Mehanička ili membranska: Koju tipkovnicu odabrati

poruka: 34
|
čitano: 4.664
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mehanička ili membranska: Koju tipkovnicu odabrati".
11 godina
Re: Mehanička ili membranska: Koju tipkovnicu odab
Osobno preferiram membranske tipkovnice sa kratkim hodom za čim efikasnije tipkanje.

Zadnju mehaničku sam imao u 90-tim i nikad nisam imao želju vratiti se na ta kliketala.
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Mehanička ili membranska: Koju tipkovnicu odab
Damir22 kaže...

kao dijete onih prvih tipkovnica u rangu rastimanog pisaceg stroja, dugo sam cijenio tisinu gumice.

30-tak godina kasnije, bez gumice, junior krece s igranjem, i naravno, ne moze se danas igrati na tipkovnici od 7e, mora biti gejmerska.... pa smo ustanovili budget od 100e, vise od toga ne dam, meni je pasala ff pentakeys, ali ju je zamjenio sa hyperx alloy, muka isusova za tipkanje, feeling je super (meni) ali 60% format me izludjuje.....

Kazneno bih gonio onog tko je smislio tenkeyless format i sve ostale proizašle iz njega (50%, 60%...). 

Ja bez numeričke tipkovnice ne mogu, nema šanse. Probao jednom, kao bez jedne ruke sam bio. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
9 godina

slazem se, no nije to samo numericki dio, nedostaju mi i fn tipke, ono sto na full formatu treba jedan pritisak na tipku, ovdje radis kombinaciju 3 tipke..... uzasno sporo, neprakticno, jos kad ti junior promjeni original tipke za neke "ultra gejming puding soft", onda se tek mozes slikati, jer vise nemas ni oznake sto uopce pritisnuti da bi nesto odradio.

za igranje, zacudo, bolji mi je taj mali format, ali toliko rijetko igram u zadnje vrijeme da mi je svejedno....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Bok ekipa, kupio sam tipkovnicu Celeris 1800 (čekam da stigne).

S obzirom da ona dolazi pre-lubed koliko često bi se trebala podmazivati i s kakvim uljem u tom slučaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice