Izgubljen kontakt sa sondom Voyager 2, u NASA-i se

poruka: 5
|
čitano: 5.344
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izgubljen kontakt sa sondom Voyager 2, u NASA-i se".
7 godina

To je prvi korak prema događajima iz ovog filma....1979 SF... uskoro dokumentarac

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kako su robusno i adaptivno dizajnirane ove sonde to je pravo čudo. Domaća zadaća za sve inžinjere koji prave bilo kakav stroj. Odradile sve zadatke primarne misije, odradile produžene misije, višestruko nadživjele projektirani životni vijek, napustile granice utjecaja sunčevog vjetra i još uvijek se stignu same povratiti ako netko na Zemlji nešto zabrlja. Ono što me najviše oduševljava je kako precizno sa minimalnim utroškom goriva pomoću impulsnih thrustera uspijevaju usmjeriti antenu "mikronskom" preciznošću ka Zemlji. Držimo joj palčeve i čekamo da se beštija javi doma.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

10 0 hvala 0
17 godina
Re: Izgubljen kontakt sa sondom Voyager 2, u NASA-
Da im je tehnologiju iz 69e, odmah bi se uspostavio kontakt.

1 0 hvala 0
17 godina
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

jako kratak godišnji za 44 godine rada 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice