Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.157
|
čitano: 9.248.856
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
12 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Sirotanovic kaže...
Tri hrvatska , komedije koje su me oduševile:

Narodni heroj ljiljan vidić
Parodija na račun partizana i ustaša 😂

Comic sens
Fantastična gluma, pametno napravljen film , a opet komedija sa par valjanja i osmijeh kroz cijeli film , glazba odlična

posljednji Srbin u Hrvatskoj zombi parodija 😅

Na Netflixu se pušćaju.

od sva 3 - Comic Sans je miljama ispred ostala dva koji su obećavali, ali su debelo podbacili... 

pogledati i Vis-a-Vis (povezana je radnja sa Comic Sans - nije sEns :) )

14 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Jurassic World: Rebirth (2025) - znao sam da će biti loš, ispao je gori nego što sam očekivao :D ...većini likova očito vrućina spalila mozak, a nisu ni dinosauri bolji...

2 godine
BeLLicus kaže...
Jack Black kaže...

Imate kakvu preporuku za neke underrated i/ili manje poznate trilere? Pogledao sam vjerojatno sve americko iznad 7.5 - 8 na imdbu. Krenuo sam od nedavno s korejskima i gledao sam Oldboya, The Chaser, Parasite i Memories of murder. Vidio sam neke zanimljive skandinavske i spanjolske tako da moze apsolutno preporuka bilo cega, koji god jezik. 

Contratiempo (2016) - IMDb

Tijelo (2012) - IMDb

Tajna u njihovim očima (2009) - IMDb

Julijine oči (2010) - IMDb

Skriveno lice (2011) - IMDb

Očeva tajna (2006) - IMDb

ne bi ja previše gledao ocjene na IMDB inače ćeš propustiti puno dobrih filmova, posebno ako ne naginješ komercijali i mainstreamu.

evo jedna mala lista 

Midsommar

The Handmaiden

Uncut Gems

Take Shelter

Get OutUSNope (cijela "trilogija")

The Menu

Anatomy of a Fall (slow pace, ali izvrstan)

Under the Silver Lake (u stilu David Lyncha)

Decision to Leave

Stay

You Were Never Really Here

May God Save Us

Companion

The Little Things

I See You

Red Riding: The Year of Our Lord 1974 (cijela trilogija)

Side Effects

Department Q: The Keeper of Lost Causes

The Good Liar

The Pledge

Kimi

Blow the Man Down

Only the Animals

Below Zero

The Motive

The Night of the Sunflowers

The Girl in the Yellow Jumper

The Lighthouse

A Tale of Two Sisters

Wild Tales

The Aura

Wind River

Hell or High Water

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2025 22:23 (millennial).
15 godina

baš jučer "Sluškinja" bila, zbilja odličan film, povijesni, komorna drama, naglašeno erotsko-tanatoska....

Ju je je? Je ju je!
17 godina

Weapons (2025)

Na tragu Barbariana (2022), prethodnog filma istog redateljae. Vidi se njegov potpis.

Film je relativno spor jer prolazimo kroz priču nekoliko likova, jednog po jednog. Tu i tamo ubace neki jump scare da začine malo.

Priče od likova se nadopunjuju i isprepliću čime kao gledatelji otkrivamo sve više informacija, nakon čega WTF momenti postaji sve jasniji.

Meni film ima odličnu kinematografiju, posvećenost detaljima i općenito je sve dobro koncipirano i djeluje originalno.

Mislim da film ima i dosta social commentarya i vjerojatno neku dublju poruku koju još ne znam.

Oko zadnje četvrtine kreće rasplet i tu je već poprilično zanimljivo sve. Sami kraj je meni bio super i smiješan.

Da, smiješan, a film se vodi kao horor. I tokom filma više puta ćete se nasmijat vjerojatno na te neke bizarne situacije, pogotovo ako gledate u kinu.

Redatelj je eventualno mogao izrezat nešto minuta iz filma i to je to.

7.5/10

It won't happen unless you make it happen.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2025 19:00 (Hyperion).
14 godina

Superman (2025)

Izdražao sam 15 min i prekinuo, inače volim Supermena ali ovaj mi je negledljiv. 

14 godina
millennial kaže...
BeLLicus kaže...
Jack Black kaže...

Imate kakvu preporuku za neke underrated i/ili manje poznate trilere? Pogledao sam vjerojatno sve americko iznad 7.5 - 8 na imdbu. Krenuo sam od nedavno s korejskima i gledao sam Oldboya, The Chaser, Parasite i Memories of murder. Vidio sam neke zanimljive skandinavske i spanjolske tako da moze apsolutno preporuka bilo cega, koji god jezik. 

Contratiempo (2016) - IMDb

Tijelo (2012) - IMDb

Tajna u njihovim očima (2009) - IMDb

Julijine oči (2010) - IMDb

Skriveno lice (2011) - IMDb

Očeva tajna (2006) - IMDb

ne bi ja previše gledao ocjene na IMDB inače ćeš propustiti puno dobrih filmova, posebno ako ne naginješ komercijali i mainstreamu.

evo jedna mala lista 

Midsommar

The Handmaiden

Uncut Gems

Take Shelter

Get OutUSNope (cijela "trilogija")

The Menu

Anatomy of a Fall (slow pace, ali izvrstan)

Under the Silver Lake (u stilu David Lyncha)

Decision to Leave

Stay

You Were Never Really Here

May God Save Us

Companion

The Little Things

I See You

Red Riding: The Year of Our Lord 1974 (cijela trilogija)

Side Effects

Department Q: The Keeper of Lost Causes

The Good Liar

The Pledge

Kimi

Blow the Man Down

Only the Animals

Below Zero

The Motive

The Night of the Sunflowers

The Girl in the Yellow Jumper

The Lighthouse

A Tale of Two Sisters

Wild Tales

The Aura

Wind River

Hell or High Water

@millennial 

Odličan izbor/preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2025 23:37 (HOME123456).
6 godina
HOME123456 kaže...

Superman (2025)

Izdražao sam 15 min i prekinuo, inače volim Supermena ali ovaj mi je negledljiv. 

Ne odustajem, idem do kraja. Ni radnje, ni price, mix-max svacega, gluma ocajna, efekti kao da sam se napusio - sarenilo na sve strane, ali ne odustajem. 

Kako je ovo skupilo na imdb-u 7.5 na 205000, nejasno. Stovise nisam ni nesto zagrizen, volim ja pogledati i "filmove" za ove danasnje generacije, ali ovaj mi je totalan enigma.

9 mjeseci
Kad neki film tek izađe imdb ocjena nije objektivna, neki s većim budžetom koriste plaćenike na početku da im dižu ocjenu (recimo većina Marvel filmova su smeće a ocijene strašno visoke), tek kasnije komentari to malo isprave kad dodijele jedinice i dvojke.
Oni nižebudžetni filmovi njima filmska ekipa i valjda rodbina nahvale film recenzijama i ocjenom 10 ("wow best movie ever",...), a često se radi o smeću 🙄
Dok za one nelažirane ocjene i recenzije ljudi su previše kritični te se često šokiram kad film kojem dadem 10 komentari su "najgori film ikad 1" te film ima prosječnu ocjenu 5,7 i nažalost ostane tako niska ocjena.

https://m.imdb.com/title/tt27775403/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_c_5 .

Evo o ovom pričam za ovaj film prvi komentar koji je dao 1 napiše "adolescent" 🤔 meni je film za 10, baš sam se smijao a zaplet radnje je baš osvježenje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
16 godina

ja pak mislim da nisu fejk ocjene na imdbu, nego jednostavno vecini ljudi su dobri takvi trash "zabavni" uradci. imdb je pokazatelj kako razmislja velik broj ljudi, a ne pokazatelj prave kvalitete. velika vecina ljudi voli to gledat, pa zato ih i snimaju sve vise, sigurno ne jer su kino dvorane prazne. 

9 godina

misljenje o filmu je individualno,nekome se svidja, nekome ne, netko se zabavi, netko ne, nisu svi filmovi s nekom dubokom porukom i smislom.

Superman (2025)

cijelo vrijeme sam razmisljao dali je ovo nastavak, neki dio, nekih dijelova koje sam ocigledno propustio pogledati.

sareno je, veselo je, umjereno zabavno je, pasce je fora, iako realno ima samo jednu svrhu - da bude fora, sve blijesti, efekti, boje....

i to je to. sve ostalo je fail.  sve je as is, tako je kako mi kazemo da je, ali necemo objasniti zasto.

s obzirom da bi ovo (valjda) trebao biti n-ti reboot fransize, izuzetno je glupa ideja likove postaviti u situacije, a ne znas nista ni o likovima, ni situacijama.

kao jedan u nizu filmova o supermenu ok, kao supermen je fail.

ne znas nista o likovima, nema pozadine,nema nikakvog smislenog razloga zasto su likovi bas takvi, zasto su im akcije i interakcije takve, tko su oni uopce, njihovi motivi, razlozi. kemija nepostojeca, likovi se ubacuju bez smisla, bez motiva i razloga. i sto je jos gore, predstavljaju neke karikirane verzije sebe, kao da gledas parodiju a ne ozbiljan film.

ok, superman je dio kulture, barem nekad bio, ali, za danasnje gledatelje koji nisu gledali original(e), koji nisu citali stripove, ili su samo bili pod kamenom zadnjih 70 godina - nema sanse da shvate tko je sto, zasto, kako, zbig cega.

dijalozi su svedeni na one-linere, netko je paranoicno pazio da se film ne pretvori u nesto ozbiljno, pa taman kad se ucini, evo ga, sad ce tu biti neki smisao, neka logika, onda izvedu neki isforsirani humor, zez, i ode sve u tri krasne.

iznisljeni sukob izmisljenih zemalja, u europi, u kojoj pricaju cistim srpsko hrvatskim, ili hrvatsko srpskim je ono.... amerima mozda fora, njima jezik vjerovatno zvuci dovoljno neobicno, nama je to cista smijurija. ali valjda su naucili ruski u medjuvremenu,, pa to vise nije jezik svake izmisljene zemlje. opcenito cijeli taj setting europske zemlje je teski kretenizam s obzirom na ono sto je prikazano na ekranu.

moze se pogledati, ali bolje ne.

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
6 godina
Damir22 kaže...

misljenje o filmu je individualno,nekome se svidja, nekome ne, netko se zabavi, netko ne, nisu svi filmovi s nekom dubokom porukom i smislom.

Superman (2025)

cijelo vrijeme sam razmisljao dali je ovo nastavak, neki dio, nekih dijelova koje sam ocigledno propustio pogledati.

sareno je, veselo je, umjereno zabavno je, pasce je fora, iako realno ima samo jednu svrhu - da bude fora, sve blijesti, efekti, boje....

i to je to. sve ostalo je fail.  sve je as is, tako je kako mi kazemo da je, ali necemo objasniti zasto.

s obzirom da bi ovo (valjda) trebao biti n-ti reboot fransize, izuzetno je glupa ideja likove postaviti u situacije, a ne znas nista ni o likovima, ni situacijama.

kao jedan u nizu filmova o supermenu ok, kao supermen je fail.

ne znas nista o likovima, nema pozadine,nema nikakvog smislenog razloga zasto su likovi bas takvi, zasto su im akcije i interakcije takve, tko su oni uopce, njihovi motivi, razlozi. kemija nepostojeca, likovi se ubacuju bez smisla, bez motiva i razloga. i sto je jos gore, predstavljaju neke karikirane verzije sebe, kao da gledas parodiju a ne ozbiljan film.

ok, superman je dio kulture, barem nekad bio, ali, za danasnje gledatelje koji nisu gledali original(e), koji nisu citali stripove, ili su samo bili pod kamenom zadnjih 70 godina - nema sanse da shvate tko je sto, zasto, kako, zbig cega.

dijalozi su svedeni na one-linere, netko je paranoicno pazio da se film ne pretvori u nesto ozbiljno, pa taman kad se ucini, evo ga, sad ce tu biti neki smisao, neka logika, onda izvedu neki isforsirani humor, zez, i ode sve u tri krasne.

iznisljeni sukob izmisljenih zemalja, u europi, u kojoj pricaju cistim srpsko hrvatskim, ili hrvatsko srpskim je ono.... amerima mozda fora, njima jezik vjerovatno zvuci dovoljno neobicno, nama je to cista smijurija. ali valjda su naucili ruski u medjuvremenu,, pa to vise nije jezik svake izmisljene zemlje. opcenito cijeli taj setting europske zemlje je teski kretenizam s obzirom na ono sto je prikazano na ekranu.

moze se pogledati, ali bolje ne.

Za danasnje generacije je ovo nebitno. Ovo prvo je bitno jer su tako odgajani. Pogledaj recimo prvi i drugi avatar. Prvi dio ima pricu, odlicno tehnicki odradjeno, likovi i radnja razradjeni. Drugi dio predug, price nigdje, likovi se pojavljuju i nestaju. jedno pola sata kada oni dolaze u ono selo mozes komotno izbaciti i niko nece primijetiti da tu treba nesto biti.... Ni glave ni repa....

14 godina

Jučer sam pogledao tog Supermena, nisam mislio nakon pogledanog trailera ali slobodno vrijeme pa rekoh ko ga jebe. Pogledao sam čak do kraja i ukratko, bezveze. Damir je praktički sve rekao.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina

Ballerina - mislim ok, John Wick je Bog Isus i nezaustavljiv je, sada imamo našu heroinu koja po svemu sudeći i nije nešto pretjernao iskusna(doslovce nije ni do koljena Wicku), no s druge strane ima plot armor i žensko je pa je opravdano da sama dođe u gradić puno istreniranih ubojica i pobije cijeli gradić. Naravno, trenirani ubojice su malo previše trenkali tako da kada imaš vatreno oružje a netko hladno, nema smisla pucati na tu osobu, radije se jedan po jedan zaletavate na tu osobu da vas može sasjeći. Nemam problema s apsurdnim filmovima koji prihvacaju činjenicu da su apsurdni te su u konačnici fun, ovo je onaj primjer apsurndog filma koji pokušava biti ozbiljan te kao posljedica puno stvari nema veze s mozgom, ama baš nikakve. Osrednje loše...

https://www.imdb.com/title/tt7181546/

6 godina
Fallen87 kaže...

Ballerina - mislim ok, John Wick je Bog Isus i nezaustavljiv je, sada imamo našu heroinu koja po svemu sudeći i nije nešto pretjernao iskusna(doslovce nije ni do koljena Wicku), no s druge strane ima plot armor i žensko je pa je opravdano da sama dođe u gradić puno istreniranih ubojica i pobije cijeli gradić. Naravno, trenirani ubojice su malo previše trenkali tako da kada imaš vatreno oružje a netko hladno, nema smisla pucati na tu osobu, radije se jedan po jedan zaletavate na tu osobu da vas može sasjeći. Nemam problema s apsurdnim filmovima koji prihvacaju činjenicu da su apsurdni te su u konačnici fun, ovo je onaj primjer apsurndog filma koji pokušava biti ozbiljan te kao posljedica puno stvari nema veze s mozgom, ama baš nikakve. Osrednje loše...

A cuj ni John Wick nije nesto sto izucavaju seal timovi ili delta force tako....

Cisto sumnjam da se vojnici tog tipa (koji su trenirane ubice da se ne lazemo) zamajavaju sa ferplay i sl. Obavi se zadatak na najjednostavniji moguci nacin. I to je to. Ako si glup da na delta force krenes nozem to je tvoj problem.....Dobices 2 metka u grudi i jedan u celo po kratkom postupku....

15 godina
Fallen87 kaže...

Upravo je to moj dojam na sve John Wick filmove...svrstao bi to u teški sci-fi, lik izbjegne 5000000 metaka i sve pobije, pa nije Goku. I ajd takav je tip film, razumijem, ali nema nekog interesantnog plota i dijaloga da te drže uz to.

14 godina

Mission: Impossible - The Final Reckoning

Neču trošiti riječi jer film je strahovito dosadan, uz to ničime nije ni zaslužio neku "ozbiljniju" recenziju. Dijalozi su u najboljem slučaju prosječni, a pretjerano objašnjavanje svake točke radnje tretira publiku kao da nije u stanju razumjeti šta se dešava na ekranu. Toliko sam dugo čekao na ovaj film i razočaranje je zato bilo još i veće.

Može se pogledati ako baš nemate ništa pametnije za uraditi, a moje sječanje na ovaj film če se samouništiti za 5 sekundi.

5/10

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2025 17:39 (HOME123456).
17 godina
Čekaj onda da pogledaš zadnjeg Supermana :)

Meni zadnja MI nije tako loša kao tebi, ima nekoliko nelogičnosti ali da se pogledati. Ali mogli su bolje, to sigirno.

Ali zadnji Klark Kent me baš razočarao, čitao dobre recenzije kad ono... moje mišljenje je tu kao i od ovih par recenzija iznad.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2025 18:12 (Pero Dinamit).
11 godina

Pogledao novog Supermana. Drag mi je James Gunn, Guardiansi su mi odlični, pogotovo prva dva dijela, vidi se da je kreativan, ali mi se ne sviđa način na koji je zamislio novog Supermana. Jednostavo tu ne ide taj štih Marvela. Išao je na zaradu na kinoblagajnama, što je nažalost i uspio... Umjesto da nam ponudi brutalan film. Ovaj film već sada ima dvostruko veću zaradu od Blade Runnera 2, tako da dok je tržište takvo ništa drugo ne možemo ni očekivati... Mojoj frendici je novi Superman odličan, a za Blade Runnera nikad nije ni čula, a takve su vam preference prosječne osobe. Jbg.

17 godina
luka998 kaže...

Pogledao novog Supermana. Drag mi je James Gunn, Guardiansi su mi odlični, pogotovo prva dva dijela, vidi se da je kreativan, ali mi se ne sviđa način na koji je zamislio novog Supermana. Jednostavo tu ne ide taj štih Marvela. Išao je na zaradu na kinoblagajnama, što je nažalost i uspio... Umjesto da nam ponudi brutalan film. Ovaj film već sada ima dvostruko veću zaradu od Blade Runnera 2, tako da dok je tržište takvo ništa drugo ne možemo ni očekivati... Mojoj frendici je novi Superman odličan, a za Blade Runnera nikad nije ni čula, a takve su vam preference prosječne osobe. Jbg.

Ako pricamo o zaradi tanko je to za film kalibra supermana, jedan od 3 najpoznatija superjunaka. Film je trenutno nešto ispod 600 milliona dok je npr. Aquamna puno manje popularan superjunak isto od DC-a zaradio 1,15 milijardi a zadnji Batman iz 2022 je zaradio 772 miliona.

Bolje bilo kakav profit nego gubitak ali mislim da nisu baš prezadovoljni brojkama.

14 godina
JackIsBack kaže...
luka998 kaže...

Ako pricamo o zaradi tanko je to za film kalibra supermana, jedan od 3 najpoznatija superjunaka. Film je trenutno nešto ispod 600 milliona dok je npr. Aquamna puno manje popularan superjunak isto od DC-a zaradio 1,15 milijardi a zadnji Batman iz 2022 je zaradio 772 miliona.

Bolje bilo kakav profit nego gubitak ali mislim da nisu baš prezadovoljni brojkama.

Aquamen je izašao na vrhuncu Marvel hypea. Što god su tada izbacili je moglo probiti milijardu bez obzira na kvalitetu, pa je teško uspoređivati. Vjerojatno Superman bude nešto u plusu kad se podvuće crta, ali sigurno ni blizu koliko su očekivali. Naravno, nikad se neće saznati točan trošak pa su sve samo špekulacije. Na kraju dana, ako uspije stvoriti hype za sve slijedeće DC projekte (što sumnjam) onda će biti nevažno koliko je izgubio/zaradio.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

The Descent

-Kad bih trebao pripremiti popis najgorih mjesta u kojima se čovjek može izgubiti, špilja bi bila na prvom mjestu. Tama, gust zrak i osjećaj klaustrofobije dovoljni su da osoba izgubi kontrolu, a ako tome dodamo stvorenja prilagođena ovom stanju spremna da vas rastrgaju, to svaki pokušaj avanture može pretvoriti u vašu najgoru noćnu moru. Pa, upravo je to radnja filma "The Descent"

-Tehnički aspekt ovog filma je, blago rečeno, impresivan. Korištenje oskudnog i kreativnog osvjetljenja dočarava osjećaj klaustrofobije koji se mora osjetiti na ovakvom mjestu i prenosi ga na gledatelja, što je temeljna osnova za održavanje visoke napetosti. Ovo oskudno osvjetljenje također pomaže da imate  osjećaj beskrajnog i s malo mogućnosti za bijeg, istovremeno održavajući mogućnost da se nešto pojavi u bilo kojem trenutku.

- „The Descent“ se smatra suvremenim horor klasikom i to s dobrim razlogom.

-Preporuka.  7,5/10

13 godina

https://www.imdb.com/title/tt12908150/ dobar film, početak onako a kasnije neloš sa obzirom kakvi danas filmovi izlaze

11 godina

F1: The Movie (2025)

Trivia kaže: "Brad Pitt was paid $30 million, the biggest salary of his career." Malo mi je to bezveze s obzirom da je Pitt po meni imao dosta boljih izdanja... Nije mi vjerodostojno odglumio lika koji voli brzinu, trkanje i sl. Nije me uspio uvjeriti bez obzira koliko to film pokušavao. Ne pratim baš formulu 1, ali je u filmu korišteno toliko nekakvih legalnih scammova da mi takva priča baš i nije legla. Prema mom mišljenju trebali su ići u totalnu fikciju... Imam osjećaj da su morali raditi takvu priču jer su koristili realne F1 vozače. Malo mi je iskreno bezveze vidjeti Verstappena, Hamiltona, itd. pored Brad Pitta i ostalih glumaca. Na kraju je bilo dosta napeto i to je provjereni redatelj (novog Top Guna) odlično odradio. Neke sekvence su baš inspirirajuće, motivirajuće i super napravljene. Između tih super scena, ima dosta cheesy trenutaka... U Top Gunu mi je to više išlo nego ovdje. Svakako se film isplati pogledati, ima super lijepih scena, ali ako bih išao uspoređivati s Rushom, onda mi je Rush nekako puno bolji, autentničniji i topliji. 

11 godina

American Gangster (2007)

Dobar je film, dosta lako sam ga pogledao, samo mi se ne sviđa što kada malo istražujete samo 50% je istina (ako i toliko), a film je baziran na stvarnim događajima. Koliko sam shvatio, stvari su otprilike funkcionirale kao i na filmu, međutim karakteri ljudi su dosta različiti. Denzel je to odradio nekako cool, stoički, a taj njegov lik u stvarnosti uopće nije bio takav. Tak da ono, docudrama, biografski film s teškom rezervom. Ovaj film mi nije ni lijevo ni desno. Niti je išao full replicirati realne događaje i karaktere, a nije bio niti nešto brutalan, napet i intrigantan jer bi otišli previše od stvarnosti.

14 godina

Mission: Impossible - The Final Reckoning

Isto pogledao film i mogu rec da sam prvih 45 minuta skoro zaspao, mislim oni očekuju da se ljudi sjete svih Mišn imposibl filmova pa onda udare prvih 45 minuta po toj povijesti filmova, a ti ako si pratio pratio odnosno sjetio se razumjet ćeš ako nisi ko te J.  Poslije tih 45 min kasnije nemogu reć da je bilo loše, bilo je čak i napeto i zabavno da ne spojlam sad ali brate mili malo preveč ta cijela radnja prelazi u sci fi, Ethan Hunteru toliko toga polazi za rukom da je to malo blesavo i gledati.  Sve u svemu, trebali su malo smanjiti doživljaje i popuniti rupe u priči i bio bi ok, ocjena. 6/10. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2025 14:48 (Cryogenic).
9 mjeseci
Baš sam nedavno pogledao nemoguće misije , od 1996 pa do 2015, prvi je imao šarma , te ostali sve manje. Plan je bio pogledati sve prije ovog novog. Ovih novijih se još sjećam da mi nisu bili nešto premda vrlo dobri filmovi (onaj predzadnji kad se biju u vlaku glazba je top 😎).
Spojler za ljubitelje u nastavku.
...........
Baš mi dopizdilo gledati, više ista prožvakana tema uvijek krtica u njihovoj ekipi , ako nije šef onda je direktor, te pitanje dali je nova Hunterova cura s njima ili radi protiv njih. A najjače ono sa savršenim maskama i kopijom glasa 🙄, mislim i maloumnik bi skužio da nije pravo lice neg da je umjetna maska , pa kako oči da ne prepoznaju najbliži (žena suprugu recimo), a di još ono da je Tomica Cruz niži za glavu od onih u koje se maskira ... s toga leži ime filmova nemoguća misija. Tako da ovaj zadnji neću niti gledati, ima puno boljih špijunskih akcijskih filmova.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:55 (Sirotanovic).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice