Pridružujem se čestitkama, svako dobro povodom blagdana.
Sretan i blagoslovljen Božić
Sretan Božić svima, uzmite predah od žustrih rasprava i provedite ovaj dan sa vama dragim ljudima. Sve najbolje!
Zivio Isus Krist Sin Boziji, Savior Of The World.
Sretan Bozic Svima
Sretan i Blagoslovljen Bozich vama i vasim obiteljima te svako dobro vam zelim
SRETAN BOŽIĆ!
Niks fršten....

Sretan Božić !
Sretan Božić dobri ljudi i provedite ga u miru s vašim najdražima! :)
Mobitel umjesto jedne poruke tri poslao :S
Sretan Božić svima i neka budete zdravi,veseli i debeli. I bez nervoze....
drugarice i drugovi,
situacija je složena. božićni praznici, pojačani novom godinom, nadiru sa svih strana. zajedno s onima koji su ovime izravno pogođeni (usmljeni su, tužni, nesretni, smrzavaju se, ne radi im grafička ...) moramo nastojati da nama i njima, ako ništa drugo, bude sretno i veselo, uz obavezne osobne uštede u području zdravstvenog osiguranja. smrt staroj, sloboda novoj godini! i sretna oba božića, jasno.
Napokon je došao taj dan. Veselje je na vrhuncu. Obrazi su rumeni, čaše su uzdignute. Odjeća je svečana. Obitelj je na okupu. Niskobudžetni je božićni program na televiziji. Purica je na stolu. Brige su zaboravljene.
...
Jasmin Stavros izdao je novu pjesmu.
...
Sretan Božić! :)
Sretan Božić svima.

Sretan Božić svakome
Sretan Božić i sve najbolje Vama i vašim obiteljima. Mir i dobro svim ljudima koji ga prihvaćaju.
"Sretan" bozic nekim fegetima ovdje i svim citerima i takoder "sretni" blagdani nekim fegetima na pce(nasi sosedji,komsije)
"Lijepi" pozdrav
Sretan Božić i sve najbolje,vama i svima u Bug-u....
Čestit i blagoslovljen Božić i Božićne blagdane, od srca želim svim forumašima, adminima, moderatorima i njihovim najdražima u obitelji.
Zdravlje, mir, veselje i ostale dobre želje.

tanSre žićBo svima! ! !
Bugovcima, forumašima, kompjuterašima, dinamovcima...
Unatoč dobrim željama u ovom doba godine koje su svakako dobrodošle kao dobra vibra, više se volim pouzdati u vlastite snage, a ne u želje drugih, jer postupci u sadašnjosti određuju našu situaciju u bližoj i daljnjoj budućnosti.
Nego, kako sam bio dobar cijele godine, te sam pisao Santi i on mi je "ispunio" jednu želju koju sam dugo želio, te mi je donio pretplatu na bugova izdanja pod bor.
Tako da sam sada ponosni nositelj pretplatničke zvjezdice ovdje na forumu.
Hvala Božić Bata!
Inače, ja sam Djedici ostavio čašu jogurta i časopis Bug preko noći na stolu, da se čovjek malo okrijepi i pročita nešto zanimljivo u predahu između obilazaka dimljaka dobre djece...
I, tako i buduće, rokamo zajedno na najjače....
I najvise dobrog zdravlja jer je to jedino bitno!
Ja nazalost sam na aerodromu za Bozic pa ne uzimajte "biti doma" zdravo za gotovo!