ovo postaje jedno od najtuznijih umiranja nekog uredjaja. godinama i godinama niko ne kupuje njihove uredjaje, oni i dalje to proizvode. ok, lako je kad imas PS pipu. al brate mili, skratite si muku i ocuvajte ugled.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne razumijem koja im je strategija i cilj. Prodaju telefon a nigdje nikakve reklame za njega.
Ja zadnji reklamni materijal za neku Xperiju sto sam vidio bilo je u doba kad je Xperia Z5 bila aktuelna, pa bio jedan mali reklamni bilboard za James Bond film.

Nemojte me prcat da jedan Sony sa svojim TV-ima, fotićima, kamerama, walkman iskustvom ne može napraviti dobar mob...

Skoro svima proizvode senzore za kamere u mobitelu i onda za sebe naprave najgore...slučajno ili sami sebe sabotiraju

Zašto bi odustali ?
Udruže se s Nokiom i uspjeh im je zagarantiran. :p
Ne smiju odustati od svojih mobitela. Gdje ću kupiti normalan mobitel ako sony stane s proizvodnjom xperia? Ima li još tko da stavlja čisti android na mobitele, s ekranom bez rupa i dobrim zvučnicima?
Nekolicinu nas privlače svojim izlazom za slušalice , SD karticom i što su ipak nešto drugačiji od šume istih.

Svijet medija, mall i jos koja trgovina ih je imala.
Iskreno neznam sta bih rekao, i meni je dosta Samsunga, Applea i Xiaomija, a sve marke sto su valjale ih vise nema...sad sam na Honoru