AMD Radeon 300 serija stiže nakon Computexa

poruka: 67
|
čitano: 9.571
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD Radeon 300 serija stiže nakon Computexa".
16 godina
Re: AMD Radeon 300 serija stiže nakon Computexa
nicky.sl kaže...
Envy kaže...
* * *

Pa zašto onda pratiš ?!!?

Polako malo, ne mogu vas sve 'pohvatati'. Vijest je jednostavna: Radeon serija neće biti prestavljena na Computexu nego na nekom sajmu igrica poslije. Tu sva priča staje. Ja napravim flame i onda potaknem ogromnu količinu mržnje (čak sam i ja kliknuo na TD kada je jedan lik rekao da se AMD CPU griju ko ludi, i dobio je možda trećinu TD-ova nego sada ja. Naravno tip je pogriješio jer kod mene AMD radi na pasivnom hladnjaku i HD4670 sam montirao pasivni Artic Cooling).

Ali jednostavno pitam na koga misle kada pričaju o neokme u trećem licu. Ja uvijek citiram. Ali u svakom slučaju ne pratim AMD-ov GPU odjel koliko toliko, o tom Radeon 300 seriji (imam i ja jednu X300, skoro novu samo neke horitontalne linije pokazuje) se uvijek spominje kada Nvidia napravi havariju na tržištu. I o fijasku zvanom buldožder, što god da je to bilo i dan danas je ostavilo ožiljke. 

Ali ono što me posebno fascinira je opčinjest ljudi AMD-om. Svi se slažu da je trenutno najmoćnije single GPU rješenje Titan X i na pitanje koju single GPU karticu bi adabrali sada, ne 15-tog odgoovri su... ne znam.. valjda ima tu psihologije puno. Poslušajte samo šta čovjek priča 

o AMD-u samo prve dvije minute.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 23:10 (Envy).
13 godina
Envy kaže...

Polako malo, ne mogu vas sve 'pohvatati'. Vijest je jednostavna: Radeon serija neće biti prestavljena na Computexu nego na nekom sajmu igrica poslije. Tu sva priča staje. Ja napravim flame i onda potaknem ogromnu količinu mržnje (čak sam i ja kliknuo na TD kada je jedan lik rekao da se AMD CPU griju ko ludi, i dobio je možda trećinu TD-ova nego sada ja. Naravno tip je pogriješio jer kod mene AMD radi na pasivnom hladnjaku i HD4670 sam montirao pasivni Artic Cooling).

Ali jednostavno pitam na koga misle kada pričaju o neokme u trećem licu. Ja uvijek citiram. Ali u svakom slučaju ne pratim AMD-ov GPU odjel koliko toliko, o tom Radeon 300 seriji (imam i ja jednu X300, skoro novu samo neke horitontalne linije pokazuje) se uvijek spominje kada Nvidia napravi havariju na tržištu. I o fijasku zvanom buldožder, što god da je to bilo i dan danas je ostavilo ožiljke. 

2/ Ali ono što me posebno fascinira je opčinjest ljudi AMD-om. 3Svi se slažu da je trenutno najmoćnije single GPU rješenje Titan X i na pitanje koju single GPU karticu bi adabrali sada, ne 15-tog odgoovri su... ne znam.. valjda ima tu psihologije puno. Poslušajte samo šta čovjek priča 

o AMD-u samo prve dvije minute.

1/ AMD cpu-ovi troše više struje te naravno i izbacuju više toplote samo što je razlika što je ta toplota bolje raspoređena nego kod intel procova. FXove možeš lakše ohladit ali da, u prosjeku jedan fx ispušta više toplote od intel konkurenta.

2/ Pričaš o sebi.

3/ Kakve veze ima koji je najmoćniji single gpu kad ja (i 99% korsnika) taj gpu nikad neću koristit. Eto sad neću kupovat opela jer je najbrže auto buggati veryon 

P.S: Šta se tu ne ima slagat koji je najbrži gpu, pa pogledaš bench i doviđenja. Jest da je debelo precjenjen (npr za 400 dolara manje se uzme vodeno hlađen jači dual gpu 295x2) al WCYD.

16 godina
... there is no spoon ...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Gledam cijene AMD kartica i nije mi jasno kako je sapphire R9 290X tri-x OC jeftinija od iste referentne od sapphire-a

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=14137

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=13887

0 0 hvala 1
17 godina

radi chvrshche i rubosnije izrade iste 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

radi chvrshche i rubosnije izrade iste 

Ozbilno pitam. Znaci iste su kartice osim sto referentna ima obicni cooler i default taktove a skuplja je.

17 godina
neaktivan

Referentnu su nabavili davno po većoj cijeni pa nisu uspjeli prodat sve do sad. Ili jednostavno nisu izbrisali stranicu..

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice