TVZ-drz. matura

poruka: 42
|
čitano: 27.938
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
TVZ-drz. matura

Da da ludi Levanat :)

Ma nije on ovako loš ali mu je kriterij u banani...s 66 bodova dobiti -2....pa to nema nigdje...

UUU hebeno je vama kad vam je matematika tako lagana....kod nas trebaš krv pišat da položiš matematiku i osnove...pogledaj na stranicama elektrotehnike pitanja s prvog roka ;) Ni blizu vašima.

P.S od dosta profesora i studenata drugih smjerova i godina potvrđeno nam je da je elektrotehnika dosta teža nego ostali smjerovi na TVZ-u...ali bez podcjenjivanja...svaki smjer je težak na svoj način....

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TVZ-drz. matura

Ja mislio pošto nam svima zajedno predaje levanat fiziku da nam predaje i urbiha matematiku, ali očito vama nepredaje. Šteta.

Lika zezaju da igra WoW i guild wars. Lik posta rezultate iz kolokvija u 5h ujutro i onda spava na satu. Svaki put kasni na sat 25min no legenda je, izlazi u susret.

No zanimljivo je da svaki smjer ima predmet koji je pain in the ass, kod nas tipografija, kod vas osnove, kod programiranja programiranje, a kod građevine neznam koji je.

Naš smjer je očito najlakši no problem je što se onda previše opusti i to može biti kobno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: TVZ-drz. matura

Moja grupa iz matematike ima Kovačića i odličan je..sigurno najbolji....dobro objasni a nema teške kolokije...odnosno sve objasni na demonstraturama...

Dok ostale grupe pišaju krv iz matematike..Sad na pismenom prošlo 10 ljudi od 180...

Da...kod nas su osnove strašne...al šta je tu je....treba učiti....

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
odjavljen
TVZ-drz. matura

Bježite od računarstava koliko vas noge nose!!!!!

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Zašto? :)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
17 godina
EZY-E kaže...
vexx5555 kaže...

Zašto? :)

Jedna riječ : "GRGEC"

Na informatici također: "ŽILJKO"

Legendarna imena XD

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
TVZ-drz. matura

ajd jedno pitanje na brzaka :) kad vidim da vas ima par koji tu studirate TVZ pa mozda znate.

da li postoje izvanredni studosi na TVZu?

radi se, a trebalo bi se i nekaj zavrsit...studirao pmf svojevremeno i na 3oj godini sam malo pukel zbog predmeta/profesora pa sam malo preburno reagiral i ispisal...danas mi zal ko pesu :(.imam polozeno raznorazne fizike,matematike,programiranja,praktikume,vjezbe,cak i neke pedagoske predmete hehe...tada je to bio smjer prof.fizike i informatike a neznam el se kaj mijenjalo od tada...bilo to pred jedno 6godina. 2001 upisao...

pa eto...sad si sve premisljam i razmisljam a ne da mi se ici na tu drzavnu maturuuu...jooooooj...nist,idem opet lupat glavom u zid jer sam zbog gluposti ispisal fax...joooooj budale :(

uglavnom...gledam da bi mogel upisati racunarstvo na tvzu pa bi mi mozda i priznali matematike i fizike i neke infomraticke predmete :D...vele da je u nadi spas hehe...nemojte mi rec da je nada zena :D

thx za info u svakom slucaju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
smajlee kaže...

ajd jedno pitanje na brzaka :) kad vidim da vas ima par koji tu studirate TVZ pa mozda znate.

1. da li postoje izvanredni studosi na TVZu?

2. radi se, a trebalo bi se i nekaj zavrsit...studirao pmf svojevremeno i na 3oj godini sam malo pukel zbog predmeta/profesora pa sam malo preburno reagiral i ispisal...danas mi zal ko pesu :(.imam polozeno raznorazne fizike,matematike,programiranja,praktikume,vjezbe,cak i neke pedagoske predmete hehe...tada je to bio smjer prof.fizike i informatike a neznam el se kaj mijenjalo od tada...bilo to pred jedno 6godina. 2001 upisao...

pa eto...sad si sve premisljam i razmisljam a ne da mi se ici na tu drzavnu maturuuu...jooooooj...nist,idem opet lupat glavom u zid jer sam zbog gluposti ispisal fax...joooooj budale :(

uglavnom...gledam da bi mogel upisati racunarstvo na tvzu pa bi mi mozda i priznali matematike i fizike i neke infomraticke predmete :D...vele da je u nadi spas hehe...nemojte mi rec da je nada zena :D

thx za info u svakom slucaju :)

1. Ne postoje izvanredni studenti na TVZ-u.

2. Možeš prebaciti ocjene iz nekih predmeta.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
TVZ-drz. matura

prosjek mi je oko 3.3

maturu bi mogao rjesiti mat  oko 75% nizu razinu, inf 80 i eng 85/90 i sta mislite bili to bilo dovoljno za upad na ino

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TVZ-drz. matura

Polago sam prošle godine maturu, šta mislite oće mi bit dosta 491,2 boda za TVZ računarstvo ili informatiku...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-drz. matura

Ja i prijatelj ove godine upisujemo fax i oboje se interesiramo za TVZ. Zanima nas je li potrebno polagat višu razinu mature, je li problem upast s nižom?

Oboje imamo prosjek ocjena 4,0. On se interesira za elektrotehniku a ja iza informatiku ili racunarstvo... ako bi nan moga neko malo objasnit o jednom i drugom, hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: TVZ-drz. matura

a kakva je razlika infromatika i računalstvo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice