stvarno nepošteno od njih
ja bih ih koristija za F@H, Seti i slično
Dragi naš usporeni Bug. Stara vijest među forumašima...
f@h koristi vise gpu snagu a ne procesorsku
f@h koristi vise gpu snagu a ne procesorsku
da ali i ovo bi dalo dosta snage za obradu
Mene samo zanima pobjednički esej/rad.
Za F@H ja bi bio sretan s jednim FASTRA II "mikro" super računalom
Također me zanima pobjedinčki rad, a da se meni da ovaj set, ja bi malo okrenuo jedan bench za Everest rezultate
Hmm, vjerujem da bi se snašao već nekako :-)
Probao bih pokrenuti GTA IV na high postavkama u koliko-toliko dobar fps.
Šala, ne znam kamo bi ni sa 6 ili 8, kamoli sa toliko..
koje licemjerje
savjetuju da se ideje kako iskoristiti 48 jezgri usmjere na dobrobit čovječanstva a u natjecanju mogu samo sudjelovati amerikanci i kanađani koji govore engleski
mrš sa takvim licemjerstvom
U Kanadi su dva službena jezika, Engleski i Francuski, a jedino u Quebecu se forsa Francuski kao prvi pa tek onda Engleski i oni se žele odcijepiti od ostatka Kanade.
Uglavnom, lijepa donacija, šteta što se nisam prebacio u Kanadu na vrijeme :)
to je samo reklama amd-a
taj procesor je namjenjen serverima i jedino se učinkovito može za to upotrjebiti
Naravno da je to reklama... 48 jezgri? Sta je to kao puno? Sta jedan server sa kombinacijom 4x taj proc moze? Brz database server?
Ionako se za zahtjevnije zadace koriste clusteri, tako da ovo i nije neka "mrga"...
zavrtil solitare :)
toliko procesora je rodeno za neke brute force kalkulacije ili neki fizički obračuni.
naprimjer sa toliko jezgri mogli bi otkrivati superbrzo passworde zip arhiva koje pedofili postavljaju te razmjenuju pa bi se brze doslo do hapsenja takvih manijaka.
u svakom slucaju ima mnogo mogucnosti sa tolikom procesorskom snagom.
toliko procesora je rodeno za neke brute force kalkulacije ili neki fizički obračuni.
naprimjer sa toliko jezgri mogli bi otkrivati superbrzo passworde zip arhiva koje pedofili postavljaju te razmjenuju pa bi se brze doslo do hapsenja takvih manijaka.
u svakom slucaju ima mnogo mogucnosti sa tolikom procesorskom snagom.
Kao sto rekoh, bolje rezultate postizu clusteri slabijih racunala nego jedno jace racunalo :)