HT blokira račun Optimi zbog 30 milijuna kuna duga

poruka: 8
|
čitano: 1.696
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

"Ukupan dug Optima Telekoma HT-u dosegnuo je 80 milijuna kuna, a HT se odlučio aktiviranjem instrumenata osiguranja naplatiti dio tog duga u iznosu od 30 milijuna, doznajemo iz dobroupućenih izvora."

Evo i link:

http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/HT-blokira-racun-Optimi-zbog-30-milijuna-kuna-duga

Bit će cirkusa ako je ovo istina... Mogli bi mi nazad kod rozih...

EDIT: Ajde Bugovci, probajte iskopat nešto više...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 10:53 (Ico2005).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: HT blokira račun Optimi zbog 30 milijuna kuna
Ne znam je li točno.
Ali upravo je to razlog zašto ostajem pri t-comu.

Kvazi rješenja kompanija koje nemaju svoju mrežu ne mogu prihvatiti kao alternativu. Baš zbog mogućnosti ovakvih stvari.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina

Ja sam 2 pune godine njihov korisnik i nisam imao problema sa internetom. Ne vjerujem da je Optima nakon 2 godine kvazi-rješenje.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne kažem da nude lošu uslugu, ali nemaju svoju mrežu nego koriste T-Comovu.

Mislim da je to dovoljno da se njihovu uslugu okarakterizira kao kvazi rješenje.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 11:05 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ne kažem da nude lošu uslugu, ali nemaju svoju mrežu nego koriste T-Comovu.

Mislim da je to dovoljno da se njihovu uslugu okarakterizira kao kvazi rješenje.

Imaju oni svoju mrežu ali samo u većim gradovima, kao Iskon

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina

Mislim da i ne možeš imat Optimin net ako nije njihova mreža, osim onog dijela od centrale do kuće (parice). Za to ne znam čije je vlasništvo i kome se plaća. A osim toga, lako je HT-u tuđim qurcem po gloginjama mlatit. Hrvatski narod ih je krvavo podigao plaćajući vrlo skupe telefonske priključke (ja osobno 1000 ondašnjih DEM, dosta ljudi prije mene i po 2000...) i onda su olako prodani uz bogtepitaj kakve privilegije i monopole njemačkom T-comu...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

trend poslovanja u hrvatskoj. opljačkaj nekoga legalno -od toga napravi novu vrijednost koju ćeš umnožiti,a onaj dug,pa ako se baš mora možda ću nekada vratiti ako moram,ako ne zastari.

mene dobavljači zovu svaki dan nude robu ,samo uzmi. pitam da li trebam doći na dogovor ,kakve papire,instrumente osiguranja plaćanja ? oni jednostavno odgovore: "ma samo pošaljite narudžbu imate popust od 20-43 % odgoda plaćanja 30 dana,ako bude 45 nema problema..."

svima je kriza i mole da nešto kupiš. jadni su oni koji misle da je hrvatska izašla iz krize. i lijepo uzmem robu za 50 000 kn,napravim od nje 100.000 i onda s tim radim što želim. nisam potpisao nikakav papir,mogu reći da nisam nikada vidio te ljude (i nisam) i svi polako tonemo. ja naravno nisam takav i sada već s tim firmama imam dobar poslovni odnos,radim 17 godina u svojoj firmi i sve je plaćeno. ali plodno tlo za muljaže je u hrvatskoj jako dobro(pognojeno)

Z
17 godina
neaktivan

Ja vam vec dugo govorim da je Optima u k....!

Zaduzena je kao jedna lijepa, mala zemlja uz Jadran i vise ne moze dobiti kredit, investitori ne daju vise ni lipe, a popularnost Iskona, Bneta i ostalih raste sto njima uzima klijente i oni polako ali sigurno tonu na dno!

U ovom slucaju nije kriva iskljucivo recesija jer su se zaje.... jos prije nje jer su imali prevelike planove bez pokrica i previse su se zaduzili!

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice