HBO Max od rujna započinje s "lovom" na dijeljenje

poruka: 14
|
čitano: 3.309
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HBO Max od rujna započinje s "lovom" na dijeljenje".
7 godina

Korisnici...sve same moralne vertikale a oće sve djabe...triba uvesti fizičko zaključavanje...kamera na TV...i ako kamera prepozna da se nalaze face koje ne plaćaju onda se zaustavlja gledanje....nakon njekoliko takvih događaja...blokada računa na 30 dana

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 6 hvala 0
17 godina

A i zatvor, 10 godina minimum!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Ajde ajde, bez patetike. 

Ako gledaš, plaćaj. Ako ne gledaš, raskini. Cijena je kao dva piva na moru. Potpuno smiješan iznos.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
7 1 hvala 0
6 godina
Re: HBO Max od rujna započinje s "lovom" na dijelj
Content koji ima HBO ne dovodi ih u poziciju da se ku*ce s dodatnim restrikcijama. Iako sam imao lifetime popust otkazao sam HBO, vec ga nemam mjesecima i ne fali mi.

5 0 hvala 1
11 godina

Hm, pa sve plaćaš. 

Dodaš koji USD gore i gledaš u miru. A, ne ovi kaj love bjelosvjetkse servere da plate koji dolar manje. 

A, najgori su ovi kaj nude ilegalne IPove.  Teško je ljudima objasniti da je i ono što je on-line i digitatalno, isto tako kriminal. Recimo, isto kao i šverc ilegalnih imigranta preko grane.

Puno provinicijalizma, te ne postiji svijest, da ono kaj koristiš, plaćaš. Dns je lakše, nego ikada prije ne koristi sve moguće sadržje. Samo se isključiš.

dzg
Moj PC  
1 17 hvala 0
14 godina

"HBOu slijedi strmoglavi pad", "Samo sam cekao razlog za otkazivanje subsckripcije", "Nije im ovo trebalo", "Propasce", "Niko im nece placati ove subskripcije" itd itd.

Razocaran sam, nedostaju nam forumski analiticari. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

3 2 hvala 0
17 godina
Indestructible kaže...

"HBOu slijedi strmoglavi pad", "Samo sam cekao razlog za otkazivanje subsckripcije", "Nije im ovo trebalo", "Propasce", "Niko im nece placati ove subskripcije" itd itd.

Razocaran sam, nedostaju nam forumski analiticari. 

Čekaj, na moru su, tamo troše stotine eura bez žaljenja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
HBO Max...Torrent na Max
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
7 1 hvala 1
9 mjeseci
HBO sa sportskim paketom je odličan, za tri dodatna eura imam eurosport i sve bitne sportske događaje. Da vidite kao je Eurosport super osmislio stream velikih tourova u cestovnom biciklizmu (tour de France , Vuelta i Giro). Hoćeš cijelu etapu gledati , hoćeš da te baci na najvažnije trenutke , hoćeš uživo prijenos, hoćeš sažetke , hoćeš cijelu etapu sa podijeljenim zaslonom na četiri dijela (znači četiri kamere ). Nikad bolje iskustvo TDF, fantastično za 3 eura MJESEČNO! A tako je i za dosta sportova hoćeš tenis , olimpijske igre...

Još kad se sjetim onog sranja IPTV, loša slika , zapinje pa kad je najvažnija etapa i nakači se puno ljudi, Pogačar taman napada Vingegarda a ja gledam loading znak 🤬

Kako imam životni paket HBO za 9 eura + ova tri eura meni puno bolje od Netflixa.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2025 11:09 (Sirotanovic).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Stvar je da ima toliko servisa da se to nakupi:

Spotify
Disney+
Netflix
HBO Max
...

I sa obzirom koliko (barem ja) malo gledam sharing ima smisla. Da ima neki bundling koji ti daje sve ili da ti tipa 20 sati mjesečno bilo čega to bi platio.
13 godina
Originalni_manic kaže...
Stvar je da ima toliko servisa da se to nakupi:

Spotify
Disney+
Netflix
HBO Max
...

I sa obzirom koliko (barem ja) malo gledam sharing ima smisla. Da ima neki bundling koji ti daje sve ili da ti tipa 20 sati mjesečno bilo čega to bi platio.

Postojao je bundling, zvao se, a i dalje se zove kabelska televizija. 

Malo nam još fali da napravimo puni krug. Skoro svaki kanal koji postoji na kabelskoj danas ima streaming uslugu i sad čekamo da se sve to zapakira u bundle, filmski streaming paket, sportski streaming paket, dokumentarni, vijesti... 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
5 godina

Da postoji disciplina kako gledati streaming servise i izbjeći regularno plaćanje, prvak svijeta bi bio netko s ovih prostora.

4 0 hvala 0
17 godina
Kad smo kod toga, prijedlozi dobrodošli. Za akademsko istraživanje, naravno 😎
17 godina
Bitanga kaže...

Ajde ajde, bez patetike. 

Ako gledaš, plaćaj. Ako ne gledaš, raskini. Cijena je kao dva piva na moru. Potpuno smiješan iznos.

Ma smiješno. Već sam o tome govorio. Prije desetak godina tri filma si u videoteci platio 45 kn. Ako si zakasnio platio si dodatnih 45 kn. Znači u dva dana platio si mjesečnu članarinu. Treba reći da je 90 kn u to vrijeme vrijedilo osjetno više nego danas i nitko se nije bunio. Ljudi su mjesečno znali ostavljati u videoteci uredno po 400/500 kn a oni najbolji i do tisuću kuna. Danas za manje od 30 eura imaš sve te servise zajedno doma i gledaš kaj hoćeš. I opet ne valja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 13:34 (movie).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice