Koju kosilicu za travu?

poruka: 242
|
čitano: 329.720
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Koju kosilicu za travu?

U redu. Još jedna osoba mi je preporučila istu takvu kosilicu u Pevexu, samo što ima 2.6KS.

Samo, jedna ima ocjenu 3.6/5, a druga 3.8/5 na poprilično velikom uzorku. Zna li se možda zašto je tako?

14 godina
Re: Koju kosilicu za travu?
Marko_95 kaže...

U redu. Još jedna osoba mi je preporučila istu takvu kosilicu u Pevexu, samo što ima 2.6KS.

Samo, jedna ima ocjenu 3.6/5, a druga 3.8/5 na poprilično velikom uzorku. Zna li se možda zašto je tako?

A gle, 300 € nije baš neki iznos za samohodnu kosilicu, budimo realni. Ne možeš očekivati čuda. Lošija plastika, tanji lim, mali tank goriva, gušenje kosilice kod guste trave, svašta može biti razlog niže ocjene. Naravno, to ne znači da će nekome baš takva kosilica biti savršena za njegove potrebe.

Onako prijateljski... po meni ti je najpametniji potez da se dogovoriš s tom osobom kojoj želiš kupiti kosilicu. Da, gubiš efekt iznenađenja, ali barem ćeš kupiti nešto što ta osoba stvarno želi i zna da joj je dovoljno dobro. A i možda doda još koji euro pa kupite kvalitetniji stroj. Ipak se to kupuje na dulje razdoblje.

Imaš ovako nešto sa Honda motorom https://www.ekupi.hr/hr/Alati-i-strojevi/Vrtni-alati/Kosilice/Motorne-kosilice/VILLAGER-motorna-kosilica-ATLAS-5111H-HONDA/p/EK000651154 

Ili barem kupiti online da se može isprobati i vratiti u roku 14 dana. Ako je moguće, treba provjeriti koji su uvjeti povrata.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice