[Procjena] (Procjena) League of Legends acc, EUW,

poruka: 4
|
čitano: 8.157
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Molim procjenu za LoL acc te ću pokušati vam dati što je više moguće podataka o njemu.

- Divizija- Platinum IV - MMR je odgovarajući diviziji u kojoj se trenutno nalazim te po svakome winu dobivam 20+ League points

- Vijek acc- Na ovom acc prvi zabiljezeni uspjeh je bio tijekom s2 gdje je bio gold, tijekom s3 na eune sam postigao diamond, no nazalost pao mi je mmr te prelaskom na EUW sam bio gold 1 te tijekom predsezone 4 sam postigao Plat 1 te nakon restarta acc je bio Platinum 5 te sam dosao Plat IV( Acc ima nagrade za postignute divizije - victorious janna, victorious elise- te ikonice koje sam dobio prema divizijama u kojima sam se nalazio u tim trenutcima)

- Skinovi - Imam veci broj skinova od prosjecnog igraca te cu nabrojati skinova te njihov ukupan iznos koliko me je koštalo u RP :

Arctic Ops Varus

Pool Party Lee Sin

Bloodstone Lissandra

Ghost bride Morgana

Shockblade Zed

Archlight Varus

Death blossom Elise

Pentakill Olaf

Mecha Kha'zix

Oktoberfest Gragas

Muay thai Lee Sin

Rune wars Renekton

Bladecraft Orianna

Jade Dragon Wukong

Midnight Ahri

Acolyte Lee Sin

Outback Renekton

Pharaoh Nidalee

Spellthief Lux

Deepone Kassadin

Victorious Elise

Victorious Janna

Judgement Kayle

- Ukupan iznos svih kupljenih skinova iznosi 17915 RP ili ti ga 24 skina

- Broj championa koje posjedujem: 97/120

- Trenutno stanje RP i IP na accountu:

- trenutno posjedujem 187 RP i 9562 IP

-I naravno evo par slika kao dokaz da posjedujem acc ( zbog svoje privatnosti, ali i svojih prijatelja s kojim igram sam izbrisao ime)

-  htio bih čuti vaše mišljenje, ako ima zainteresiranih molim poruke u pp. U ovaj acc samo ulozio dosta vremena, a time i truda pa bih molio ozbiljne procjene

LP i unaprijed hvala...

14 godina

Može neka procjena?

16 godina
neaktivan

Tesko da ce ti netko ovdje kupiti LoL acc, po mojoj procjeni preko 200€ najbolje ti je probati trade na nekom game trading siteu kao sto je gametag.com ali upozorenje, ima scamera. Ja sam pokusao prodati svoj acc tamo pa me je lik trazio da mu dam pass i da promjenim email koji ce mi on dat pod izgovorom da pogleda acc, pa sam ga malo potjerao znas vec kud :)

14 godina

Hvala na procjeni i na dobrom  savjetu ,vidim da će to ići malo teže tako da ću ga ipak zadržat za sebe nego da ostanem bez svega.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice