Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.939
|
čitano: 6.344.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
lobotomac90 kaže...

PS Portal ima obični LCD ekran ako se ne varam, o OLEDU tu nema govora.

Koliko znam nikakvi modovi ne postoje za to, ili imaš OLED ekran ili nemaš. 

Očito nisi čuo da su neki handheldi imali oled diy upgrade, iliti mod... Istraživao sam online ovih dana, nema niš. Iako sam jako zadovoljan s uređajem takav kakav je, ali da ima oled, uff.. Bolje da ni ne govorim da sam ga uzeo za 100e, mislio sam da je fejk oglas na njuškalu, još godinu i pol garancije.... Zato gledam ak mogu ga za 100e moddati, da ga moddam... Koristit ću ga kako god, ali da mu stavim oled, bio bi top stvar.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
16 godina
ramzocro-HCR kaže...
lobotomac90 kaže...

PS Portal ima obični LCD ekran ako se ne varam, o OLEDU tu nema govora.

Koliko znam nikakvi modovi ne postoje za to, ili imaš OLED ekran ili nemaš. 

Očito nisi čuo da su neki handheldi imali oled diy upgrade, iliti mod... Istraživao sam online ovih dana, nema niš. Iako sam jako zadovoljan s uređajem takav kakav je, ali da ima oled, uff.. Bolje da ni ne govorim da sam ga uzeo za 100e, mislio sam da je fejk oglas na njuškalu, još godinu i pol garancije.... Zato gledam ak mogu ga za 100e moddati, da ga moddam... Koristit ću ga kako god, ali da mu stavim oled, bio bi top stvar.

Oled mod...woow... ima kakav mod za tv..

10 godina

Da, da, za 100€ 8" OLED sa kontrolerom, kako da ne...

12 godina
Sony PlayStation 5

Zanima me dal netko ima samsung tv model q80t ili 82t iz 2020 godine, kod korištenja vrr-a slika blica ili treperi, dal je to samo do mojeg ili je na toj seriji svima tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joky007 kaže...

Zanima me dal netko ima samsung tv model q80t ili 82t iz 2020 godine, kod korištenja vrr-a slika blica ili treperi, dal je to samo do mojeg ili je na toj seriji svima tako.

Ja sam imao Q80T i u Game Mode je taj TV imao velikih problema - imao sam horizontalne "putujuće linije" (nešto slično kao nekadašnji scanlines). TV sam reklamirao, u servisu su mi zamijenili panel, matičnu i napajanje (znači cijeli TV) i dalje je bilo prisutno (makar sam im od prvog dana govorio da to neće pomoći).

Na kraju sam se obratio Samsungu direktno i nakon mjesec dana vijećanja su me nazvali i rekli da odem u dućan u kojem sam kupio TV po novi - uzeo sam QN90A koji je bio defektan iz kutije. Vratio sam i taj i nešto sitno nadoplatio za LG C1 koji je bio savršen.

Uglavnom, sa Samsungom sam raskrstio vjerojatno zauvijek. 

Što se tiče tvog konkretnog problema, nisi jedini:

https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/jp9rt2/flickering_screen_when_using_vrr_samsung_q80t/

https://www.resetera.com/threads/vrr-on-tvs-consoles-needs-some-updates.672937/

Nisam vidio da je itko uspio riješiti problem.

12 godina

znaci ako ga reklamiram, prvo ce zamijeniti sve to i nece rijesiti problem onda ce odlucivat dali ce ga mijenjati, neznam dali mi se prolazi taj proces.

14 godina
Joky007 kaže...

znaci ako ga reklamiram, prvo ce zamijeniti sve to i nece rijesiti problem onda ce odlucivat dali ce ga mijenjati, neznam dali mi se prolazi taj proces.

Nisam našao da je netko uspješno riješio taj problem, tako da je vjerojatno serijski problem na TV-u. Probaj još malo prokopati, ali meni se čini da je nažalost jedino rješenje novi TV (pošto je taj model već debelo izašao iz garancije).

Eventualno probaj provjeriti da li ti je PS5 spojen u HDMI 2.1 pa ako nije prespoji i probaj.

12 godina

spojen je na hdmi 2.1, ali svi hdmi podrzavaju 2.1 nakon updejta, najgore mi je kaj ce oni prvo sve mijenjat da skuze da bude i dalje isto, u koji si ti servis isao posto sada puno njih je raskrstilo sa Samsungom.

14 godina
Sony PlayStation 5

Sony dignuo cijene u 'merici - za $50. Očekujem uskoro i kod nas.

• PlayStation 5 – $549.99
  • PlayStation 5 Digital Edition – $499.99
  • PlayStation 5 Pro – $749.99

U prošlosti bi, za 5 godina star hardver, cijene padale...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Promster kaže...

mozda radi pada vrijednosti dolara?

usporedi cijenu u americi prije god dana kad preracunas u eure i danas. razlika nije mala.

17 godina
Pripremaju ljude da logičnije kupe 100€ skuplji next-gen...
12 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa poceo me zajebavat ps5.  Svako malo mi napise lan cabel not conected i za sekundu se opet spoji. I tak par puta u 10 minuta i onda je mir tjedan-dva. 

Imam Tcom internet 1000/500. Neki dan dobio novi ruter i opet ista stvar ba ps5.  Npr ps4 mi nikad to ne baci a spojen je na isti ruter preko kabla. 

zadnjih tjedan dana je poceo izbacivati sa svih online igara. 

Npr igram BF 2042 i bum napise lan cable not conected i izbaci me van. 

Imam garanciju dob12 mjeseca. Jel moguce da dobim novi ps5 radi te pizdarije.  

Prvi ps5 mi je krepao za 3 mjeseca i dobio sam novi ali on se ugasio i gotovo.  Ovaj ps5 radi ali ponekad mu se to desi. Imate kakav savjet sto da napravim. 

Inace imam doma i ps4 prvu verziju koju sam prednarucio i dobio sam ju na prvi dan kad je dosla u HR i jos radi bez problema

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

mozda radi pada vrijednosti dolara?

usporedi cijenu u americi prije god dana kad preracunas u eure i danas. razlika nije mala.

Kad je PS5 izlazio i kad su postavljali MSRP dollar je bio na 5-yer low-u, inače, ako ćemo to gledat...

Ali, recimo da zanemarimo to, opet za 5 godina staru tehnologiju oni dižu cijene...

Bogami će PS6 entry level biti 600€.

17 godina
omomomomoomm kaže...

Ekipa poceo me zajebavat ps5.  Svako malo mi napise lan cabel not conected i za sekundu se opet spoji. I tak par puta u 10 minuta i onda je mir tjedan-dva. 

Jesi probao s drugim kabelom?

Ako je na drugom kabelu isto, moguće da je labav kontakt na LAN portu.

12 godina
Sony PlayStation 5

Ma nebi pitao da nisam probao. Na starom ruteru sam praobao sa vise kablova i na svakom portu u ruteru. Na novom ruteru ista stvar. Isprobao dva nova kabla i svaki port.  Ista stvar kad mu dode zuta minuta baca u gornjem desnom uglu:

Lan cable not conected i za sekundu

Lan cable conected. 

Taman udes opet u igru i igras desetak minuta i opet ista stvar.  

Fascinantno je da zna biti mir i po mjesec dana i onda par dana zajebava. 

Internet mi je odlican. Imam 1000/500 optiku i ps5 jedini zajebava.  Ping minje od 9-20ms najcesce.  Download i upload odlicni. Frend mi radi u t comu i ispitivao je sa uredajima konekciju i nema nikakvih prekida. Net radi besprijekorno. 

Lagano sam lud.  Fascinantno je da npr delta force svako malo baci gresku a sin moze igrat fortnite cijeli dan i ne baci nijednom.

Bf2042 takoder baci gresku i izade mi sa servera.  Na bf6 mi je u cijelj beti jednom izbacio gresku. 

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

Ma nebi pitao da nisam probao. Na starom ruteru sam praobao sa vise kablova i na svakom portu u ruteru. Na novom ruteru ista stvar. Isprobao dva nova kabla i svaki port.  Ista stvar kad mu dode zuta minuta baca u gornjem desnom uglu:

Lan cable conected. 

Internet mi je odlican. Imam 1000/500 optiku i ps5 jedini zajebava.  Ping minje od 9-20ms najcesce.  Download i upload odlicni. Frend mi radi u t comu i ispitivao je sa uredajima konekciju i nema nikakvih prekida. Net radi besprijekorno. 

Lagano sam lud.  Fascinantno je da npr delta force svako malo baci gresku a sin moze igrat fortnite cijeli dan i ne baci nijednom.

Bf2042 takoder baci gresku i izade mi sa servera.  Na bf6 mi je u cijelj beti jednom izbacio gresku. 

Dosta ljudi spominje taj problem, vjerujem da si googleao.

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/jtruuf/lan_cable_not_connected/

S obzirom kakvih sam se gluposti nagledao sa mrežama i raznim uređajima može biti bilo što, može biti i do routera. A i ne mora. Napatit ćeš se da otkriješ, ako ikad otkriješ.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Sony PlayStation 5

Ma citao sam svasta ali uglavom ima svakakvih teorija. Od loseg porta na ps5,loseg rutera itd...   Imam ja garanciju ali to je kao da te na autu jebe ovjes pod garancijom. Kad se ti vozis nabija ko ludo a kad dodes u servis nista 🤣🤣.

Ja sam eliminirao ruter i kablove jer je sve novo i opet je isto tako da mora bit do PS5. Mislim mogu se ja spojit na Wlan jer mi je 50cm od rutera ali to necu. Cijeli zivot se borim sam losim internetom i sad napokon oar godina imam postenu konekciju i jebe me takva glupost da poludis.

1 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...
omomomomoomm kaže...

Lan cable conected. 

Dosta ljudi spominje taj problem, vjerujem da si googleao.

https://www.reddit.com/r/PS5/comments/jtruuf/lan_cable_not_connected/

S obzirom kakvih sam se gluposti nagledao sa mrežama i raznim uređajima može biti bilo što, može biti i do routera. A i ne mora. Napatit ćeš se da otkriješ, ako ikad otkriješ.

Eto, čačkalica za bolji kontakt!

EDIT:

A jedan od svježijih komentara tvrdi da ovo radi:

Just commenting on this in case anyone's searching.

I've had this issue for years, ethernet cable, wireless, different networks, update ps5 system software, fixed ip on router, custom DNS on ps5, uninstall every game, remove expansion ssd, absolutely nothing worked...

I recently did fix it however, by going into safe mode and running the clear cache, and then going back to safemode and running rebuild database

Have not had the issue happen again, where as before it was popping up several times every minute - which made online games impossible and offline games annoying

Happy to have it fixed, if you're having the issue and still searching maybe this will work, as it worked for me

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.8.2025 12:28 (TomoR).
12 godina
Sony PlayStation 5

Hm bas cu probati ovo sa safe modom i clear catche nemre naskoditi jer me bas izluduje.  Znate kak je nema se puno vremena za igranje i onda kad ides igrat imas probleme i izgubis volju. 

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Prodajem PS Portal pa ako je netko zainteresiran, cijena 150€ 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2025 17:47 (Gale92).

0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

50€ bonova prodajem za 40€ ak je netko zainteresiran. 

Edit: Prodano

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2025 11:34 (gocc01).

1 0 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Wuchang Fallen Feathers 9/10. Ova igra nije zavrjedila hejt koji dobiva. Pogotovo ne po cijeni od 49.99. Meni vrhunska igra, jedina zamjerka malo slabije izvođenje. Ostalo top. Samo nek Kinezi štancaju i dalje ove sols akcijske rpg-ove, po meni im ide dobro. 

2 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Prodriftala mi gljivica na 2 joystika. Bilo mi glupo baciti ih u kupiti nove pa sam odnio u Fidia servis/trgovinu. U roku 2 dana su ih popravili i sada su kao novi. Pa ako nekom treba, preporuke imaju od mene

#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
sveupitni kaže...

Prodriftala mi gljivica na 2 joystika. Bilo mi glupo baciti ih u kupiti nove pa sam odnio u Fidia servis/trgovinu. U roku 2 dana su ih popravili i sada su kao novi. Pa ako nekom treba, preporuke imaju od mene

Stavljaju hall effect ili obicne kad poprave?

17 godina
Sony PlayStation 5

Imam par bodonova 80€, prodajem za 70€ ako netko treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sveupitni kaže...

Cijena?

Ja isto imam na jednom drift pa ne znam što da radim s njime, tj imam još 3 koja su pod garancijom dok ovaj sa driftom naravno nije.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
Promster kaže...

Zlobnici bi rekli ali inflacija je učinila svoje. 

17 godina
Gajotres kaže...

Zlobnici bi rekli ali inflacija je učinila svoje. 

Prije Trumpove carine :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Jucer, onako spontano, platinirao Prince of Persia The Lost Crown.

Nisam htio kupovati igru ali posto je dosla na PS+ reko, idem probati. Kad sam poceo nisam mogao prestati igrati. Fantastican platformer, mozda najbolji koji sam ikada igrao i odlicna prica sa puno nepredvidivih plot twistova.

Apsolutna preporuka za one koji nisu probali.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2025 14:41 (greysaint0).

1 0 hvala 0
17 godina
greysaint0 kaže...
Jucer, onako spontano, platinirao Prince of Persia The Lost Crown.

Nisam htio kupovati igru ali posto je dosla na PS+ reko, idem probati. Kad sam poceo nisam mogao prestati igrati. Fantastican platformer, mozda najbolji koji sam ikada igrao i odlicna prica sa puno nepredvidivih plot twistova.

Apsolutna preporuka za one koji nisu probali.

Da, super je igra!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice