Pure Pwnage -" Serija o pro gamingu"

poruka: 8
|
čitano: 2.192
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vidim da  ova legendarna serija nije nikad spominjana na ovom forumu. Serija je amaterska, ali unatoč svemu jako je dobro napravljena i dosta stvari je proizašlo iz nje i davno je usvojeno u gejmerskom žargonu. Prekinuto je snimanje zbog smrti jednog od glumaca.

http://www.purepwnage.com/original_series/video/just-guys-pt2

Sezona 1

http://www.purepwnage.com/original_series/video/just-guys-pt2

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 18:00 (Nos).
15 godina
neaktivan

Za jedno se slazemo, amaterska je. Sad idem popiti draminu jer se kamera previse trese...

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan
Re: Pure Pwnage -" Serija o pro gamingu"
GimmieCorsair kaže...

Za jedno se slazemo, amaterska je. Sad idem popiti draminu jer se kamera previse trese...

Prve dvije epizode su dosta "grubo" napravljene, kasnije postaje puno, puno bolje.

I'm very large!
15 godina
neaktivan
Nos kaže...
GimmieCorsair kaže...

Prve dvije epizode su dosta "grubo" napravljene, kasnije postaje puno, puno bolje.

I would give it a shot! Da bar ne dobijem uvjek morsku bolest od ovakvih videa :/

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
neaktivan

Na ovu scenu sam danima vrištao :)

Fuck you NATO!
16 godina
neaktivan

Ja sam odgledao sve nastavke...serija je prvih par epizoda loše kvalitete ali poslije promini se kamera i bude bolje.

A i koliko ja znam serija nije prekinula snimanje nego su prebacili emitiranje na TV. A umro je onaj lik koji je moćan na xbox-u sad se ne mogu sitit kako se zove. Ali snimanje koliko znam nije ukinuto bez obzira na to.

2 su pravila za uspjeh u životu: 1) Nikad ne reci ljudima sve što znaš.
15 godina
neaktivan
zvons kaže...

Ja sam odgledao sve nastavke...serija je prvih par epizoda loše kvalitete ali poslije promini se kamera i bude bolje.

A i koliko ja znam serija nije prekinula snimanje nego su prebacili emitiranje na TV. A umro je onaj lik koji je moćan na xbox-u sad se ne mogu sitit kako se zove. Ali snimanje koliko znam nije ukinuto bez obzira na to.

Mislim da se zove T-bone. Pa gdje mogu naći serije koliko vidim ima samo prve dvije sezone koje sam davno odgledao.

I'm very large!
17 godina
neaktivan
Nos kaže...
zvons kaže...

Mislim da se zove T-bone. Pa gdje mogu naći serije koliko vidim ima samo prve dvije sezone koje sam davno odgledao.

TV seriju su prikazivali samo na kanadskim kanalima (kabelska ili šta već), kako su epizode dolazile tako su ljudi to uploadali na youtube ali su se brzo uklanjali.

Ugl ja sam odgledao i cijelu tu prvu TV sezonu i mogu samo reži da je bio drek. Priča je išla ispočetka (dok sam ja htio nastavak Web serije), jedino su ostali Jeremy i Doug dok su "zamjena" za Davea i T-bonea bili neki azijat koji vodi igraonicu i neki drugi crnac. Točno se moglo skužiti da se forsira taj TV humor, nije mi sjelo od prve minute dok sam kod web serije imao osjećaj da se jednostavno sve spontano događa.

Fuck you NATO!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice