Tocno, a kolicina reklama na novoj i RTL-u je enormna, gledas seinfelda ili neki film (nije bitno) i kada nastavi poslije reklama zaboravis sta si gledao.

Neznam dali je vec tema napravljena jer me nije bilo neko vrijeme na forumu, ako je dajte link, a ako ne. Sto mislite o navedenom.
Ovo, porez na televizior je samo izgovor za prikupljanje para. Porez na TV se plati u dućanu pri kupnji televizora, a to što ja doma s njim radim (ne moram ja gledati TV program, a imam TV) se ne tiče nikoga. Uglavnom, moje pare za TV idu jedino b.netu...
Tako da ako mi ikad na vrata dođu grubijani da naplate kaznu zato što nemam prijavljen televizor, mogu im reći da krasno odj*bu sve dok nemaju nalog. Ako dođu s nalogom, iskopčam antenu i utikač iz TV-a i kažem da ne gledam TV. Pa da onda vidim dal će mi naplatiti kaznu...
Uostalom, meni kad sam se selio nitko nije došao na vrata i rekao da moram prijaviti TV prijamnik, a ako je ilegalno imati televizor u kući, onda fakat živimo u banana državi.
Neko je rekao da HRT-ov program suxa (tj. da za 78 kn dobije sranje od programa)... Ne bi baš rekao da je toliko loš, prije bi se zahvalio bogu što postoji HRT, jer život samo s Novom i RTL-om bi bio pretežak . Nemojmo zaboraviti da se filmovi na HRT-u puno rjeđe ponavljaju nego na Novoj i RTL-u, HRT ima daleko bolji (tj. profesionalniji) informativni program od ostalih, a da ne zaboravimo, 90% sportskih događaja se prati na HRT-u. Pa ipak mislim da oni koji plaćaju 78 kn, plaćaju dobar program...

Htv treba kodirati,pa neka gleda i placa onaj koji to zeli.
Nemozes kodirati analogni signal, tamo gdje se moze kodirati (DVB-S) vec je kodiran u viaccessPC.
Nemozes kodirati analogni signal, tamo gdje se moze kodirati (DVB-S) vec je kodiran u viaccessPC.
Tocno, a kolicina reklama na novoj i RTL-u je enormna, gledas seinfelda ili neki film (nije bitno) i kada nastavi poslije reklama zaboravis sta si gledao.

Evo bas gledam dnevnik, pa i nije nesto posebno, ali uglavnom bolje je nego sto je bilo... Ne znam bas da je ovo sto su napravili vrijedno 100.000 €. :S
Meni nije ništ posebno taj novi dizajn, sem što se vidi da je malo noviji. Čak bi mi bilo bolje da je sve napravljeno za trunku veće i da se malo bolje popunio prostor. Mislim da je apsurdno to što rade sa pretplatom, kako za televiziju tako i za radio i telefon. Ako ja kupim TV i recimo želim spojiti na DVD Player i komp i gledati isključivo filmove na njemu, dakle nikad ne spajati antenu i gledati ovaj šrot od programa (mislim od ultra dobrog sadržaja samo nam je kunolocac i tarot nedostajao - sad imamo i to) zašto bih ja morao državi plaćati mjesečno 80 kn? Pa jel su oni normalni? Dobro da se još pretplata ne povećava proporcionalno s brojem TV-uređaja. Sramota! Trebali bi se pobuniti i štrajkat malo
Meni nije ništ posebno taj novi dizajn, sem što se vidi da je malo noviji. Čak bi mi bilo bolje da je sve napravljeno za trunku veće i da se malo bolje popunio prostor. Mislim da je apsurdno to što rade sa pretplatom, kako za televiziju tako i za radio i telefon. Ako ja kupim TV i recimo želim spojiti na DVD Player i komp i gledati isključivo filmove na njemu, dakle nikad ne spajati antenu i gledati ovaj šrot od programa (mislim od ultra dobrog sadržaja samo nam je kunolocac i tarot nedostajao - sad imamo i to) zašto bih ja morao državi plaćati mjesečno 80 kn? Pa jel su oni normalni? Dobro da se još pretplata ne povećava proporcionalno s brojem TV-uređaja. Sramota! Trebali bi se pobuniti i štrajkat malo