Čini se kako će trebati još puno rada i vremena da se naprave pouzdani i sigurni sustavi pomoći pri vožnji.. Mene je moj asistent držanja linije skoro bacio u jarak kraj ceste jer je jednu zraku sunca krivo protumačio. Srećom, ne vjerujem im previše pa i sam pazim, mjesto da se oslanjanam na sustave za asistenciju.
Testiranje pomoći vozaču – stalne intervencije i s
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.957
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nedavno kada sam putovao za Hr me kiša pratila barem 500km. Sva sreća pa je lane assist bio te volan, držali su auto linijama bolje nego što bi to ja mogao, jer su se linije jedva i vidjele. Imati HDA (auto Kia Proceed GT) kada je kiša pun pogodak. Po suhom rijetko vidim svrhu.
Obvezno odmah po paljenju auta gasim Lane assist, to je nevjerovatno koliko mu nikad ne paše gdje se unutar trake nalaziš.
Mene jednom lane asist skoro s*hebao i tu smo završili priču. Trebao sam se isključiti sa brze ceste i ja da ću skrenuti a on mi udari kontru... kratko smo se hrvali ali sam pobijedio... sreća imao sam vremena (malo dulja traka za usporavanje).
Mene jednom lane asist skoro s*hebao i tu smo završili priču. Trebao sam se isključiti sa brze ceste i ja da ću skrenuti a on mi udari kontru... kratko smo se hrvali ali sam pobijedio... sreća imao sam vremena (malo dulja traka za usporavanje).
Nije reagirao na pokazivač smjera ili ga nisi upalio?
Nije reagirao na pokazivač smjera ili ga nisi upalio?
Mislim da je moguće bilo do žmigavca - nisam ziher da sam ga dao, ali nisam ni 100% da nisam... to mi nekako ide automatski. Kakogod lijepo sam se o'ladio... nek mi bude škola.
Čak mislim da nije bilo do lane asista jer mi je pisalo "otkrivena bočna prepreka" (a sam na cesti) i samo me pokušalo vratiti nazad u traku.
Poslije sam probao na tom istom izlazu nekoliko puta replicirati situaciju, ali bezuspješno.