Harry Potter - Fan Club

poruka: 26
|
čitano: 5.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Evo dragi forumaši, otvaramo novu temu. Znam da ima više tema o Harry-ju ali sve su samo za taj jedan film, a ovo bi trebala biti zbirna tema o svim djelovima ovog djela.

Vjerujem da ste već pogledali i Darovi Smrti par 2 {#}

Pa eto vašim cjelokupni dojmovi? Dali ste čitali i knjige ili samo gledali film? Dali vam je 7 (tj. 8) djelova dovoljno ili biste voljeli da ih ima još više?

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
13 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Meni je taj serial film ne zaboravan i neću ga zaboraviti nikada! Čitao sam i na internetu malo o tome i uvijek sam prije svakog novog dijela (prije nego što ga pogledam) znao sam već radnju jer mi je netko ispričao ili sam negdje pročitao o tome djelu...

sve u svemu: 9,99/10

These are dark time, there is no denying. Our world has prehaps faced no greater threat than it does today!
17 godina
Harry Potter - Fan Club

A ono, knjige sam čitao na moru, neke i više puta,jer mi je nkad stvarno znalo biti dosadno.

Filmovi su OK, i ništa više od toga, ovaj zadnji (drugi dio 7 djela) nisam pogledao, ali budemkad izađe neka normalna verzija na net

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Re: Harry Potter - Fan Club
Sherminator kaže...

Meni je taj serial film ne zaboravan i neću ga zaboraviti nikada! Čitao sam i na internetu malo o tome i uvijek sam prije svakog novog dijela (prije nego što ga pogledam) znao sam već radnju jer mi je netko ispričao ili sam negdje pročitao o tome djelu...

sve u svemu: 9,99/10

Good for you, jedno od to dvoje bi bilo dovoljno, budući da si rekao istu stvar.

OT:

Knjige su mi kao mlađem ( prvih par dijelova ) bile vrhunske, uživao sam čitajuči ih, film nije ni blizu kvaliteti knjiga, zadnjih par nastavaka sve m ise činilo nekako razvođeno, od opuštene, zabavne avanture s daškom akcije i tonom fantazije pretvorilo se u mračni akcijski triler, nešto što se može dobiti u svakom drugom filmu... Zadnji djelovi nisu loši, ali nisu ni do koljena prvih 3, 4 dijela.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Pročitao sam samo prvi i drugi dio ako se ne varam... filmovi će mi uvijek ostati u zaista lijepom sjećanju jer sam prve dijelove gledao kao klinac i baš se uživljavao u priču i uvijek su mi bili zabavni i nikad ne dosade :'D Baš sam neki dan počeo skidati HD 1080p od 80 GB kolekciju pa ću ih barem još 2-3 puta pogledati u visokoj kvaliteti {#} Prva 3-4 dijela su mi jedni od najdražih filmova sa najboljom atmosferom :) 9/10

EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 19:33 (Fićo_CoD 5).
13 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Da, moja greška xD

Nego, knjiga i film se ne mogu uspoređivati, sve ima svoje mane i prednosti.

Iako, jako me je razočarao part 2, kada voldemort umre. Zamišljao sam tu scenu drugačije, a na filmu su uprskali i to jako, bar po mom ukusu. I isto mogu reći da je part 1, pomalo dosadan. Mislim da su trebali tu ubacit malo više akcije, ali nije loš part 1.

14 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Filmovi : 1,2,3,4 ok su ,  5,6 nista posebno , 7 odlican 

Knjige : ima vise radne slicne sa filmom samo je  6 deo knjiga i film nebo i zemlja 

Ako ce neko da pocinje da gleda neka prvo pogleda sve delove 

pa onda neka se baci na citanje 

Say Hello To My Little Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 19:38 (Scarfaceee).
15 godina
Scarfaceee kaže...

Knjige : ima vise radne slicne sa filmom samo je  6 deo knjiga i film nebo i zemlja 

Ne, uvijek je bolje pročitati knjigu, ne sam kod Pottera, bilo što. Jednostavno, kad čitaš nešto ti si sam zamisliš taj svijet u kojem se radnja odvija kako želiš, nakon što pogledaš film to više nije moguće.

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Scarfaceee kaže...

Ne, uvijek je bolje pročitati knjigu, ne sam kod Pottera, bilo što. Jednostavno, kad čitaš nešto ti si sam zamisliš taj svijet u kojem se radnja odvija kako želiš, nakon što pogledaš film to više nije moguće.

I nakon citanja knjige jos te vise zanima kako ce to sve prikazano na filmu.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
16 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Da, uvijek je bolje prvo pročitati, čitajuči sam zamišljaš stvari, loakcije, likove i sve što čitaš, mašta raste u nebo, i puno više uživaš, a kad prvo pogledaš i onda kreneš čitati već sve znaš, samo se podsječaš na ono što si već vidio.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
neaktivan
spliter kaže...
The Unforgiven kaže...
Scarfaceee kaže...

I nakon citanja knjige jos te vise zanima kako ce to sve prikazano na filmu.

na filmu nije nista prikazano.. 

cito si  6 deo ? gledo si  6 deo ?  u knjizi ima i neka borba i mnogo toga...

Say Hello To My Little Friend
14 godina
Harry Potter - Fan Club

+1

Meni je svaki nastavak sve bolji i bolji..Šteta što je kraj.:(

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
13 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

+1

Jedva dočekam da Hermionči postane punoljetna i oni završe sa snimanjem serijala. Gadovi. {#}

13 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...
RaZ0R9111 kaže...

+1

Jedva dočekam da Hermionči postane punoljetna i oni završe sa snimanjem serijala. Gadovi. {#}

Ima će ona još filmova, ne brini....{#}

14 godina
Harry Potter - Fan Club

Veliki sam obožavatelj Harry Potter serijala.

Svakako prvo čitati knjige, knjige su sve dobre. Filmske adaptacije su i dobre i loše, kako koja.

Na primjer, po mojem mišljenju je to ovako nekako (govorim o filmovima):

Harry Potter i kamen mudraca: Odličan, to je bio prvi film i ispunio je moja očekivanja, vjerno dočaran svijet, dobro pogođeni likovi.

Harry Potter i odaja tajni: Također sam uživao u ovom naslovu. Dobri efekti, dobro ispričana priča (i za one koji nisu čitali knjigu).

Harry Potter i zatočenik azkabana: Nisam baš uživao u knjizi kao ni u filmu, iz nekog razloga, a ne mogu ga objasniti, ovaj mi je nastavak najmanje drag.

Harry Potter i plameni pehar: Super je, tromagijski turnir je super odrađen, bravo.

Harry Potter i red feniksa: -.- E ovdje su ga ... Jako loše, najgori film u cijelom serijalu. Dosta humora ali ponegdje je previše 'izguran'.

Harry Potter i princ mješane krvi: Meni super nastavak, neki se žale (vezano za knjigu i film) da je premalo akcije, ja se ne slažem. Ovaj nastavak mi je jedan od favorita.

Harry Potter i darovi smrti 1 i 2: Iskreno, najbolji nastavci. Da li radi toga što je serijal završio, ne znam, ali samo znam da su me trnci prolazili dok sam ga gledao na velikom platnu. Nemam nikakve zamjerke na fimu, a prikaz borbe je fantastičan. Definitivno najdraži nastavak.

Naravno, to su moja osobna mišljenja i svakako treba sve pročitati/pogledati, jer ako volite ovaj tip književnosti, uživati će te. Ako ne, ne :)

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 22:55 (OriginalEXE).
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Harry Potter i kamen mudraca: Nisam baš uživao u knjizi kao ni u filmu, iz nekog razloga, a ne mogu ga objasniti, ovaj mi je nastavak najmanje drag.

Valjda zatočenik Azkabana :) I meni je taj nekako najmanje drag, poslje fantastično odrađena prva 2 filma, ne mogu opisati...{#}

xfire: triplex667 |||||||||||||||||||||| EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
14 godina

Hehe, tiptipfeler :D

http://steam-expo.com/ But, you won't find love in a, won't find love in a hole. It takes more than fucking someone to keep yourself warm.
16 godina
OriginalEXE kaže...

Veliki sam obožavatelj Harry Potter serijala.

Svakako prvo čitati knjige, knjige su sve dobre. Filmske adaptacije su i dobre i loše, kako koja.

Na primjer, po mojem mišljenju je to ovako nekako (govorim o filmovima):

Harry Potter i kamen mudraca: Odličan, to je bio prvi film i ispunio je moja očekivanja, vjerno dočaran svijet, dobro pogođeni likovi.

Harry Potter i odaja tajni: Također sam uživao u ovom naslovu. Dobri efekti, dobro ispričana priča (i za one koji nisu čitali knjigu).

Harry Potter i zatočenik azkabana: Nisam baš uživao u knjizi kao ni u filmu, iz nekog razloga, a ne mogu ga objasniti, ovaj mi je nastavak najmanje drag.

Harry Potter i plameni pehar: Super je, tromagijski turnir je super odrađen, bravo.

Harry Potter i red feniksa: -.- E ovdje su ga ... Jako loše, najgori film u cijelom serijalu. Dosta umora ali ponegdje je previše 'izguran'.

Harry Potter i princ mješane krvi: Meni super nastavak, neki se žale (vezano za knjigu i film) da je premalo akcije, ja se ne slažem. Ovaj nastavak mi je jedan od favorita.

Harry Potter i darovi smrti 1 i 2: Iskreno, najbolji nastavci. Da li radi toga što je serijal završio, ne znam, ali samo znam da su me trnci prolazili dok sam ga gledao na velikom platnu. Nemam nikakve zamjerke na fimu, a prikaz borbe je fantastičan. Definitivno najdraži nastavak.

Naravno, to su moja osobna mišljenja i svakako treba sve pročitati/pogledati, jer ako volite ovaj tip književnosti, uživati će te. Ako ne, ne :)

Skoro se potpuno slažem, samo bi zamijenio opis 5. i 6. filma :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.
14 godina
protjeran

čitao sam i knjige i pogledao sve filmove, nekoliko puta {#}

zadnji film sam gledao kao cam verziju, užas od slike i zvuka ali morao sam. a kakav je tek gušt bio nedavno pogledati dvd.. auuuuuu. no malo sam tužan jer je to bilo to- kraj

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
13 godina
protjeran
Harry Potter - Fan Club

Zakaj si gledao cam verziju kada je stvar u kinima bila par mjeseci? {#}

Zadnji nastavak sam gledao dva puta. ftw

I left my wallet in El Segundo.
14 godina
protjeran

zato kaj je to bila prva verzija filma za skinuti. doslovce isti dan kad je bila premijera u kinima {#}

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
protjeran
Harry Potter - Fan Club

Meni je sikreno žao što sam prvo gledao filmove pa onda išao na knjige.

Knjige su puno zabavnije od filmova.

Naravno teško je tako dobru knigu strpati u film od 1:30, 2h.

5 dio(film) je meni najlošiji, što je šteta jer je knjiga najbolja u serijalu.

A sedmi dio...

Knjigu sam proćitao u dan i pola.

Ali film mi je onako, moglo se i bolje. A li još nisam gledao drugi dio pa nemogu nista previse govoriti.

Ćeka se prava kvaliteta pa ... {#}

13 godina
protjeran
skullscar kaže...

zato kaj je to bila prva verzija filma za skinuti. doslovce isti dan kad je bila premijera u kinima {#}

Meni takve stvari ne padaju na pamet. Totalno si rasturim užitak gledanja filma, a ne vidim ni potrebu za gledanjem silueta koje se povremeno prošeću ispred platna.

I left my wallet in El Segundo.
15 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Hermiona pussy fan club

17 DA
0 NE
13 godina
neaktivan
Harry Potter - Fan Club

Hehehe, dobar post iznad. Hermiona je predobar u posljednjem nastavku {#}

I ja sam pogledo cam verziju kod kuće i nisam dobio pravi doživljaj iako sam bio kao da ga gledam u kinu...zanemario što sam u svojoj sobi. I vi kažete zašto ga ne pogledam u kinu? Pa možda zato što kino u mojem gradu propada i ne vrte se filmovi noviji od 1990 {#} a nemam prijevoz do malo boljeg kina (cinestar ili imax).

13 godina
neaktivan
skullscar kaže...

čitao sam i knjige i pogledao sve filmove, nekoliko puta {#}

zadnji film sam gledao kao cam verziju, užas od slike i zvuka ali morao sam. a kakav je tek gušt bio nedavno pogledati dvd.. auuuuuu. no malo sam tužan jer je to bilo to- kraj

ne mora biti kraj upravo sam pročitao kako J.K.Rowling kaže da darovi smrti ne moraju biti zadnji dio serijala harry potter te da bi mogla napraviti 8,9,10...dio evo pogledajte ovdje http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.google.hr%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3Dharry%2Bpotter%2Bseries%2Bcontinues%26source%3Dweb%26cd%3D2%26ved%3D0CHIQFjAB%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.deccanherald.com%252Fcontent%252F101373%252Fharry-potter-continue-says-jk.html%26ei%3DcuKwT4XwF9KM4gSKtfGtCQ%26usg%3DAFQjCNE5G1NCcuPd23ETsOKSGjqjISzEiA&h=SAQFxJXrJAQFd7nX-kDf0Tsw9h7NRvIcbVi4CyRpe2lbPHQ

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice