Top 10 filmova koje publika mrzi, a kritika obožav

poruka: 8
|
čitano: 2.884
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top 10 filmova koje publika mrzi, a kritika obožav".
16 godina

Meni je ovaj Ad Astra tragičan film.

4 0 hvala 0
7 godina

Gdje je Tenet?

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2025 12:21 (cvaja997).
Moj PC  
6 0 hvala 0
9 mjeseci
Re: Top 10 filmova koje publika mrzi, a kritika ob
Ad Astra... prazna velika-ogromna raketa prevozi samog Brada (svi znamo cijene lansiranja), gusari na pustom mjesecu, ... više parody nego ZF , koji smo očekivali 🙄 Još je samo falio zvuk u vakuumu svemira , kao što spejzšip jauče u Ratovima Zvjezda 🙄
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2025 21:28 (Sirotanovic).
16 godina
Da, to s gusarima na mjesecu to je baš teško bilo za prožvakati.
5 godina

Po mom mišljenju, tu je neprikosnoven Engleski pacijent..... gledao ga u kinu i to i nadalje smatram najbesmislenije potraćenih 2 i pol sata u životu....

2 0 hvala 0
9 godina

Star Wars sequeli su među največim smećem koje sam ikada pogledao. To govorim kao SW fan.  Prvi film u novoj trilogiji je praktički repriza Nove Nade. Poslije toga slijedi još veči scenaristički bučkuriš. 

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
DuxCro kaže...

Star Wars sequeli su među največim smećem koje sam ikada pogledao. To govorim kao SW fan.  Prvi film u novoj trilogiji je praktički repriza Nove Nade. Poslije toga slijedi još veči scenaristički bučkuriš. 

Da, autor članka je zaključio da je u pitanju review bombing. Ja neznam dali je on gledao film. Pa i bez ikakve veze sa starwars loreom, riječ je o smeću na nivou onog rebel moona. 

16 godina

Vecina filmova na listi skroz dobri filmovi i zabavni. Neznam odakle se vuku te tvrdnje da ih publika mrzi? Osim star warsa za koji mi nije jasno kako napravis tako lose filmove osim ako to nije plan i namjera. Takve grozote se ne dogadaju slucajno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice