Pa zašto onda pratiš ?!!?
Polako malo, ne mogu vas sve 'pohvatati'. Vijest je jednostavna: Radeon serija neće biti prestavljena na Computexu nego na nekom sajmu igrica poslije. Tu sva priča staje. Ja napravim flame i onda potaknem ogromnu količinu mržnje (čak sam i ja kliknuo na TD kada je jedan lik rekao da se AMD CPU griju ko ludi, i dobio je možda trećinu TD-ova nego sada ja. Naravno tip je pogriješio jer kod mene AMD radi na pasivnom hladnjaku i HD4670 sam montirao pasivni Artic Cooling).
Ali jednostavno pitam na koga misle kada pričaju o neokme u trećem licu. Ja uvijek citiram. Ali u svakom slučaju ne pratim AMD-ov GPU odjel koliko toliko, o tom Radeon 300 seriji (imam i ja jednu X300, skoro novu samo neke horitontalne linije pokazuje) se uvijek spominje kada Nvidia napravi havariju na tržištu. I o fijasku zvanom buldožder, što god da je to bilo i dan danas je ostavilo ožiljke.
Ali ono što me posebno fascinira je opčinjest ljudi AMD-om. Svi se slažu da je trenutno najmoćnije single GPU rješenje Titan X i na pitanje koju single GPU karticu bi adabrali sada, ne 15-tog odgoovri su... ne znam.. valjda ima tu psihologije puno. Poslušajte samo šta čovjek priča
o AMD-u samo prve dvije minute.