Budućnost ICT biznisa i općenito

poruka: 4
|
čitano: 1.769
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kako će napredovati kompanije poput Microsofta? Koliko će se ubrzati tj. usavršiti hardver? Hoćemo li ovisiti o računalima i hoće li ona kontrolirati države? 

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovisi koliko daleka budućnost. Ali mislim da će se kompanije i računala razvijati tada brzinom kao i danas: maglovitom! Ali će to svejedno biti tek dalja budućnost, a računala će preuzeti većinu poslova koje mi obavljamo danas.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Budućnost ICT biznisa i općenito
HappyD kaže...

Ovisi koliko daleka budućnost. Ali mislim da će se kompanije i računala razvijati tada brzinom kao i danas: maglovitom! Ali će to svejedno biti tek dalja budućnost, a računala će preuzeti većinu poslova koje mi obavljamo danas.

Točno, računala će preuzeti većinu poslova koje mi obavljamo, a i već su neke preuzeli tj. olakšavaju poslove te ih ubrzavaju.
Goodbye
17 godina
neaktivan

Evo nedavno sam se sjetio da će vjerojatno znanost svesti na nekoliko većih "grana", a te bi bile nanotehnologija, genetika i informatika. Postoji teorija da u našoj galaksiji postoje 3. stupnja razvoja civilizacije: 1. stupanj (civilizacija iskorištava sve na planetu), 2. stupanj (iskorištava sve u Sunčevu sustavu), 3.stupanj (...sve u glaksiji). Mi trenutačno nismo dosegli ni prvi stupanj, no vjerojatno ćemo u budućnosti pomoću ovih tri "grana" znanosti doći barem do 2. stupnja.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice