nije problem u sadržaju već u konzumentu. a konzument je postao fastfood gutač sadržaja. istovremeno se gleda serija/film i bulji u mobitel jer treba sve popratiti. fokus na nešto traje koliko tik-tok video. nema tu prostora za nešto kvalitetno, manje komercijalno, nedaj bože da kažem za "art".
ovo je poput sažetka lektire, jer nema se vremena pročitati knjiga.
pitam se zašto uopće gledamo, možda je lakše da nam sve netko prepriča u 5 minuta.
zapadnjački stil života je vidim jako pozitivno djelovao na nas, imamo sve, a nemamo ništa.
Kazem, nisi me citirao skroz, za ovaj tip serije mi je prevelika investicija. Da je kraće bi pogleda čak jer su me zainteresirali malo. Ovako mi je neisplativo, meni. Previses drame.
Inace mi sviđa dugo trajanje epizoda, više manje danas sve serije imaju duže epizode. Problem je netflix šta stavi mekane serije, razvodnjene od druge treće epizode već, pa gurne 2 sezone te sapunice. Hvala bogu da je gore kolega Minneyar stavio upute za Stremio, svaka čast! Junački!!! Bokte gledam 4K, hdr10 nesto, dolby digital, pitaj gospu sta sve ne, bez cekanja i zezancije. Kao lord :). Šaljem svima koga zanima link na tvoju temu da se vataju na tvoj referal kolega.
Ali, je. Danas je mozak na pašu i vrti tiktok. Ali ti ljudi onda nikad nisu volili filmove i serije toliko... to su ljudi koji ne vole ni čitat knjige, to su ti tipovi čovjeka, kladara i utakmica... to je taj đir.
...
Ja i žena smo isto odustali od You nakon prve sezone. Nema do Dextera. Evo sin mi krenio Dextera i poceli opet pratit. Odlican je... pripreme za gledanje spinoff-ova