Hrvatski korisnici umjetne inteligencije svjetski

poruka: 9
|
čitano: 1.966
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hrvatski korisnici umjetne inteligencije svjetski ".
12 godina

Svojstvo futurologinje poduzetnistva je psovka, i to uvredljiva.

0 0 hvala 0
9 godina

svaki dan izmisle 3 nova zanimanja i titule s kojima se kite, a skole nigdje. ne postoji. nitko ziv ne zna koji denis je to..valjda se tako lakse muda prodaju.... ali, ne kao nekada pod bubrege, danas pod skampe idu.

bemti, oce li nas opizditi vec nesto, da nas malo resetira...

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Nitko ni nema psovke kao mi, niti približno. Evo primjer Italija: "Ajde u guzicu". Molim vas nemojte me samo izbacit sa foruma zbog ovih teških riječi. Iz perspektive stranca, naše psovke su prilično poremečene, ali na više razina, tako je bolje ne prevodit i ne spominjat. :)

A mi kad pričamo opušteno psujemo - inače nije opušteni razgovor. Probaj casual pričat sa nekim bez psovki - dobiješ formalan razgovor praktički. :)

Inače sa chatgpt uvik na hrvatskom, uvik zdravo-seljački se izražavaj - i uživaj. Ali psovao sa chatgpt-om stvarno nisam nikad, ne kužim stvarno zašto to rade i šta ih zabavlja slat chatgpt u neku stvar, koji smo mi luđaci :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Hrvatski korisnici umjetne inteligencije svjet

hmmmm...

mađarske psovke su takve da su hrvatske kamilica spram njih...

samo su puuuuuuunooooooo rjeđe a osobito ih nema u nekakvom društvenom životu, nego su ograničene na birtije i uska okupljanja...

Ju je je? Je ju je!
14 godina

Kako je točno dotična Sanela Dropulić provela ovo istraživanje? Sumnjam da radi u OpenAI-u i da ima inside informacije o korištenju ChatGPT-a po državama. Pretpostavljam da je jednostavno pitala ChatGPT i to je onda bilo "istraživanje".

2 0 hvala 1
16 godina
KIKI3ooo kaže...

Nitko ni nema psovke kao mi, niti približno. Evo primjer Italija: "Ajde u guzicu". Molim vas nemojte me samo izbacit sa foruma zbog ovih teških riječi. Iz perspektive stranca, naše psovke su prilično poremečene, ali na više razina, tako je bolje ne prevodit i ne spominjat. :)

A mi kad pričamo opušteno psujemo - inače nije opušteni razgovor. Probaj casual pričat sa nekim bez psovki - dobiješ formalan razgovor praktički. :)

Inače sa chatgpt uvik na hrvatskom, uvik zdravo-seljački se izražavaj - i uživaj. Ali psovao sa chatgpt-om stvarno nisam nikad, ne kužim stvarno zašto to rade i šta ih zabavlja slat chatgpt u neku stvar, koji smo mi luđaci :)

nisam ni ja do danas, a pricam s njim svaki dan. 

dao sam mu opis tlocrta, cak i skiciro na papir, trazio da mi napravi bolju skicu, predlozi razmjestaj i nakon toga napravi 3d vizual. budala svaki put neku skicu napravi koja veze nema, i ispravljam ga i kaze shvatio sam i napravi jos vece sranje. onda sam izludio vec i poslo ga u tri pm i reko da cu mu nacrtat sve kad dodem doma pa da mu bude lakse, isprico se i zahvalio. 

3 godine
Imati emocionalnu reakciju orema llm-u me podsjeća na onog penzića za vrijeme rata koji je pucao "u" miloševića na televizoru.

Osobno, nikad ni pomislio nisam - ni zahvaliti a ni svađati se llm-om. Da i i ma emocije, to bi bilo kao da se svađam sa djetetom.

*isprike ako sam nekoga uvrijedio (if the hat fits..)
and all the shipwrecks and the skeletons we keep inside are there to remind us we were meant to survive

2 0 hvala 0
4 godine
maxus182 kaže...

Pretpostavljam da je jednostavno pitala ChatGPT i to je onda bilo "istraživanje".

To ti je hrvatsko "istraživačko" novinarstvo.

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2025 16:18 (Zaporožac).
16 godina
Svakakav kaže...
Imati emocionalnu reakciju orema llm-u me podsjeća na onog penzića za vrijeme rata koji je pucao "u" miloševića na televizoru.

Osobno, nikad ni pomislio nisam - ni zahvaliti a ni svađati se llm-om. Da i i ma emocije, to bi bilo kao da se svađam sa djetetom.

*isprike ako sam nekoga uvrijedio (if the hat fits..)

sretno ti bilo u terminator scenariju

/s

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice