Apple je morao kupiti Beats

poruka: 27
|
čitano: 4.801
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple je morao kupiti Beats".
17 godina

"Beats, naime, u današnje vrijeme uživa status kojeg je preoteo upravo Appleu - doživljava ga se kao vodeću premium marku za konzumaciju i distribuciju glazbe."

Niti sam Apple, a još manje Beats doživljavao kao premium marku za konzumaciju i distribuciju glazbe a sad ću još i manje.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
48 5 hvala 0
11 godina
protjeran

Sennheiser ja osobno koristim za konzumaciju glazbe, a beats mogu konzumirati djeca od 12 godina koja zele biti novi Eminem.

43 4 hvala 0
13 godina

netko slusa doma glazbu sa ipoda na prijenosne zvucnike, netko ima uber super sony liniju sa 5 cd changerom i 15000w zvučnicima i smatra se super audiofilom...

ja sam sebi kupio marantz komponente i monitor audio zvučnike...

situacija je ista u svijetu slušalica... sennheiser i beats..

ima ono što je najbolje i što 95% ljudi smatra da je najbolje..a ima i ono drugo nešto, što samo pravi znalci znaju..

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
Moj PC  
5 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Apple je morao kupiti Beats
Awitin kaže...

Sennheiser ja osobno koristim za konzumaciju glazbe, a beats mogu konzumirati djeca od 12 godina koja zele biti novi Eminem.

Nazalost svijet je preopreteren stupidnim informacijama i kolicina nekvalitete je danas OGROMNA...

Nitko vise ne slusa Ramazzotiev koncert u kojem preko HD 380Pro cujes na koncetru kako tip pljesce u prvom redu. Ista stvar je i sa hifi sustavima visoke kvalitete kao i pravim monitorima, o kojima je tekstic pisao prosli BUG pod pitanja&odgovori.

Danas klinci puste nekog "dja" i zenu majku kraljicu i to im je muzika ...

tu Beats nastupa...

potpis :D
13 godina
Awitin kaže...

Lijepo sročeno{#}

12 godina
neaktivan
Nema tu danas i prije,loseg zvuka i lose muzike je uvik bilo na pretek
13 godina
neaktivan
GrimReaperKC kaže...

ima ono što je najbolje i što 95% ljudi smatra da je najbolje..a ima i ono drugo nešto, što samo pravi znalci znaju..

Pravi znalci. Rofl. Dva klika na nekoj stranici u upisivanje brojeva s kartice te danas čine znalcem. 

Audiofil. Ako misliš da te neka oprema čini audiofilom, prilično sam siguran da samo spadaš u kategoriju koju proizvođači mnogo vole jer naplaćuju proizvod po 1000 puta većoj cijeni, jer ipak, na kutiji piše "S dugom tradicijom", "Za audiofile", "Obiteljska firma".

12 godina
neaktivan
Audiofil u Hrvatskoj znaci dosta samogradnje i polovne kupovine,nema tu vele presera,95% tih ljudi u koje i sam spadam su cisti zanesenjaci sa vise ideja nego para kako bi i tribalo bit.
15 godina
indig0F10w kaže...

"Beats, naime, u današnje vrijeme uživa status kojeg je preoteo upravo Appleu - doživljava ga se kao vodeću premium marku za konzumaciju i distribuciju glazbe."

Niti sam Apple, a još manje Beats doživljavao kao premium marku za konzumaciju i distribuciju glazbe a sad ću još i manje.

Apple za razliku od Beatsa ima odlične glazbene gadgete i vrlo kvalitetne stock slušalice, da ne spominjem da je pokrenuo revoluciju mp3 playera.

iPod Classic ni danas nema pravog konkurenta.

Swedish latin super funk.
14 godina

Da da, sad je Apple ponovo premium zbog beatsa, jel to fakat ima smisla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam baš neki veliki audiofil, je da volim imati dobru opremu, ali ne dajem neku veliku svotu na audio opremu, i ako imam dosta dobre stvari. 

Svatko ima svoje mišljenje oko dobre opreme. Tu se može i ne može raspravljati. 

Ali da planiram kupiti neke dobre slušalice, to sigurno neće biti s logom b, jer to nije prava audiooprema, u duginim bojama naravno, nego ja sebi kupujem grado sluške, i to je za mene dobra stvar. 

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kaj ti znače slušalice ako slušaš mp3 žnj klase, pjesma od 10 minuta u 2mb nemre dobro zvučat...

@modovi, Sunce se okreće oko Zemlje,ne?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 17:05 (zerocool12).

8 0 hvala 0
15 godina
Niti je Apple premium a bome niti Beats. Kao što je neko napisao, Beats kupuju nadobudni klinci, samo iz jednog razloga a to je folirancija. Što se tiče Apple-a, uh takvu skupoću za ništa dugo nisam vidio. Kvaliteta je ok, sve ostalo je nula.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
16 godina
neaktivan

još jedna potvrda kako se uvijek isplati ulagati u hohštapleraj. {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina

Interesantno je kako je upravo konkurent HTC do nedavno bio vlasnik polovice te tvrtke.... Prognoziram im ni vise ni manje nego HTCu, malo hvalisanja nicime i kicem svakavvim a onda bjezanje od te tvrtke....

bitno da se vlasnik bogati bez zasluge realne :D

0 0 hvala 0
13 godina
x18x05x kaže...
Niti je Apple premium a bome niti Beats. Kao što je neko napisao, Beats kupuju nadobudni klinci, samo iz jednog razloga a to je folirancija. Što se tiče Apple-a, uh takvu skupoću za ništa dugo nisam vidio. Kvaliteta je ok, sve ostalo je nula.

ja se uvijek nasmijem kad mi frend uzima za sinonim kvalitete sony... valjda zbog 80tih kad su jedino sony uredjaji valjali a sve je ostalo bilo fushersko.... neznam :) ali eto, nekome je sony premium brand :)

15 godina

ne bih kupio beats nikad. u biti ne bih za slušalice koje služe slušanju muzike sa bilo kojeg mp3 playera u pokretu dao više od 250 kn.

ali tko je veći pušač? biberovac koji kupi beats za 500 kn ili onaj "pravi znalac" koji kupi vrhunske slušalice od par tisuća kuna da bi čuo ima li onaj koji plješće u prvom redu dva ili tri prstena na ruci?

Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Hranitelj kaže...

Nema tu danas i prije,loseg zvuka i lose muzike je uvik bilo na pretek

Istina, no problem je što su danas standardi produkcije albuma drastično pali u odnosu na 90e i ranije. Bitnije je da je sve glasno. Kombiniraj lošu produkciju sa mp3icama (koje su zapravo daleko manji problem nego sama produkcija) i smeće slušalicama i može se lagano zaključiti da se danas glazba konzumira (tu bi mogao staviti točku) daleko lošije nego prije 20ak godina.

Drugi par rukava su "audiofili", što je pojam koji mi je postao itekako mrzak nakon nekoliko godina pohađanja AV showa u zagrebu. Kakvih gluposti se tamo da naslušati (i od ljudi i iz zvučnika) čovjek ne bi povjerovao. Od metalnih zvučnika za 150 000kn po komadu do "savršene stereo separacije" iz 2 zvučnika u svakoj točki u sobi, do mješanja pojmova kbps, bit i kHz od strane čovjeka koji ti pokušava prodati te metalne zvučnike od 150 000kn.

Kao i u svemu, istina je negdje između.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 17:37 (Chronosus).
16 godina

Ja sam poprilično siguran da kada se hoćeš preseravat sa Appleom, da kupuješ JBL, ne Beats.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
LudaRajcica kaže...

Interesantno je kako je upravo konkurent HTC do nedavno bio vlasnik polovice te tvrtke.... Prognoziram im ni vise ni manje nego HTCu, malo hvalisanja nicime i kicem svakavvim a onda bjezanje od te tvrtke....

bitno da se vlasnik bogati bez zasluge realne :D

moguće da se već dulje vrijeme dogovarao biznis ali apple nije htio da njihova lova dođe do htc-a, ipak su milijarde u pitanju.. pa su ih kirurški odstranili, za kikiriki

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

Jedino što se tu može zaključiti da se o ukusima ne raspravlja. Zgadila mi se cila audifilska priča davnih dana. Priča mi lik kako je sve na tržištu smeće iz kine, a zvučnici koje on radi u podrumu su ekstra. Ovakve membrane, onakve kutije, posebni omjereri.... Na kraju slušan ja to "čudo" od zvučnika i mislim se jel on mene to j*be ili je skrivena kamera. Na kraju je radija ozvučenje za jedan koncert na kojem se u novinama pisalo koliko je loš zvuk bija. Nadalje mi pričaju o skupoj opremi a slušaju na 128 bitrate. Pola ih priča o bjesnim audio formatima, a ni čuje razliku. Dio njih o pozlačenim ili zlatnim kabelima. Nisam nikad ima priliku probat jedan pa nemogu bit siguran al dam se kladit da večina ni ne čuje razliku.

Jednostavno mi je muka od svih tih izd**avanja. Jedino pravilo koje bi tribalo pratit je da sam ustanoviš što ti je draže uhu. Na žalost nemaš mogučnost ništa isprobat pa ni neznaš dok ne kupiš, a onda je kasno. Što se tiče beatsa Izgled mi je dobar. Zvuk mi je zadovoljavaljuć (da li vridi toliko para o tom se da raspravljat). Za kvalitetu izrade ne znam. Sve u svemu nisu loše ali za tu cijenu mi nisu. Da jesu ima bi ih {#} 

3 0 hvala 0
17 godina

Beats sminka?  O boze...

Kaj je onda bang & olufsen? To je sminka kak spada, oku i uhu.

No meni su dragi moji bowers&wilkins stupovi

2 1 hvala 0
15 godina
Bukva kaže...

Ja sam poprilično siguran da kada se hoćeš preseravat sa Appleom, da kupuješ JBL, ne Beats.

sve ovisi pred kim se preseravaš

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
odjavljen
x18x05x kaže...

hm a sta je to ostalo, meni je kvaliteta najbitnija, ne znam zasto drugo bi trebalo dati novce...?

www.pazii.com
17 godina
neaktivan

Jesam ja jedini koji ovdje nikad cuo nije za taj neki Beats? Zato sam i ignorirao ovu vijest na prvu, al nakon 3 dana znatizelja je prevladala. xD

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Frend mi se hvalio kako je uzeo beats by dre sluske, reko idem cut kak to cudo zvuci. Ocekivao sam neki sennheiser hd 25 zvuk u najmanju ruku. Ponio ja moje grado sr60 za usporedbu... Stavim ja to na usi kad ono koji k... gledam jel nesto ne valja s postavkama... reko kaj mi je s playerom (ipod classic 7th gen neki apple lossless rip) eq na flat a od zvuka nis ne cujes osim pre pre pre pre prenabrijanog basa, stavim ja svoje grado - sviraju kak treba, opet njegove.... reko frende ... sjebali su te... pustili smo neki hipa hopa cupa, katasstrofa, neku elektroniku..katastrofa... uopce ne znam sta bi dobro zvucalo na tim slusalicama... mozda dubstep... anyway... grado i sennheiser su meni best buy. I ne radi se uopce o nekakvoj audiofilskoj prici, vec cujes pobogu, sta ti zvuci dobro, a sta ti zvuci lose. Svirat ce i slusalice od 50kn dobro, ali ako zelis ipak uhu ugodniji zvuk, platit ces malo vise, a da se opet ne radi o bjesnim tisucama kn.
Ne znam kako je vani ili kod nas u hrv, ali odkad sam cuo te slusalice kad vidim nekog tipa s njima na glavi dozivljavam tu osobu bas negativno. I na kraju cijele price uopce ne razumijem kako je moguce da se neki proizvod tako lose kvalitete toliko probio. Jesu li ti ljudi culi kako bilo koje normalne slusalice zvuce? Da zvuce solidno, ok, malo natprosjecno ne bi nista rekao, ali iskreno bi radije slusao na in ear philipsovim slusalicama za 70kn muziku nego na tim beats za 1000kn. Zapravo je umjetnost napravit tako lose slusalice.

3 0 hvala 0
16 godina
LudaRajcica kaže...
x18x05x kaže...

ja se uvijek nasmijem kad mi frend uzima za sinonim kvalitete sony... valjda zbog 80tih kad su jedino sony uredjaji valjali a sve je ostalo bilo fushersko.... neznam :) ali eto, nekome je sony premium brand :)

Ne bih se baš složio sa tobom. Jedan Hi-Fi (žao mi je što ne mogu naći test) magazin uradio je slijepi test, ili test iza zavjese, gdje su testirali pojačalaa testeri nisu znali o kojim se pojačalima rade. Svi su bili iznenađeni kvalitetom ES serijom Sony-evih pojačala, zanimljivo da je isti taj bio biolji od par pojačala čija je cijana za čitavu jednu nulu bila skuplja od Sony ES.

Reći da Sony nije premium brand je meni barem u neku ruku neozbiljno. Pa jesi li uopće svjestan da su oni možda jedini brand na svijetu koji ima sve od produkcije do reprodukcije. Koliko je samo njihovih kina u svijetu. Njihovo SDDS zvuk je šaka u oko Dolby Digitalu. Prvi su zatvorili 4K krug, pa CineAlta kamere itd itd. 

Tačno je da su sve japanske kompanije poljuljane ljutom konkurencijom iz Koreje, ali, Sony, Panasonic, Pioneer, Onkyo, Denon, Canon, Nikon, ništa od ovoga nije za odbaciti ali opet svi oni su u teškim finansijskim krizama.

Because anything Korea does, Japan does it better.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice