donji i gornji 120mm )

CM Elite 431 dolazi s : prednji 120mm plavi ( jos se mogu stavit donji , straznji i dva gornja 120mm )

I v4 mogu 2 gore, ali to opet ovisi o cooleru i koliko će mjesta ostati ali za to je tu ovaj vent.

CroHQ.org - mutligaming community
15 godina

Ma dosta mu je i jedan gore !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

šta vam je bolje: 

1 Themaltake V4
11 CoolerMaster Elite 431
Di si Jokane, puška te ubila!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja bih uzeo Elite 431 jer je mrvicu veći , ima prozirnu stranicu i ljepsi dizajn , no oba kucista su jako slicna i s nijednim nemozes pogrijesit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Baš sam ga se spremao kupiti i nema više. http://www.protis.hr/products/details/kuciste-thermaltake-v3-black-edition/33061
Dajte mi predložite neki best buy u ovom cjenovnom rangu bez ps-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

KLIK !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Pozdrav!Evo da ne otvaram novu temu ovdje ću pitati.

Imam Thermaltake V3 Black Edition kućište i za njega nisu potrebni oni distanceri/standoffs koji podižu matičnu ploču od kućišta da ne bi nastao kratki spoj zato što on već ima podignuta mjesta gdje se šarafi matična ploča.Ali ipak se bojim ugraditi na to matičnu ploču jer nema pravih distancera.

Ako neko ima to kućište molio bih vas da mi kažete jeste samo tako ugradili matičnu ploču ili ste koristili one podloške/prstenove(ne dobe se uz ovo kućište) koji sprjećavaju kratki spoj?Ako ste bez prstenova jel bilo kakvih problema?Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 11:26 (MarkecPC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima kome da ne treba prednji plasticni cover za thermaltake v4 black edition, onaj koji se stavlja kad nemas opticki drive (tj kojeg maknes da ga imas, mrezastu onu), da je iz zagreba da pokloni ili proda? :)

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice