Sony neće odustati od svojih mobitela

poruka: 10
|
čitano: 2.932
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony neće odustati od svojih mobitela".
7 godina

ovo postaje jedno od najtuznijih umiranja nekog uredjaja. godinama i godinama niko ne kupuje njihove uredjaje, oni i dalje to proizvode. ok, lako je kad imas PS pipu. al brate mili, skratite si muku i ocuvajte ugled. 

2 0 hvala 0
14 godina

Ne razumijem koja im je strategija i cilj. Prodaju telefon a nigdje nikakve reklame za njega. 

Ja zadnji reklamni materijal za neku Xperiju sto sam vidio bilo je u doba kad je Xperia Z5 bila aktuelna, pa bio jedan mali reklamni bilboard za James Bond film. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony neće odustati od svojih mobitela
Lako što nema reklame, vec ga nema nigdje ni za kupiti. Prije godinu dana sam bio nešto nadrkan na Samsung i trazio Sony. Proba preko A1, nisu ga imali u ponudi. Proba nazvat par dućana, nema na stanju... Odusta.

2 0 hvala 1
7 godina
Oni sami sebe sabotiraju
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ma debili... Stalno ih čekam kad će jer microsd i audio jack. Zadnjih par generacija flagshipa pregrijavanja, problemi... Sporo punjenje, cijena ko da oni drže Samsungov ili Appleov udio.

Nemojte me prcat da jedan Sony sa svojim TV-ima, fotićima, kamerama, walkman iskustvom ne može napraviti dobar mob...
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
#Lovac

Skoro svima proizvode senzore za kamere u mobitelu i onda za sebe naprave najgore...slučajno ili sami sebe sabotiraju
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
4 godine

Zašto bi odustali ?

Udruže se s Nokiom i uspjeh im je zagarantiran. :p

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne smiju odustati od svojih mobitela. Gdje ću kupiti normalan mobitel ako sony stane s proizvodnjom xperia? Ima li još tko da stavlja čisti android na mobitele, s ekranom bez rupa i dobrim zvučnicima?

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 mjeseci
A gdje kupiti Sony mobitel u RH? Mislim tko bi se usudio kupiti vani , čitali smo kakve probleme Sony mobiteli imaju.
Nekolicinu nas privlače svojim izlazom za slušalice , SD karticom i što su ipak nešto drugačiji od šume istih.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 godina
Sony mobiteli su se mogli kupiti sve do prosle godine i modela 1 VI, sa ovom godinom i 1 VII ih vise nema.
Svijet medija, mall i jos koja trgovina ih je imala.
Iskreno neznam sta bih rekao, i meni je dosta Samsunga, Applea i Xiaomija, a sve marke sto su valjale ih vise nema...sad sam na Honoru
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice