nači našo sam postupke za updatat tv ali di da nadem update?televizija je lg pq2000!mozete mi dat link za updatat?i samo mi rečite pošto ovo radim prvi put koliki je rizik i sta se moze u najgrem slucaju desit?updatam tv da mogu gledat filmove preko usb stika(jer sad mogu samo slike i video preko usb-a)!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Otkud ti ideja da će novi firmware omogućiti reprodukciju video?
I već postoji tema, http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/lg-lh2000-serija-moguce-koristiti-usb/44965.aspx
meni s ovog linka ne radi!stisnem 7 puta fav i nista!!
Treba ti servisni daljinski ili univerzalni daljinski koji možeš programirati da otvara servisni meni. Također možeš iskoristiti i Symbian Nokiu sa infraredom na koju instaliraš Psiloc remote i ukucaš kod.
mogu li updatat tv i onda da mi rade filmovi preko usb-a!moze li se to nekako napravit bez tog daljinskog???
Može preko serijskog porta.
Može preko serijskog porta.
kako to?
Update!!!!!!
Dali ima neki tutorijal ta to??????
Koliko ja znam, tvoj TV nije jedan od onih koji podržavaju klasični USB hack ufuravanjem FW-a, ali ide sa IrDa hackom.
Šta bi sad trebao preko USB-a to instalirat??????
Možeš molimte malo bolje to objasnit??????
Bio bi ti jako puno zahvalan!!!!!!
To je opcija otključavanja USB porta bez ubacivanja FW-a, nego se u servisni Menu ulazi sa univerzalnim daljinskim upravljačem (Harmony, Thomson...). Imaš o tome u glavnoj temi o otključavanju USB porta na LG TV-ima, na ovoj strani: LG LH2000 serija, ipak je moguće koristiti USB
Da al za to mi treba ovaj univezalni daljinski!!!!!!
Ajmeeeee sto si uporaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je li ti znas citati!!!!!!!!!???????????!!!!!!???????????
Imas temu koja ti pokriva sva pitanja u vezi otkljucavanja tv-a i nemas se sto vise derati po forumu. Navedena je u vise postova unutar ove teme. Otvori temu i procitaj upute ili da ti ja napravim full hd video uradak sa uputama. Bi li to zadovoljilo tvoje potrebe otkljucavanja tv-a?
treba ti netko nacrtat?
i prekini stavljat milion uskličnika u svakom postu!