Nazovi Ferengija za MaxTV

poruka: 237
|
čitano: 95.234
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nazovi Ferengija za MaxTV".
16 godina

Ista stvar i kod mene.

Ista stvar kod susjeda.

Ista stvar kod svih koje poznajem...

Koma...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nazovi Ferengija za MaxTV
Faerdhur kaže...

Hmmm... Ne kužim, ne znam jel više osjećam neku čudnu bol u predjelu anusa ja ili Drago, ali je bitno da je tebi lijepo Namigiva

Nemam takvih problema. Ne bi ih ni ti imao da ne puštaš brojne goste na stražnja vrata. Mislim, "gej je o-kej", ali ovo ti je forum o računalima..

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Drago kaže...
Nemam takvih problema. Ne bi ih ni ti imao da ne puštaš brojne goste na stražnja vrata. Mislim, "gej je o-kej", ali ovo ti je forum o računalima..

"I'm straight! I'm straight!" (Kenny, TV series My Name is Earl s.1, ep.1)

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
neaktivan

Gle, probaj zivjeti na selu. Onda ces tek vidjeti sto je ADSL, a o MAX tv-u mozes sanjati.

1MBit download, 188kb upload pa ti imaj home office. Sto? Niste zadovoljni? Otkazite uslugu.

Mogao bi umjesto gledanja telke i p0rna pametnije utrositi vrijeme Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina

Tako je, krave se nece same izmust :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crolisco kaže...

ok nije to baš tako, ali nije niti idealno

mene zanima druga stvar

kak radi HD maxtv

da li to netko ima i da li steka

ja osobno ne znam nikoga tko moze uopće dobiti HD

ne steka cesto ponekad steka.ako nemas na tv hd neces to moc izvest.svi novi lcd to imaju 80% ih ima.a sad ti vidi jeli ti tvoj tv ima...
MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2
17 godina
neaktivan

Ja sam vrlo zadovoljan sa T-Comom i MaxTV-om.

MaxTv nisam nikada ni poželio.

Liniju i DSL prebacio sam na Optimu.

Nisu ni oni cvijeće, ali u gotovo godinu dana help-desk zvao sam samo jednom radi maila i ispalo da su oni nešto prčkali server.

T-komovci su bili prilično česti "gosti" na mojoj liniji uz iste one spike kako linija niš ne valja, pa sam daleko od centrale,

pa u ormariću sve hrđavo(možda su očekivali da bi se ja trebao penjati na stup i glancati ga).

Na kraju ostalo sve isto osim operatera, a problema nema.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i moj savjet onima koji se dvoume dali kupiti max tv uslugu.

Jako sam zavovoljan, usluga je vrhunska, za smisno male novce uvik imate sta gledati.

Ne zahtjeva instalaciju nikakvih antena na objekt, kvaliteta usluge ne ovisi o vremenskim uvjetima.

Definitivno dobra kupovina za 60-ak kuna mjesecno!

Svakako pati od nekoliko djecjih bolesti ali vremenom ce sigurno "ozdraviti".

vatrom

0 0 hvala 0
17 godina

Na nekoju fintu meni radi super maxtv, maxadsl, te imam cak i maxtv hd koji radi savrseno, te oko nove godine se je nesto shebalo na accu te mi je brzina skidanja kod dobrih servera oko 1mb/S sa ukljucenim maxtvom i jos dodatnih 300kb/S ako ugasim maxtv, vjerojatno sam  u 0.01% zadovoljnih korisnika maxtv hd :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2009 21:28 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Evo da ne bude zabune...

Jučer sam gledao tekmu na sva 3 moguća načina:

Prvo poluvrijeme analogni signal

Prva polovica drugog poluvremena MaxTV

Druga polovica drugog poluvremena DIGI

Uvjerljivo najgora slika bila je na MaxTV-u. Najbolja slika je bila na DIGI-ju.

Za potrebe ovoga sam išao na 3 različite lokacije.

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina

A svi televizori su bili lcd? Jer ako su sa katodnom cijevi, možda je zbog toga bila lošija slika, ne znam. I zbog čega je bila najgora? Smetnje, one neke crte preko slike ili nešto treće? Jer kod mene je recimo slika na sony lcd-u, ne znam točno model jer nisam kod kuće, sasvim solidna...

edit: bar da si uslikao fotićem slike na tv-u pa da usporedimo slike Osmijeh

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 11:26 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

E tako sam nešto baš i ja mislio reći... gledao je na tri različite lokacije, tri različita TV-a, spojena možda na tri različita načina.

No neporecivo je da maxTV ima velikih problema s izrazito zahtjevnim pokretnim slikama.

Od sporta, na maxTV-u je najbolja slika kad je skijanje (zbog snijega), a najgora kad je vaterpolo (zbog vode).

Čuvaj živce! Izbjegavaj Vista vs XP teme!
17 godina

Vidi se kompresija, slika je nekako isprana i kao da fali zasicenosti bojama, ma los je MaxTV ,mozda srede to sve jednog dana..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zstef kaže...

E tako sam nešto baš i ja mislio reći... gledao je na tri različite lokacije, tri različita TV-a, spojena možda na tri različita načina.

No neporecivo je da maxTV ima velikih problema s izrazito zahtjevnim pokretnim slikama.

Od sporta, na maxTV-u je najbolja slika kad je skijanje (zbog snijega), a najgora kad je vaterpolo (zbog vode).

Ali sigurno TV ne utječe na pad framerate-a ne? A to je bilo presudno - povremeno je slika išla u 10-ak fps što je totalno nedopustivo!
Freak Show Inc.
17 godina

Da, slažem se, povremeni pad framerate-a je veliki problem. Nema neke veze s kompresijom ili kvalitetom slike, jednostavno dolazi do gubitka sličica.

Mislim da T-Com-ovci to nisu sposobni riješiti.

Iako se taj problem pojavio s dolaskom Atlante. Na prvom Kreatel STB-u to nisam primjećivao.

Čuvaj živce! Izbjegavaj Vista vs XP teme!
16 godina
neaktivan

Ja sam zadovoljan sa MaxTv-om... Slika odlična, nikad ne pada frame rate, zblokirao se možda 2-3 puta, imam hd programe ( ma da nisu u HD rezoluciji, nego 700X500 i nešto nezz. točno, ali slika je preko cjelog 16:9 ekrana!) i ne pojavljuju se oni "kvadratiči".... Što god da gledam sve je super...

AMD Turion 64X2 TL-60 2.00 Ghz, Nvidia GF8600M GS, 2 Gb Ram DDR2, 250 GB HDD, 15.4" WXGA 1280X800 monitor Registrirajte se na hrvatski s1 travian server!!! http://www.travian.com.hr/?uc=hr1_25689
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 12:48 (Krmic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi to jednostavno ne radi i točka.

0 0 hvala 0
17 godina
Krmic kaže...

Ja sam zadovoljan sa MaxTv-om... Slika odlična, nikad ne pada frame rate, zblokirao se možda 2-3 puta, imam hd programe ( ma da nisu u HD rezoluciji, nego 700X500 i nešto nezz. točno, ali slika je preko cjelog 16:9 ekrana!) i ne pojavljuju se oni "kvadratiči".... Što god da gledam sve je super...

Koji imaš STB? Atlantu ili novog Siemensa?
@Toma23: Da malo pojasniš što to ne radi? I kako...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 12:55 (zstef).
17 godina
neaktivan

Max imam od kad je izašao.Živim 25 km van grada, i usluga je tak.Sranjasta.Resetiravanje u prosjeku dva, tri puta tjedno.Zaštekavanja na par sekundi 4 do 5 puta dnevno.Poruka sa nedostupnim kanalom povremeno.Ali to mi ne smeta toliko.Ono što mi smeta je slijedeće.

1.Programi su generalno loši, u prijevodu, nemaš što pogledati, sve se stalno ponavlja, od dokumentaraca, filmova, do serija.Sport ne gledam.Tako da uglavnom gledam ono što bih gledao i na antenu, Novu i rtl.

Zadržavam Maxtv zbog činjenice da ću otkazati HRT pretplatu čim iz kuće izbacim crt TV i kupim LCD bez tunera, tako da iz HRT ne mogu reći da imam TV ili antenu.Tako da ću plačati samo max, a to se već isplati, jer ako već nešto moram plaćati onda je to ipak bolje maxtv nego HRT.Znam da se i sad može odjaviti HRT sa telkom i antenom , ali bogme mi se neda obilaziti sudove i da mi policija kuca na vrata, a kad jednom stavim LCD (makar u ovlaštenom servisu platio da mi izvade tuner), lijepo ću staviti pokraj tv satelitski reciver, dvd recorder.Pa neka ovi tuljani dokažu da ja gledam HRT.

2.Sučelje i prebacivanje kanala, te navigacija po menijima je užasno sporo, a tome još i pridonosi loš daljinski koji ima "drvene" tipke, koje sa vremenom budu sve tvrđe.

3.Dugotrajno povlačenje firmwarea sa servera na set-top box pri resetiranju je očajno loše riješeno.

4.Snimalica je očajno implementirana, da ne kažem kako je lopovski naplačivati uslugu skladištenja materijala na serveru kad postojeći set top boxovi imaju mogućnost ugrađivanja hard diskova.Imaju čak i usb port ali sve je to kao nefunkcionalno, tako da se ne može materijal snimati na "kućni hard".Lopovi nema šta.A da ne govorim o neispravnom EPS vodiču, gdje se vremena emisija ne korigiraju aktivno, pa se često desi da fali dio filma ili čega već što se snimalo.

A i činjenica je da snimalica često ne funkcionira (zašteka cijeli maxtv) kad puno korisnika želi koristiti navedenu uslugu.Npr na staru i novu godinu bilo je nemoguće gledati bilo što snimljeno na snimalici.Ne kažem da su svi imali taj problem ali sigurno dobar dio korisnika je imao.

Usluga je relativno ok ako se ne očekuje puno, a spremni ste iskipati cirka 90 kuna (jer bez snimalice je totalno bez veze imati max).

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zstef!!!

Imam ti Atlantu... A ruter je Zyxel (ako ti to znači nešto)...

AMD Turion 64X2 TL-60 2.00 Ghz, Nvidia GF8600M GS, 2 Gb Ram DDR2, 250 GB HDD, 15.4" WXGA 1280X800 monitor Registrirajte se na hrvatski s1 travian server!!! http://www.travian.com.hr/?uc=hr1_25689
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 15:51 (Krmic).
17 godina
neaktivan

Vecina vas pljuje po maxtv-u. Pa zasto se uopce uzeli nakon probnog perioda ? Ne kuzim.

Kak svima ostalima sve normalno radi ? Je, daljinski je u ku***, al to je jedina mana.

Imas sve na njemu. Tajmer emisije koju zelis snimiti, ikakvih strahovanja dal ce program kasniti

pa neces imati kraj ili nesto sl. Imas videoteku cije su cijene u okviru videoteka, s obzirom da ne moras

napustati svoj topli dom (narocito u ovim vemenskim uvjetima), programa ima puno i takvi su kakvi su.

Sve u svemu nisu losi, vecina lokani jer ipak mi pricamo hrvatski jezik, zar ne. Ima puno sporta, muzike,

dokumentaraca, crtica. Za svakog ponesto. Za tih 20 kuna vise od recimo DigiTV nudi barem duplo vise.

Svi na pocetku imaju problema. I ja sam imao. I isto sam piz*** kao i vi, ali poziv 1, 2, 10 dok nisu sve sredili

i eto sad je odlicno. Surfanje (pa i skidanje i uploadnje full brzinom) ne uzrokuje nikakve probleme MaxTVu.

Treba malo strpljenja da sve se sredi. A ne odmah da ne valja...

0 0 hvala 0
17 godina
Baotica kaže...

Max imam od kad je izašao.Živim 25 km van grada, i usluga je tak.Sranjasta.Resetiravanje u prosjeku dva, tri puta tjedno.Zaštekavanja na par sekundi 4 do 5 puta dnevno.Poruka sa nedostupnim kanalom povremeno.Ali to mi ne smeta toliko.Ono što mi smeta je slijedeće.

1.Programi su generalno loši, u prijevodu, nemaš što pogledati, sve se stalno ponavlja, od dokumentaraca, filmova, do serija.Sport ne gledam.Tako da uglavnom gledam ono što bih gledao i na antenu, Novu i rtl.

Zadržavam Maxtv zbog činjenice da ću otkazati HRT pretplatu čim iz kuće izbacim crt TV i kupim LCD bez tunera, tako da iz HRT ne mogu reći da imam TV ili antenu.Tako da ću plačati samo max, a to se već isplati, jer ako već nešto moram plaćati onda je to ipak bolje maxtv nego HRT.Znam da se i sad može odjaviti HRT sa telkom i antenom , ali bogme mi se neda obilaziti sudove i da mi policija kuca na vrata, a kad jednom stavim LCD (makar u ovlaštenom servisu platio da mi izvade tuner), lijepo ću staviti pokraj tv satelitski reciver, dvd recorder.Pa neka ovi tuljani dokažu da ja gledam HRT.

2.Sučelje i prebacivanje kanala, te navigacija po menijima je užasno sporo, a tome još i pridonosi loš daljinski koji ima "drvene" tipke, koje sa vremenom budu sve tvrđe.

3.Dugotrajno povlačenje firmwarea sa servera na set-top box pri resetiranju je očajno loše riješeno.

4.Snimalica je očajno implementirana, da ne kažem kako je lopovski naplačivati uslugu skladištenja materijala na serveru kad postojeći set top boxovi imaju mogućnost ugrađivanja hard diskova.Imaju čak i usb port ali sve je to kao nefunkcionalno, tako da se ne može materijal snimati na "kućni hard".Lopovi nema šta.A da ne govorim o neispravnom EPS vodiču, gdje se vremena emisija ne korigiraju aktivno, pa se često desi da fali dio filma ili čega već što se snimalo.

A i činjenica je da snimalica često ne funkcionira (zašteka cijeli maxtv) kad puno korisnika želi koristiti navedenu uslugu.Npr na staru i novu godinu bilo je nemoguće gledati bilo što snimljeno na snimalici.Ne kažem da su svi imali taj problem ali sigurno dobar dio korisnika je imao.

Usluga je relativno ok ako se ne očekuje puno, a spremni ste iskipati cirka 90 kuna (jer bez snimalice je totalno bez veze imati max).

Nisam siguran ali mislim da ne možeš otkazati samo tako pretplatu za HRT. Moj stari je poslao zahtjev da otkaže tv pretplatu baš zbog max-a i odgovorili su mu da ne mogu, jer dok ima TV mora plaćati i pretplatu. Ti njima možeš reći da nećeš gledati preko antene ali kak da oni budu sigurni u to? Ali, pazi sad, reci da su ti ukrali tv/otišli kondenzatori pa ne radi/dao ga nekome pa onda imaš argumente za otkazivanje tv pretplate. Namigiva
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
protjeran
erar kaže...

Ima jedna priča:

Imao sam jednog majstora za pločice, koje mi je postavio u kupaonici. Tako me je zaribao da svaki put kada ga sretnem negdje u gradu, platim mu piće i hvalim ga pred "prijateljima", tako da ne zaj... samo mene, nego i druge.

Toliko o hvaljenju MaxTV-a.

Cool
17 godina

isto i kod mene .. a imam ga od kada se pojavio .. ali ja bi trebao mjenjati kucnu instalaciju jer je doista losa .. mozda 5mbit propusta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Nisam siguran ali mislim da ne možeš otkazati samo tako pretplatu za HRT. Moj stari je poslao zahtjev da otkaže tv pretplatu baš zbog max-a i odgovorili su mu da ne mogu, jer dok ima TV mora plaćati i pretplatu. Ti njima možeš reći da nećeš gledati preko antene ali kak da oni budu sigurni u to? Ali, pazi sad, reci da su ti ukrali tv/otišli kondenzatori pa ne radi/dao ga nekome pa onda imaš argumente za otkazivanje tv pretplate. Namigiva
 Činjenica je da možeš otkazati pretplatu na HRT.I to čak ako i zadržiš TV i antenu, bilo je čak i novinama, neki lik iz dalmacije je otkazao pretplatu, HRT ga utužio na sud, i HRT je na kraju popušio.Imam negdje i članak sa uputstvima kako otkazati pretplatu.Ako baš bude interesa budem skenirao.

A najjača mi je fora kako je HRT popušio zaostalu pretplatu u periodu od 10 godina (10 godina neplaćanja).Jedna moja rođakinja nije plaćala pretplatu 10 kuki, eh sad, hrteovce su je tužile, pa tužile opet i tak dalje, dok sve to nije došlo na ovrhu.Eh onda je moj rođak a njen suprug skužio da na svim uplatnicima piše prezime na neispravan način, tj zamjenili su mjesta dva ili tri slova.Eh sad, on ti je uzeo sve te uplatnice i otišao na hrt pravnu službu i reko da ta osoba (sa tim prezimenom) ne postoji na njegovoj adresi.Naravno ovi su ga stali uvjeravati kako je to sam tipfeler, ali moj rođak se nije dao, i reko im da će ih utužiti, pošto ta osoba kao ne postoji na njegovoj adresi, kao čim bi vidio tu uplatnicu on bi je zavitlao u smeće jer kao ne zna on ko je ta osoba, ali tu je nema Namigiva.I tak ti je on čekao da se pojave ovi u ovrhu, no pojavio se nije nitko, jer su valjda ovi pravnoj službi skužili da je ovo sranje, tak da su mu poslali dopis da ne mora platiti tih 10 kuki zaostataka, nego nek samo nastavi plaćati tekuće rate.Pa ti vidi.

A ovo kaj je tvoj stari napravio je klasika.Pa naravno da će se boriti rukama i zubima za pretplatu, pa kaj si očekivao, da će reć, da nema problema.Ne, imaš proceduru koju moraš poštivati, i onda opet možeš očekivati da te tuže, ali na kraju krajeva, ako je sud jednom donio presudu o jednakom slučaju, to se uzima kao presedan na koji se onda obično odvjetnik obrane poziva u parnici, a suci se obično onda donose presudu na temelju takvih presedana.DA ćeš imati zavrzlame, imat ćeš, ali bitan je ishod.Ja znam da ću je otkazati samo kad maknem antenu i crt, i kupim LCD bez tunera ili ću dati ukloniti tuner u ovlaštenom servisu i tražiti ću potvrdu od tog servisu o uklanjanju tunera (kitu će mi neko od hrtovaca prčkati po mojem ekranu).Eto.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2009 11:24 (Baotica).
17 godina

Probni period teče tek od uspješnog prvog startanja maxtv prijemnika. Tako da ti ne može isteći probni period čekanjem na instalaciju.

Moja priča s maxtvom je također zanimljiva. Naručio sam adsl i maxtv 19.1.2008. ADSL je došao za nekih 2 tjedna, a za maxtv sam recimo svaka 2 mjeseca zvao da pitam kako napreduju.

I još sam im morao objašnjavati da IMAM problem s maxtvom i da se sastoji od toga da prijemnik još NIJE došao - jer je kod njih pisalo da već imam prijemnik - al bez serijskog broja - što je dokaz da je bila nekakva muljaža. I tako svaki put. Onda zbunjeni operater kaže da pričekam da nađe nekog iznad sebe, valjda. Samo jednom mi se dogodilo da se dotični vrlo ljubazno ispričavao, čak me s nevjericom pitao da li zbilja i dalje želim maxtv. To je bilo negdje u 7. mjesecu...

I na kraju sam dobio maxtv nakon točno 10 mjeseci čekanja. Lijepo što su mi ga poslali odmah sa Thomsonovim ruterom - ili je to bila neka akcija?. Kako bilo, za sada mi radi još uvijek na D-linku i povremeno se nakratko smrzne slika. Jednom, možda, je pisalo da je kanal nedostupan (htv2).

Kad sam ga prekopčao, da bude na drugom mjestu zbog fešte - uopće nije radio, sve same greške "-5" ili da je greška u korisničkom računu - e da bi drugi dan (nakon fešte) proradio od prve.

Kvaliteta slike je ispod očekivane. Dovoljno je na bilo kojem programu pričekati pretapanje slike (ne treba čekati vaterpolo ;) i već se iz aviona vide artefakti kompresije.

17 godina
neaktivan
Baotica kaže...
Pero Dinamit kaže...

...Ne, imaš proceduru koju moraš poštivati, i onda opet možeš očekivati da te tuže, ali na kraju krajeva, ako je sud jednom donio presudu o jednakom slučaju, to se uzima kao presedan na koji se onda obično odvjetnik obrane poziva u parnici, a suci se obično onda donose presudu na temelju takvih presedana....

U američkim tv serijama lijepo izgleda kada se odvjetnici pozovu na presedan, ali koliko ja znam to postoji samo u anglosaksonskom pravu, ali ne i u našem, europskom, koji se temelji na rimskom pravi. Naši suci se pri donošenju presuda moraju držati zakona "kao pijani plota".
A kako se bori protiv plaćanje TV pretplate pogledajte ovdje. Zamislite da tako i Stipe Mesić i Ivo Sanader javno odbiju plaćati TV pretplatu.
17 godina
Baotica kaže...

1. pa ponuda je sličnao kao kod ostalih kablovski providera.
2. nije mi jasan taj drveni daljinski. Meni je daljinac skroz super. Ono što nevalja je spor STB, koji ne hvata sve komande, ali to je ispravljeno u novom STB (onaj crni), a i taj se brže boota.
4. snimalica je super implementirana. Jesi koristio automatsko snimanje serijala koje se postavlja preko weba i sms snimalicu? To što se emisje ne snime u dobrom vremenskom periodu je zbog krivice HRT (i ostalih) koji više puta dnevno mijenju raspored. Činjenica je da stvari ponekad zablokiraju kad baš želiš pogledati neku snimljenu emisiju (i to zna biti iritantno), ali obično proradi slijedeći dan.

maxtv nije za sve bakrene parice, zato postoji try&buy period gdje možeš bez obveze testirati uslugu i vratiti stb ako ti ne paše...

17 godina
neaktivan

Osim povremenog, ali stvarno povremenog zamrzavanja slike, nikakvih problema nisam imao sa MaxTV uslugom.

Osobno mi je daljinski odličan, koristim ga za TV i za MaxTV i dobro hvata.

Možda sam jednostavno imao sreće.

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam korisnik Max Tv-a od 21.08. tj. tog dana sam preuzeo uređaj. Tv mi je proradio tek nakon cca 1,5mj. Kada sam uključio Max Tv počele su moje nočne more, pucanje internet konekcije, smrzavanja programa, pucanje u zvučnicima. Ekipa iz T-coma je dolazila nekoliko puta i svaki da drugačiju analizu, odspoji ovo, možda je ono, čak su naručili "čiščenje svih spojeva na stupovima ili kako se to već zove i ola usluga je proradila. Prošlo je tri mjeseca i odlučio sam ostaviti uslugu. Zovem njuihovu službu i pitam koliko dođe uređaj jer u ugovoru nigdje nije navedeno(javlja se simpatićen glas i kaže 45kn). Super sigurno ću uzeti. Poslije isteka tri mj. opet isto, pua veza i smrzava se tv, a račun za prijemnik sam dobio 245kn. Sada kažu nije bila akcija onda kada sam preuzeo uređaj. Nema veze. Moja preporuka nemojte uzet Max Tv jer usluga ne vrijedi tih novaca, a kada potpišete ugovor na 24mj. kao da ste sklopili sporazum sa vragom jer odustajanja nema, ako želite odustati platite penale, a pitam se tko će meni platiti penale i moje živce jer tv ne radi kako treba. Evo toliko od mene idem zvati službu za korisnike da mi ne radi Max Tv.

Pozdrav

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice