Koja je razlika izumeđu ovog i Keks-a?
s keksom možeš dić lovu na erste bankomatu bez naknade
keks ima kasicu, plaćanje online kod nekih trgovaca i plaćanje na nekim prodajnim mjestima putem qr koda
s keksom možeš dić lovu na erste bankomatu bez naknade
keks ima kasicu, plaćanje online kod nekih trgovaca i plaćanje na nekim prodajnim mjestima putem qr koda
Kratko koristim i jedno i drugo, ali izgleda mi više manje isto. Meni osobno je svakako veliki plus što preko Air Casha mogu sve režije platiti bez naknade, a kod KEKS-a ima popis tvrtki s kojima imaju sklopljen ugovor na kojem mi dosta toga fali. Tako da dok god će biti tako ostaje na AC.
Ustvari sam KEKS zapostavio odkad se trebalo napraviti verifikaciju računa. Pošto nemam ERSTE banku u blizini, planirao sam to rješiti online, ali nakon desetak+ pokušaja u razmaku od 2-3 tjedna da dođem na red kod njihovog agenta sam odustao i prebacio se na AirCash. Tamo se verifikacija obavi samo skeniranjem i snimanjem samog sebe što je ipak puno jednostavnije.
Koja je razlika između Revolta i Aircash?
revolut podržava virtualne i jednokratne kartice, ulaganje u crypto i dionice, podizanje gotovine na bankomatu do 200€ (u osnovnom modelu bez pretplate), konverziju valuta po povoljnijem tečaju...
revolut podržava virtualne i jednokratne kartice, ulaganje u crypto i dionice, podizanje gotovine na bankomatu do 200€ (u osnovnom modelu bez pretplate), konverziju valuta po povoljnijem tečaju...
Daje kamatu na depozit (u principu nije depozit nego ulaganje u fond)... a vista, dnevno obračunavanje, veću nego kod nas na oročenje od 5 godina...
Glupo mi je što kad se prebacuju novci sa Aircash na Aircash tuđi naplacuje se transakcija 50centi..
Glupo mi je što kad se prebacuju novci sa Aircash na Aircash tuđi naplacuje se transakcija 50centi..
Da li je to kod slanja putem telefona gdje se uipsuje broj onoga kojem se šalje ili vrijedi isto i ako se radi putem barkoda koji je netko poslao da mu se plati nešto?
Koliko vidim isto je. Onda je čak manja provizija 20cent kad se prebaci sa svog računa npr PBZ na tuđi Aircash.Nema mi smisla da je to jeftinije nego sa Air na Air
Aircash glupost na kvadrat!
Znaci nisu dovoljne kreditne i kripto kartice, nego dolazimo do toga da preuzmemo taj aircash i onda punimo sa nekim bonovima na tisku i sa kreditinim karticama? Smjesno!
Amo dalje,
facebook: preko 6500 lajkova, a post lajka 5-15 ljudi.
google reviews: tu vidimo da je aplikacija stara preko godinu dana
google play: 972 recenzije
app store: 3 recenzije (jaaako cudno)
provizije: deposit 0%, send 1%, withdraw 4%
ps: Kao da u nas nema placanje internet bankarstvom gdje ti uzme 0 ili 1kn za placanje racuna, ali ne idemo se zahebavati s ovim aplikacijama.
Dobro je ovo ostarilo.
Curve
curve poveži sa aircash karticom
nisi shvatio, ali dobro, pročitaj temu: https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-nasih-web-stranica/curve-fintech-koji-omogucava-placanje-telefonom/283539.aspx
ne prebacuješ ništa, curve se veže na tvoju karticu, kad platiš nešto sa curve, direktno se tereti kartica doadana u cureve walletu
znači dodaš aircash u curve aplikaciju, platiš curve karticom a sredstva se povlače sa aircash kartice