Soundbar i sviranje CD-a i/ili vinyla

poruka: 3
|
čitano: 1.303
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav,

imam SL5Y 2.1 soundbar od LG-a spojen na LG-ev OLED tv. Htio bi nabaviti komad hardwarea da mogu svirati fizičke CD-e i eventualno ploče. Imam par pitanja:

1.0 Koju vrstu uređaja nabaviti da čita CD/vinyl a da mogu spojiti na SL5Y? Ima li to uopće smisla?

2.0 Da li mislite da bi zvuk oupće bio kvalitetniji nego kada puštam glazbu digitalno preko Bluetootha?

3.0 Ako uzmem Audio-Technica AT-LP120XUSB player što mi je još potrebno da bi sustav funkcionirao i da li to uopće mogu spojiti na soundbar?

4.0 Zašto cd playeri u 2025 koštaju 500 €? xD

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Soundbar i sviranje CD-a i/ili vinyla
Vash'jir kaže...

Pozdrav,

imam SL5Y 2.1 soundbar od LG-a spojen na LG-ev OLED tv. Htio bi nabaviti komad hardwarea da mogu svirati fizičke CD-e i eventualno ploče. Imam par pitanja:

1.0 Koju vrstu uređaja nabaviti da čita CD/vinyl a da mogu spojiti na SL5Y? Ima li to uopće smisla?

2.0 Da li mislite da bi zvuk oupće bio kvalitetniji nego kada puštam glazbu digitalno preko Bluetootha?

3.0 Ako uzmem Audio-Technica AT-LP120XUSB player što mi je još potrebno da bi sustav funkcionirao i da li to uopće mogu spojiti na soundbar?

4.0 Zašto cd playeri u 2025 koštaju 500 €? xD

Hvala

1. CD player s optickim izlazom, DVD/Bluray player s optickim i HDMI izlazom. Možda...

2.Teško da ćeš skontat na sounbaru

3.PC ili nekakvi ADC konverter

4.Zato šta ih je očito ekipa spremna platit toliko.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2025 14:16 (om-prat).
10 godina

Kod mene su još uvijek audio kazete u funkciji, i to na dnevnoj bazi. Jedino je zeznacija naći ispravan tapedeck jer ih je većina u nekom problemu, od onih najskupljih do onih najjeftinih.

Taraba WoW
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice