Dexter: Resurrection
Dexter: Resurrection
Vele mi da je Masters of the Air sljedeći logičan korak. Jel gledao netko?
dobra je, ali nije na tom nivou kao Band of Brothers (pogledao ne tako davno jednu za drugom pošto sam totalno zaboravio da sam gledao Band of Brothers nekad pa da se podsjetim)
btw Mobland - progutali 10 epizoda samo tako, odličan Tom Hardy, ludi Pierce Brosnan i Hellen Mirren, preporuka...
Da, Mobland mi je vrh serija! Bas kako si napisao, Hardy je razvalio, nisu mogli boljeg glumca odabrati za ulogu i da, pierce i hellen su bas ludi i takodjer su odlicno sve odglumili.
Jako dobra prva sezona, jedva cekam drugu i apsolutno preporucam svima da pogledaju!!
I ja sam pogledao band of brothers 2x i 1x pacifik ali masters of airo pogledao 2-3 epizode i odustao, meni je bezveze.
Preporucam i Dark Matter https://www.imdb.com/de/title/tt19231492/
Super serija, po meni zasluzuje vise od 7.6. Full zanimljiva, odlicna ideja i bas se serija lijepo razvija od prve do zadnje epizode i ima odlican zavrsetak!!
Moram jos zavrsiti Severance... Nekako me druga sezona ohladila ali imam jos 2-3 epizode za pogledat pa se nadam da ce zavrsetak popraviti dojam o drugoj sezoni.
Planiram pogledati i seriju 24 ili barem dati sansu jer nikada nisam ali nemam ju na svojoj IPTV listi... trebam tako neku seriju sa gro sezona i epizoda tipa Lost ili Prision Break pa da kad se uvalim u seriju da mjesecima gledam :)
Ako netko ima jos neku za preporuciti, samo dajte, bilo duza bilo kraca, svejedno :)
inače, kaj se tiče Masters of Air - imate dobar dokumentarac od prošle godine, a na tu temu i uz odličnu naraciju Toma Hanksa...
Odlična serija, čisto mi je krivo što je priča gotova pa neće biti 2. sezone.
Moram jos zavrsiti Severance... Nekako me druga sezona ohladila ali imam jos 2-3 epizode za pogledat pa se nadam da ce zavrsetak popraviti dojam o drugoj sezoni.
Ako netko ima jos neku za preporuciti, samo dajte, bilo duza bilo kraca, svejedno :)
Meni je kraj druge sezone Severancea totalno bio neočekivan. Vrijedi pogledati do kraja, definitivno.
Za nešto lagano za pustiti mozak na pašu (20-30 minuta po epizodi), Murderbot nije loš, a interesantna (mi) tematika. https://www.imdb.com/title/tt30444310/?ref_=fn_all_ttl_1 7.4/10
Mislim da cu danas nastasviti sa Severance i danas/sutra odgledati to.
Htio sam jos jucer ali me Schindlerova lista zaokupila. Film bio na HRT2 i slucajno naletim pa kao ajde da malo bacim oko i na kraju do kraja odgledao.
Star Trek: Strange New Worlds, treća sezona.
Evo, odgledo Severance i slazem se, zavrsetak je u biti sasvim korektno odradjen tako da na kraju nije mi zao :)
E sad, sto dalje, ne znam... moram pregledati sto mi je IPTV listi uopce dostupno. Na zalos, lista nije bas neka ali barem telka ne steka.
I stvarno je ok, u maniri onog star treka kojeg smo svi voljeli
Mašala! Klingonci su Klingonci, Gorn više manje, uglavnom, prave ST. Pajk je zakon, doktor također. Općenito svi likovi su mi legli. A tek glazbena epizoda iz druge sezone...
Mašala! Klingonci su Klingonci, Gorn više manje, uglavnom, prave ST. Pajk je zakon, doktor također. Općenito svi likovi su mi legli. A tek glazbena epizoda iz druge sezone...
Za sada, sudeci po novoj sezoni, jos uvijek se drze star trek recepta - malo borbe, malo nesto novoga, pa malo holodek, malo cudni alijeni.....
SPOJLER ALERT:
ja sam se vec ponadao da se radi o Q, tako mi je "mirisala" epizoda, ali izgleda da nije ;)
Zero Day
https://www.imdb.com/title/tt23872886/
Serija s De Nirom u glavnoj ulozi i odličan primjer kako loša režija i kamera mogu i od vrhunskog glumca napraviti da djeluje kao diletant. Užasno loša serija sa toliko gluposti i nelogičnosti da djeluje kao da ju je napisalo desetogodišnje dijete. Moj savjet, ne trošite vrijeme.
Ocjena: 4.5 / 10
Twisted Metal S2 vani
Twisted Metal S2 vani
odbijam kliknuti dok ne budu sve epizode vani ;)
btw, i Wednesday je krenula.....
Zadnjih mjeseci sam odlučio ponoviti dvije serije koje su na mene ostavile najveći utjecaj prvi put kad sam gledao. To su Žica i Lost (upravo na zadnjoj sezoni...). Što se Žice tiče, zadnji put sam ju gledao prije točno 10 godina, dok sam bio na faksu. Zanimljiva stvar je što je i kolega kojeg sam sreo nedavno baš u isto vrijeme (ali po prvi puta) krenuo gledati Žicu i kukao mi kako je razočaran i da se baš trudio seriji dati šansu, ali da je odustao nakon 2 sezone jer jednostavno nije zanimljivo i ništa zanimljivo se ne događa. Jako zanimljivo mi je to bilo čuti, i poštujem to, budući da nije svaka serija za svakog i ne bismo se trebali lagati da nam je nešto super samo zato što dobro kotira na IMDB-u i među kritičarima. Pogotovo jer znam kako su mene gledali (pogotovo u mlađoj dobi) kada bih rekao da mi, recimo, Prison Break nije neka serija ili nešto u tom stilu. Jednostavno mi ne leži konstantna napetost i akcija bez prestanka. Spora radnja sa detaljnim razvojem likova, kao Wire? Sign me up and give me more. Jednostavno moj štih.
Druga sezona mi je nešto slabija od ostalih, iako je to moguće zato što je prva toliko dobra i zanimljiva da me nervira što se ne nastavi direkt na Barksdale ekipu, nego se polako uvodi "Dock" ekipa. Iako generalno kad se promotri svih 5 sezona, ta druga ima savršenog smisla i na kraju se sve savršeno uklopi.
Jako dobar primjer kako relativno nepoznata ekipa glumaca kada se uklopi u dobru priču, dobru atmosferu i generalno dobar projekt, može izgledati kao skup glumaca najviše klase. Nešto slično kao što je kolega iznad rekao za De Nira, samo u obrnutom smislu.
Dok gledaš seriju, promatraš ju iz raznih kutova - dilera, policajaca, pravnika. Ne navijaš za nikog, ali navijaš za sve. I bad guys imaju dobrih ljudskih kvaliteta i mogli bi jako lako biti na strani pravde, ali i ekipa iz policije ima loših kvaliteta i mogla bi (i trebala) biti među bad guys.
Jedna od onih serija koja je bila relevantna prije 20 godina, ali je relevantna danas i biti će za 20 godina.
10/10
(zanimljivo kako u ovoj seriji nikom ne smeta što su među glavne likove ubačeni gay i lezba )
Pa ovo je i bilo na RTL 2 prije jedno 15 godina. Nije losa, pogotovo mama
Episodes, ponovno gledam nakon 5, 6 godina i vrh serija, odlican humor i zabavno.
Tko voli kvalitetnu "sprdnju" na Hollywood, showbiz, obavezno...
https://www.imdb.com/title/tt1582350?ref_=ext_shr_lnk
Dosta slicno, sto upravo gledamo, slicna pa jos i bolja serija te zesca po "sprdnji", The Studio.
Svaka preporuka.
https://www.imdb.com/title/tt23649128/?ref_=ext_shr_lnk
Odlična 1. epizoda, suzdržat ću se od pisanja recenzije jer želim vidjeti kamo će nas odvesti nastavak. U svakom slučaju jedva čekam slijedeću ep. Preporuka.
8/10
Odlična 1. epizoda, suzdržat ću se od pisanja recenzije jer želim vidjeti kamo će nas odvesti nastavak. U svakom slučaju jedva čekam slijedeću ep. Preporuka.
8/10
I druga epizoda ti je vani...
8/10
I druga epizoda ti je vani...
Nisam ni vidio, hvala.
Vise dobrih recenzija za Alien sam vidio tako da , kada se skupi epizoda, bacam se na gledanje.
Ja trenutno gledam Tulsa King sa Stalloneom i serija je sasvim ok. On nakon 25 godina izlazi iz zatvora i njegova mafijaska obitelj ga iz NY salje u grad Tulsu da "zabode zastavu".
Vise dobrih recenzija za Alien sam vidio tako da , kada se skupi epizoda, bacam se na gledanje.
Ja trenutno gledam Tulsa King sa Stalloneom i serija je sasvim ok. On nakon 25 godina izlazi iz zatvora i njegova mafijaska obitelj ga iz NY salje u grad Tulsu da "zabode zastavu".
Dobar je Tulsa King. ali mafijaški kamatar je prikazan kao pozitivac/heroj. dođe u grad uđe u prvi dućan i batinama uvjeri nekog ko pokušva pošteno zarađivati da mu mora plaćati zaštitu.
glorifikacija kriminalaca i nasilnika i prikazivanje kao dobar a ne samo manje zlo.
istina, taj dio gdje je on u biti dobricina je bezveze. Vjerojatno da toga nema stallone ne bi ni prihvatio ulogu posto je valjda u cijeloj karijeri bio good guy.
Prošlo je 10g od završetka ove serije, ponovo je gledam i uživam. Ukoliko je netko nije gledao (što čisto sumnjam), velika preporuka.
9/10
Peacemaker - prva sezona mi je bila super, izašla je jedna epka druge sezone i nije razočarala!
- što će vam više od ovoga introa :Dhttps://www.imdb.com/title/tt13146488/
The Durrells - na trecoj sezoni i dalje odlicna, baš neki dobar vajb ima serija :)