Zanima me koliko zvučnika ima nokia? Meni od pozadinskih 2, svira samo jedan i to lijevi. Desni zvučnik nije uopće u funkciji. Bila sam na servisu pa su mi rekli da nokia ima samo jedan zvučnik,pa me zanima čemu služi desni. Hvala
ima 2 al je ljevi jaci a desni je slabiji il ga uopte ni nema
Ima jedan mono zvučnik. Druge "rešetke" su vjerojatno samo zbog balasiranja dizajna.
Zanima me da li se može isključiti punjenje uređaja kad se spoji preko USB kabla?
Zanima me da li se može isključiti punjenje uređaja kad se spoji preko USB kabla?
kolko ja znam ne ali google is your friend
e ima li tko iskustava sa updateom c7 na symbian Anna
e ima li tko iskustava sa updateom c7 na symbian Anna
to i mene zanima...
I dal je tko uspio staviti Symbian Anna na svoju nokiu c7?
Da jesam. Kaj te zanima?
Pa nikako da stavim na svoju nokiu c7. Cijelo vrijeme pokušavam i stalno piše da nema updata, trenutno sam na verziji 0.14, PR 1.2
Skini Nokia Software Updater
Da jesam. Kaj te zanima?
Koji ti je product code? Jesi li nadogradio službenim putem?
Da nadogradio sam službenim putem, gdje mogu pogledati product code i za što mi to treba?
mozes pogledati kad skines bateriju treba ti pisati imeb il tak nes a i imas kod kad utipkas onda ti pokaze, to ti treba da bi signao igricu/aplikaciju evo ti stranica za teme i hd igre(cjele)
www.n8fanclub.com
www.c7fanclub.com
svejedno ti je ali ti n8fanclub ima vise igrica a ustvari su to mobiteli s istim procesorom
Ali nikako da pronađe nadogradnju na symbian Anna. Da li možda zna netko kako da to uspijem staviti
Morate se strpit, polako svi dobivaju, ali cak nisu svi dobili ni u uk i usa a kamoli u hrv.
Meni još uvijek piše nema nadogradnje, da nije možda mob u greški?
Meni još uvijek piše nema nadogradnje, da nije možda mob u greški?
Ni meni još ništa ne javlja.
P.S. Na Nokijinom službenom forumu još nemaju informaciju kada će Anna biti dostupna za hrvatsko tržište.
Za sve one koji mogu instalirati Annu. Drugio dio sam morao skinuti preko mobitela

Symbian Anna
Za sve one koji mogu instalirati Annu. Drugio dio sam morao skinuti preko mobitela
Kako si uspio instalirati Annu? Koristeći Phoenix ili službenim putem?
S Nokia Ovi Suite
S Nokia Ovi Suite
Koji ti je product key? Jel mobitel kupljen u Hrvatskoj?
Symbian Anna
pa kakva jew razlika od ^3 symbian?
S Nokia Ovi Suite
Kupljen je u Beču. Kaj će ti product key?
Symbian Anna
Jedino kaj sam skužl je da ne mogu otvarati pdf i word datoteke. Ima neke nove aplikacije, nove ikone...
S Nokia Ovi Suite
Kupljen je u Beču. Kaj će ti product key?
Symbian Anna
Jedino kaj sam skužl je da ne mogu otvarati pdf i word datoteke. Ima neke nove aplikacije, nove ikone...
Ne treba mi product key. Htio sam samo vidjeti jel isti kao moj. Sad vidim da je kupljen u Austriji. :)
Ako su vam nestale aplikacije poput quick officea znači da niste instalirali Symbian Anna 1/2 (sadrži Quickoffice i pdf reader) i Symbian Anna 2/2 updateove koji se pojave poslije glavne instalacije Anne.
Ako su vam nestale aplikacije poput quick officea znači da niste instalirali Symbian Anna 1/2 (sadrži Quickoffice i pdf reader) i Symbian Anna 2/2 updateove koji se pojave poslije glavne instalacije Anne.
Instalirao sam i jedno i drugo i nesatli su ti programi
@amazon637: Jesi li probao reinstall firmwarea? Možda ti se prilikom instalacije nešto sprčalo. Napravi hard reset, reintstall, a od backupa samo kontakte, poruke, kalendar i bilješke, ostalo nemoj, slike, glazbu, bla, bla... pokušaj očistiti memoriju (sve cut/pasteaj na PC, izvadi mem. karticu). Možda je nešto od podataka koji su gore zeznulo stvar... ako ni to ne pomogne.. nazovi Mobis pa pitaj...
P.S. Ovo što sam rekao je samo moje mišljenje što bi moglo pomoći da sve profunkcionira, nisam probavao tako, dapače, ja za svoj PC još nemam update (Tele2), pa ne mogu reći da li je meni install bio uspješan, ali ću tako raditi jer sam ja sa svojom E66 morao tako raditi, očistiti mob da bi mi update uredno prolazio (bez onzira bio Ovi Suite ili Phoenix).