Evo bas sam pregledao dva filma
Pirates of silicon valley-Koji je vise smjesan ali je interesantno da je prilicno blisko povezan stvarnim cinjenicama
The triumph of the nerds-pregledo sam sva tri dijela i prilicno mi se svidilo...
Anyway sad nesto cijeli dan razmisljam,sta je to danas sa industrijom,gdje su ideje,gdje su revolucije,jel moguce da su ljudi vako postali sve sive mase da nema vise nikakvi ideja pa bas u bilo kakvom polju.
Umjetnost prakticki mrtva,pravo dobro pjesmu nisam cuo odkad je "Riding with the king" izasla...
Mislim da ljudi mogu vako zaglupit u 10 godina nemogu to vjerovat,ajd mogu shvatiti da je umrla dobra muzika i da se sad "industrija" fokusira na profit.Ali jednostavno nemogu prihvatit da sve moze propast u periodu od 10-15 godina,covjek odkad je nastao stalno je se usavrsavao u raznim poljima i evolucija mislim da ide po toj mjeri ali kako je onda moguce ovaj zastoj koji danas vlada.
Ako je prije par tisuca godina covjek mogao izmislit neke nevjerovatne stvari i napravit zakljucke koji mijenjaju svijet i ako je covjek mogao prije 40 godina napravio jedan koncept koji ce promjenit cijeli svijet,gdje su sad takvi ljudi ?
AMnogi bi rekli da je internet nova industrija,ali moje misljenje je da je to danas "club" sa dozivotnim predsjednikom,nevazno tko to bio,il to bio google koji je baziran na netu ili microsoft koji samo prosutriju svoje polje...
Neznam vise ni sta pisem,nadam se da ce biti dobri odgovora na ovu temu i da mozemo cuti neka misljenja...zasto...kako...gdje...
Hvala