Testiranje pomoći vozaču – stalne intervencije i s

poruka: 8
|
čitano: 1.957
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Testiranje pomoći vozaču – stalne intervencije i s".
15 godina

Čini se kako će trebati još puno rada i vremena da se naprave pouzdani i sigurni sustavi pomoći pri vožnji.. Mene je moj asistent držanja linije skoro bacio u jarak kraj ceste jer je jednu zraku sunca krivo protumačio. Srećom, ne vjerujem im previše pa i sam pazim, mjesto da se oslanjanam na sustave za asistenciju.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Re: Testiranje pomoći vozaču – stalne intervencije
Ma sve je to u redu ako se kroz godine vidi nekakav napredak, docemo i do konacnog cilja a i preko njega, damo su cesto firme pocele izbacivat poluproizvode i govorit da su to super usavrseni proizvodi, sto iz perspektive trenutnog trzista mozda i jesu al treba priznat onda da mozda trziste nije usavrseno u ovom trenutku i ne prodavat ljudima maglu
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
9 mjeseci
Dobro jutro istražitelji, supruga i ja prvo što napravimo kad upalimo auto jest isključivanje praćenja linije , te sreća što je na gumbiću pa se jednim dodirom isključi. Recimo na ravnom i nepotrebnom dobro "pomaže" i drži liniju a prije krivine se praćenje automatski isključi samo , te upali opet na ravnom (to je baš pouzdano da pustim volan). Inače na određenim mjestima auto te hoće ubiti, samo od jednom na ravnom počne skretati u jarak ili suprotnu stranu ceste. (KIA CEED 2021, drugi stupanj autonomije).
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nedavno kada sam putovao za Hr me kiša pratila barem 500km. Sva sreća pa je lane assist bio te volan, držali su auto linijama bolje nego što bi to ja mogao, jer su se linije jedva i vidjele. Imati HDA (auto Kia Proceed GT) kada je kiša pun pogodak. Po suhom rijetko vidim svrhu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 mjeseci

Obvezno odmah po paljenju auta gasim Lane assist, to je nevjerovatno koliko mu nikad ne paše gdje se unutar trake nalaziš.

127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 14:53 (yoko999).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Mene jednom lane asist skoro s*hebao i tu smo završili priču. Trebao sam se isključiti sa brze ceste i ja da ću skrenuti a on mi udari kontru... kratko smo se hrvali ali sam pobijedio... sreća imao sam vremena (malo dulja traka za usporavanje).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
miki_the_pirat kaže...

Mene jednom lane asist skoro s*hebao i tu smo završili priču. Trebao sam se isključiti sa brze ceste i ja da ću skrenuti a on mi udari kontru... kratko smo se hrvali ali sam pobijedio... sreća imao sam vremena (malo dulja traka za usporavanje).

Nije reagirao na pokazivač smjera ili ga nisi upalio?

10 godina
Old Iggy kaže...
miki_the_pirat kaže...

Nije reagirao na pokazivač smjera ili ga nisi upalio?

Mislim da je moguće bilo do žmigavca - nisam ziher da sam ga dao, ali nisam ni 100% da nisam... to mi nekako ide automatski. Kakogod lijepo sam se o'ladio... nek mi bude škola.

Čak mislim da nije bilo do lane asista jer mi je pisalo "otkrivena bočna prepreka" (a sam na cesti) i samo me pokušalo vratiti nazad u traku.

Poslije sam probao na tom istom izlazu nekoliko puta replicirati situaciju, ali bezuspješno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 15:53 (miki_the_pirat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice