Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik

poruka: 47
|
čitano: 19.804
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik".
11 godina
Re: Aircash – prvi hrvatski digitalni novčanik
Novice kaže...

Koja je razlika izumeđu ovog i Keks-a?

s keksom možeš dić lovu na erste bankomatu bez naknade

keks ima kasicu, plaćanje online kod nekih trgovaca i plaćanje na nekim prodajnim mjestima putem qr koda

14 godina
Novice kaže...

Koja je razlika izumeđu ovog i Keks-a?

Kratko koristim i jedno i drugo, ali izgleda mi više manje isto. Meni osobno je svakako veliki plus što preko Air Casha mogu sve režije platiti bez naknade, a kod KEKS-a ima popis tvrtki s kojima imaju sklopljen ugovor na kojem mi dosta toga fali. Tako da dok god će biti tako ostaje na AC.

Ustvari sam KEKS zapostavio odkad se trebalo napraviti verifikaciju računa. Pošto nemam ERSTE banku u blizini, planirao sam to rješiti online, ali nakon desetak+ pokušaja u razmaku od 2-3 tjedna da dođem na red kod njihovog agenta sam odustao i prebacio se na AirCash. Tamo se verifikacija obavi samo skeniranjem i snimanjem samog sebe što je ipak puno jednostavnije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Koja je razlika između Revolta i Aircash?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

revolut podržava virtualne i jednokratne kartice, ulaganje u crypto i dionice, podizanje gotovine na bankomatu do 200€ (u osnovnom modelu bez pretplate), konverziju valuta po povoljnijem tečaju...

15 godina
Ivan35 kaže...

revolut podržava virtualne i jednokratne kartice, ulaganje u crypto i dionice, podizanje gotovine na bankomatu do 200€ (u osnovnom modelu bez pretplate), konverziju valuta po povoljnijem tečaju...

Daje kamatu na depozit (u principu nije depozit nego ulaganje u fond)... a vista, dnevno obračunavanje, veću nego kod nas na oročenje od 5 godina...

14 godina

Glupo mi je što kad se prebacuju novci sa Aircash na Aircash tuđi naplacuje se transakcija 50centi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kaw_liga kaže...

Glupo mi je što kad se prebacuju novci sa Aircash na Aircash tuđi naplacuje se transakcija 50centi..

Da li je to kod slanja putem telefona gdje se uipsuje broj onoga kojem se šalje ili vrijedi isto i ako se radi putem barkoda koji je netko poslao da mu se plati nešto?

14 godina

Koliko vidim isto je. Onda je čak manja provizija 20cent kad se prebaci sa svog računa npr PBZ na tuđi Aircash.Nema mi smisla da je to jeftinije nego sa Air na Air

17 godina
SuperHeroj kaže...

Aircash glupost na kvadrat!

Znaci nisu dovoljne kreditne i kripto kartice, nego dolazimo do toga da preuzmemo taj aircash i onda punimo sa nekim bonovima na tisku i sa kreditinim karticama? Smjesno!

Amo dalje,

facebook: preko 6500 lajkova, a post lajka 5-15 ljudi.

google reviews: tu vidimo da je aplikacija stara preko godinu dana

google play: 972 recenzije

app store: 3 recenzije  (jaaako cudno)

provizije: deposit 0%, send 1%, withdraw 4% 

ps: Kao da u nas nema placanje internet bankarstvom gdje ti uzme 0 ili 1kn za placanje racuna, ali ne idemo se zahebavati s ovim aplikacijama.

Dobro je ovo ostarilo.

9 mjeseci
Zanima me dali Aircash funkcioniše na garmin satu. Točnije ona kartica Aircash mastercard?

Nikako dočekati da reifeissen banka u Hrvatskoj prihvati Garmin pay , iako u mnogim zemljama to je riješeno odavno.
Pa eto tražim druga rješenja a da ne mijenjam banku.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Zanima me dali Aircash funkcioniše na garmin satu. Točnije ona kartica Aircash mastercard?

Nikako dočekati da reifeissen banka u Hrvatskoj prihvati Garmin pay , iako u mnogim zemljama to je riješeno odavno.
Pa eto tražim druga rješenja a da ne mijenjam banku.

Curve

9 mjeseci
Air Cash i garmin ništa?
11 godina

curve poveži sa aircash karticom

9 mjeseci
A majke ti onda radije samo kurve. Prijavio sam se u Aircash ali ne sviđa mi se aplikacija zato što ju moram povezati sa bankovnom karticom te upisati detalje kartice kao što je CVC. A takve stvari izbjegavam gdje nije prijeko potrebno.
Očekivao sam da će biti jednostavno rješenje da si sa bankovne aplikacije prebacim novac na Aircash, ali šupci nemaju tu opciju nego moram kroz Aircash povezati karticu tako da oni imaju nadzor odakle novac uplaćujem.
11 godina
Sirotanovic kaže...
A majke ti onda radije samo kurve. Prijavio sam se u Aircash ali ne sviđa mi se aplikacija zato što ju moram povezati sa bankovnom karticom te upisati detalje kartice kao što je CVC. A takve stvari izbjegavam gdje nije prijeko potrebno.
Očekivao sam da će biti jednostavno rješenje da si sa bankovne aplikacije prebacim novac na Aircash, ali šupci nemaju tu opciju nego moram kroz Aircash povezati karticu tako da oni imaju nadzor odakle novac uplaćujem.

nisi shvatio, ali dobro, pročitaj temu: https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-nasih-web-stranica/curve-fintech-koji-omogucava-placanje-telefonom/283539.aspx

9 mjeseci
Dakle pročitao temu ali ništa ne piše o stvari koja mene zanima. Niti sam išta shvatio konkretno , spominje se provizija vaka naka nekima , te Huawei.

Moram li u Curve ili Curve mastercard isto pridružiti svoju bankovnu karticu te upisati u aplikaciju CVC te druge podatke osobne bankovne kartice kao i scan lica te ostalu identifikaciju? Postoji li mogućnost da jednostavno putem svoje bankovne aplikacije prebacim novac na curve mastercard I kraj priče? Znači nešto kao uplata nekome na račun , upišem IBAN te mi se novac prebaci.
11 godina

ne prebacuješ ništa, curve se veže na tvoju karticu, kad platiš nešto sa curve, direktno se tereti kartica doadana u cureve walletu

znači dodaš aircash u curve aplikaciju, platiš curve karticom a sredstva se povlače sa aircash kartice

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice