Asus RT-BE92U - Dvostruko skuplji, trostruko moćni

poruka: 7
|
čitano: 985
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus RT-BE92U - Dvostruko skuplji, trostruko moćni".
14 godina
Asus RT-BE92U - Dvostruko skuplji, trostruko moćni

Užasan WIFI signal u odnosu na ASUS RT-AX86U Pro

0 0 hvala 0
10 mjeseci
Re: Asus RT-BE92U - Dvostruko skuplji, trostruko m
ibeso kaže...

Užasan WIFI signal u odnosu na ASUS RT-AX86U Pro

Koliko je lošiji?

14 godina

Toliko da ponovo koristim AX86U Pro.

Jednostavno WIFI signal je katastrofa. Probao sa tri PCI-E  adaptera- Asus BE92BT (wifi 7) Asus AXE59BT (wifi 6E) i TP LINK AXE5400 (wifi 6E).

AX86U Pro, file veličine 50tak gb kopira preko wifi 5ghz brzinom oko 80-100 gb/s. Dok BE92U to radi jedva 40-50 gb/s

Proba preko 2.4ghz, 5ghz, 6ghz, MLO. 

Ovo sve govorim iz osobnog iskustva i onog sto je meni bitno. U mom slučaju AX86 je punoo bolji sto se tiče jačine WIFI signala

Možda riješe taj problem kakvim ažuriranjem...

13 godina

Oprosti, gb/s?!?!?!?!?!?

Jesi li ti ista tu mjerio ili nako, doso ti ceif pa si brojke iz glave izvukao?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina

Upsić  mb/s

10 mjeseci
ibeso kaže...

Toliko da ponovo koristim AX86U Pro.

Jednostavno WIFI signal je katastrofa. Probao sa tri PCI-E  adaptera- Asus BE92BT (wifi 7) Asus AXE59BT (wifi 6E) i TP LINK AXE5400 (wifi 6E).

AX86U Pro, file veličine 50tak gb kopira preko wifi 5ghz brzinom oko 80-100 gb/s. Dok BE92U to radi jedva 40-50 gb/s

Proba preko 2.4ghz, 5ghz, 6ghz, MLO. 

Ovo sve govorim iz osobnog iskustva i onog sto je meni bitno. U mom slučaju AX86 je punoo bolji sto se tiče jačine WIFI signala

Možda riješe taj problem kakvim ažuriranjem...

Je li to do wifi signala ili nečeg drugog? Jesi mjerio jačinu signala?

14 godina

Pretpostavljam da je do wifi signala. Oba routera su bila na istom mjestu. Od compa ih djele dva zida i nekih 5-6 metara. Jačinu signala nisam mjerio, samo brzinu kopiranja i tu mi se AX86U pokazao puno bolji.

Sacekat cu da izađe novi firmware pa opet probat. Koliko vidim ima mušica 

https://www.reddit.com/search/?q=ASUS+RT-BE92U+firmware+issue&cId=2afacb2a-15fa-450f-a092-d767b345932e&iId=9d6f93ea-b193-4c2c-b903-0ae92cec7064

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice