LG pokreće Hi-Fi glazbeni servis

poruka: 4
|
čitano: 1.602
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG pokreće Hi-Fi glazbeni servis".
17 godina

Je, kao stvoreno za Hi-Fi zvučnike u tim mobitelima.  Valjda će te pjesme biti moguće prebaciti i na računalo pa posluže još čemu osim marketingu.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: LG pokreće Hi-Fi glazbeni servis
Leprechaun kaže...

Je, kao stvoreno za Hi-Fi zvučnike u tim mobitelima.  Valjda će te pjesme biti moguće prebaciti i na računalo pa posluže još čemu osim marketingu.

Pa ko još sluša glazbu preko zvučnika na telefonu....osim toga, piše da se pjesme kupuju i preuzimaju kao datoteke, pa onda radiš s njom kaj te volja.

13 godina

kvaliteta stvorena i za sluške od 150kn ...

M
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.8.2015 9:24 (Igor150).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

iako sumnjam u kvalitetu jer ako se radi o ripanom sadržaju sa audio CD-a...a svi znamo kud rippanje svodi,ovo mi se čini samo jedan marketinški trik da navedu kupce ni manje ni više nego na flagship uređaje,a o pokrivenosti w-lana druga tematika u nas Hrvata. Tko to nemože keširat minimalno 5k kuna,otići će naravno ni manje ni više nego na pretplatu. Osobno ovo me neprivlači.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice